• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yusufun ailesi daha önce polise bazı şeyleri söylememişler yayında söyledikleri için tekrar sorguya alınmışlar sanırım yani sabah mügenin dediğinden onu anladım

burası mügenin saçını kıfayetini eleştirme topiğine döndü ve ve gün geçtikçe daha da abartılmaya başlandı...

sıkıldım artık her gün hergün mügenin saçını başını makyajına yapılan gülmesine ağlamsına yapılan eleştireleri arda arda arda sıkça yazılan mesajlar olarak olarak okumaktan gına geldi...

bu topik böyle değildi.

sardunya sen durumu abartıosun bence neden bukadar tepki gösteriosun anlamış diilim..burası müge anlıyla alakalı bi topicse o kadına dair herşey konuşulabilir...
hayır cevap vermim diorum ama mügeyle alakalı yaptıgım her eleştiriye inceden inceye laf gönderiosun bana...istediğimi sölerim buna kimse karışamaz...zevklerimiz bir olamayabilir...lütfen fikirlere saygı gösterelim

burası mügenin saçını kıfayetini eleştirme topiğine döndü ve ve gün geçtikçe daha da abartılmaya başlandı...

sıkıldım artık her gün hergün mügenin saçını başını makyajına yapılan gülmesine ağlamsına yapılan eleştireleri arda arda arda sıkça yazılan mesajlar olarak olarak okumaktan gına geldi...

bu topik böyle değildi.

Boşverin kızlar isteyen istediğini yazsın.Tabi okumak sıkıcı oluyor ama ne yapalım..şakkıdı
YUSUFun ailesi çocuğun kaybolduğu gün çarşıya çıktıklarını anlatmadıkları için savcılık tekrar ifadelerini almak için çağırmış.yengeyi sorguya alacaklarmış.bence sonuç çıkmaz Dilber gibi kuş beyinliyi bile konuşturamamışlardı.Ama neden hem bazı şeyleri saklayıp hemde çocuklarını aramaya geliyorlar onu anlamıyorum.Arayacaksan dökeceksin herşeyi ortaya.Milletin eşi, eşinin aileside iyi.Başkaları olsa gelinlerinin bütün yaptıklarını tek tek anlatır.

dayak yiyen çocuk konusunda hiç bir şey demek istemiyorum...başıma ense kökümden bıçak saplandı adeta....

yusufa gelince; yusuf da öldü....öldü yusufta öldü

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamayusuf öldüüüü
bendeki hislerim oyle soyluyormafoldumben
kıslar burda yayındakileri yazarsanız seviniriz
tv bakamıyorum işdeyimmm:uhm:

sardunya tatlicik sıkıldık artık ya bırakın kim ne isterse yazsın her mesajı okumak zorunda değilsiniz rahatsız olduklarınızı okumayın ya.herkesin her topicte rahatsız olduğu bişey olabilir.

canım yaklaşık 70 gün oldu o yaşta bir çocuk tek başına yaşayamaz bencede öldü bari bu defa yakınlarından çıkmasın katil

esmer güzeli burası magazin programı sen yanlış yerdesin tatlım:teselli:

neyse ben aradan kimseye çaktırmadan sana anlatayım:sm_confused:

canım, yusufun ailesi gelmedi ....nedenini söyledi müge ama kaçırdım...

bir başka kayıp çocuk ..onu işliyorlar...

sanırım tinerci arkadaşları kötülük yaptı çocuğa:1no2:

esmer güzeli burası magazin programı sen yanlış yerdesin tatlım:teselli:

neyse ben aradan kimseye çaktırmadan sana anlatayım:sm_confused:

canım, yusufun ailesi gelmedi ....nedenini söyledi müge ama kaçırdım...

bir başka kayıp çocuk ..onu işliyorlar...

sanırım tinerci arkadaşları kötülük yaptı çocuğa:1no2:

canım bunlar çocuğun kaybolduğu gün pazara gitmişler dolaşmaya ama bunu polise söylememişler cuma günü birkaç şey daha dediler polise söylemedikleri poliste tekrar ifade alıcakmış magazin olmayan mesajlarda var ben yusufla ilgili bu mesajı daha öncede yazdım ama sen görmemişsin

sardunya tatlicik sıkıldık artık ya bırakın kim ne isterse yazsın her mesajı okumak zorunda değilsiniz rahatsız olduklarınızı okumayın ya.herkesin her topicte rahatsız olduğu bişey olabilir.

bende sıkıldım...ve konuyu takip etmek isteği en doğal hakkım....

magazin programı izler gibi artık iyice gına geldi mügeyi eleştiren mesajları takip etmekten...

mügenin program formatı konu işleyişi ile ilgili her türlü eleştiriye herkesin hakkı var tabiki.

ya bencede yusuf öldü :(
hiç umudum yok..
o yaşta bir çocuk nasıl yaşam mücadelesi verir bu kurtlar sofrasında...
yok yok benim hiç umudum yok :(
şu anki olaydada kilit nokta şenol denilen herif....
ondada umudum yok açıkcası...

canım bunlar çocuğun kaybolduğu gün pazara gitmişler dolaşmaya ama bunu polise söylememişler cuma günü birkaç şey daha dediler polise söylemedikleri poliste tekrar ifade alıcakmış magazin olmayan mesajlarda var ben yusufla ilgili bu mesajı daha öncede yazdım ama sen görmemişsin

:roflol: bu çok iyi yaaa:roflol:

geçen günlerde kızım zatüree geçirdiği için 1 hafta evdeydim,
ve seyrettim,oraya çıkan insanlar nasıl da
herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor anlamış değilim...
sizin kadar takipcisi değilim ama Müge Anlı 'ya da bravo diyorum,
kadın çok güzel üstesinden geliyor programın....
belki çoğu cahil insana ders oluyordur yaşananlar...
neler oluyor ya, seyrediyoruz hayretle...
sevgiler...

Boşverin kızlar isteyen istediğini yazsın.Tabi okumak sıkıcı oluyor ama ne yapalım..şakkıdı

YUSUFun ailesi çocuğun kaybolduğu gün çarşıya çıktıklarını anlatmadıkları için savcılık tekrar ifadelerini almak için çağırmış.yengeyi sorguya alacaklarmış.bence sonuç çıkmaz Dilber gibi kuş beyinliyi bile konuşturamamışlardı.Ama neden hem bazı şeyleri saklayıp hemde çocuklarını aramaya geliyorlar onu anlamıyorum.Arayacaksan dökeceksin herşeyi ortaya.Milletin eşi, eşinin aileside iyi.Başkaları olsa gelinlerinin bütün yaptıklarını tek tek anlatır.

annesi kızkardeşi de anlatmamış mı? neden acaba:1shok: çok ilginç

canım dilber hasta kişilikli ve hasta kişilikli insanlar en uzman psikiyatristleri bile yanıltabilirmiş...

bir de muhammedi korumayan ama dilberi koruyan insan hakları var...

geçen günlerde kızım zatüree geçirdiği için 1 hafta evdeydim,
ve seyrettim,oraya çıkan insanlar nasıl da
herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor anlamış değilim...
sizin kadar takipcisi değilim ama Müge Anlı 'ya da bravo diyorum,
kadın çok güzel üstesinden geliyor programın....
belki çoğu cahil insana ders oluyordur yaşananlar...
neler oluyor ya, seyrediyoruz hayretle...
sevgiler...

Songülüm hiç haberim olmadı:1no2: çok geçmiş olsuna.s....

dilerim meleğin tamamen sağlığına kavuşmuştur:Saruboceq:

ah ah hiç sorma neler var neler:1no2:...

ve mügenin cesaretine hayranım...bırak kendisi için evladı için bile endişelenip korkup sabun köpüğü konularla geçiştirmiyor...
elini taşın altına koyuyor...hem de ne koymak kolunu gövdesini koyuyor...karşına aldığı kişilerin hepsi ruh hastası sapık katiller caniler...

bir uğur dündarı bir de müge anlıyı çok cesur buluyorum...

Esra Ceyhan ın programı yayından kaldırıldı kızlar..son zamanlarda reyting için yapmadığı rezillik kalmamış,herkesi birbirine düşürmüş,seviye yerlerde geziyomuş..ve yayından kaldırılmış..Şok olan haber şu: Esra Ceyhan KASET ÇIKARIYORMUŞ!!!! ucube..nefret ediyorum o kadından yaaa..

Sen mi ben mi-tatlicadiarzu-
Bu edayla yayin yapan programcilarin sonu ancak bu olurşakkıdı

Back