• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

munevvır ın cınayetınde kı gercekler de ortaya cıkmıs canım kıskanclık cınayetıymıs ve duydun mu bılmıyorum cocuk gunluk 2 mılyar harclık alıyormus .aıle ne kadar zengın olursa olsun bu kadar para harcanır mı ya..yanı harcayan cocuk her seyı elde edebıldıgını sanıp aynen bu acı olayları yasatrlar topluma...

sen daha harçlığını duymuşun..
cemin yurt dışında daha reşit olmadan milyon dolarlık şirket vermiş babası eline
bilmem kaç dolar aylık alıyormuş bırakmış cem..
daha neler neler yani 2 milyar ona sakız parası bile olmaz..

işte çocuklarını para ile yetiştirmişler
ama insanlığı örtememişler içine tükirim böğle paranın.
fakir olayım evladım ahlaklı olsun yeterki..şakkıdı

sen daha harçlığını duymuşun..
cemin yurt dışında daha reşit olmadan milyon dolarlık şirket vermiş babası eline
bilmem kaç dolar aylık alıyormuş bırakmış cem..
daha neler neler yani 2 milyar ona sakız parası bile olmaz..

işte çocuklarını para ile yetiştirmişler
ama insanlığı örtememişler içine tükirim böğle paranın.
fakir olayım evladım ahlaklı olsun yeterki..şakkıdı

Valla arkadaşım söylenecek herşeyi söylemişsin,
Yüce rabbim aslında tüm insanları eşit yaratmış,
Zenginlerde para var, huzur ve düzen yok,
Zengin olmayanlardada para çok fazla yok ,ama huzur var, düzen var...
Bizim her akşam mütavazi kurduğumuz soframızı, ailecek yediğimiz yemeğimizin tadını onlar bilmez...Biz çocuğumuza bi ayakkabı alsak dünyalar onun olur, mutluluğu bilir, peki ya onlar, çocuk ayakkbı içinde yüzer ama mutlu olamaz, oyüzden parayla saadet olmaz, Rabbim evlatlarımız bu türlü canilerde korusun,

ya bide yayına bağlanan bi kadın komşusunun çocuğunu kabloyla dövdüğünü işkence ettiğini falan söylemişti.müge de hemen arkadaşları yolluyorum demişti o noldu geldiler mi stüdyoya kaçırdım

Vali Güler'den Cem için açıklama

"Garipoğlu Ailesi için bu çocuğun adalete teslim edilmesi bir manevi mükellefiyettir."

08.06.2009 17:12

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kim olursa olsun, kimin oğlu olursa olsun bu kişinin statüsü, maddi durumu asla bu soruşturmanın hassasiyeti konusunda güvenlik güçleri üzerinde bir etki yapmaz. Garipoğlu Ailesi için bu çocuğun adalete teslim edilmesi bir manevi mükellefiyettir. Gelsin, adaletin gerçekleşmesi için yardımcı olsun" dedi. Cinayet sonrasına ilişkin bir görüntü bulunduğunu fakat görüntüyü izlemediğini de belirten İstanbul Valisi Muammer Güler, "İstanbul'da 2000 yılından bu yana 4 binin üzerinde cinayet işlendi. Faillerin yakalanması konusunda hiçbir oran yüzde 90'ın altına düşmemiştir" diye konuştu.

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin İHA'nın sorularını yanıtlayan Vali Güler, adli soruşturmanın devam ettiğini belirterek, olayın kamuoyuna mal olması, sürekli bu konuyla ilgili değerlendirmeler yapılması ve ailesinin de içinde bulundukları acılı ortamı hesaba katarak kendisinin de konuyla birebir ilgilendiğini söyledi. Vali Güler, "İçişleri Bakanı da olayı takip ediyor. Hunharca işlenmiş bir cinayet, kamuoyunda son derece etki yarattı. Bu olaydan alınacak dersler var. Basın için dersler var, emniyet için dersler var, bizim için dersler var. Ailelerimiz ve çocuklarımız için dersler var. Çocuklarımızın zararlı alışkanlardan korunması için alınan tedbirlerin ne derece önemli olduğunu bize hatırlatan yönleri var. Türkiye Cumhuriyeti ana yasası, ailenin korunması, gençlerin korunması, çocukların korunması konusunda devlete önemli görevler vermiştir. Olayın bir de adli boyutu var. Kriminal boyutu var. Olayın 1.5 saat sonrasında failin belirlenmesi ve 4 saat geçtikten sonra da genel olarak olayın geçtiği yerle ilgili bütün tespitlerin yapılmış olması önemli bir durum. Olayın faili olduğu tahmin edilen şüpheli dediğimiz bir çocuk var, ismi bilinen. Olaydan sonra kaçtığı biliniyor" dedi.

Şüpheli Cem Garipoğlu'nun, olayın ardından Türkiye'nin çok değişik noktalarında arandığını belirten Güler, zanlının yurt dışında olduğuna dair duyumlar bulunduğunu da belirtti. Konuyla ilgili çalışmaların çok yönlü sürdüğünün altını çizen Güler, sınır kapılarının uyarıldığını, zanlının kaçma ihtimali olan yerlerde gerekli takiplerin yapıldığını ve Cem Garipoğlu'nun son olarak kırmızı bültenle dünyanın her yerinde arandığını söyledi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, "Ben, polis açısından yapılabilecek her şeyin titizlikle yapıldığından emin olunmasını istiyorum. Aile de, kamuoyu da bundan emin olsun. Ben, İstanbul'un asayişinden birinci derecede sorumlu olan kişi olarak, vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması için her şeyi yapmakla yükümlüyüm. Olayın başka failleri var mıdır diye soruldu. Benim sadece bir kişi üzerinde yoğunlaştığım söylendi. Bunların hepsi bilgi kirliliği" diye konuştu.

Bu konuda verdiği demeçlerin hep farklı yansıtıldığından yakınan Vali Güler, olayın asli faili olarak bir kişinin göründüğünü fakat beraberinde başkaları var mı ihtimali üzerinde de çalışıldığını belirtti. Güler, "Son Adli Tıp raporundan sonra malumunuz şüphelinin babası tutuklandı. 10 kişi hakkında adli kontrol kararıyla bir tedbir getirildi. Şahıslar hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu. Bunlardan belli örnekler alındı. Bir kısmıyla karşılaştırmalar yapıldı ama bir şey bulunamadı. Diğerleriyle ilgili bulgular da araştırılıyor" ifadelerini kullandı.

Basında yer alan kamera kayıtlarıyla ilgili konuşan Güler, "Kamuoyunda, kamera kayıtları denildi. Bizim elimizde bir görüntü var. Olayın adli boyutu itibariyle, ben bu görüntüyü izlemedim. Oradan bir sonuç çıkarılabilecek durum var mı, onun değerlendirmesini de arkadaşlar yapıyorlar. Ama olayın diğer boyutları konusunda da çalışılıyor. Garipoğlu Ailesi için bu çocuğun adalete teslim edilmesi bir manevi mükellefiyettir. Hem kendileri açısından, hem hukuk açısından, hem de topluma olan sorumlulukları açısından. Gelsin, adaletin gerçekleşmesi için yardımcı olsun. Kendine ve başkalarına verebileceği diğer zararları önlemek açısından bu son derece önemli bir husustur. Kim olursa olsun, kimin oğlu olursa olsun bu kişinin statüsü, maddi durumu asla bu soruşturmanın hassasiyeti konusunda güvenlik güçleri üzerinde bir etki yapmaz. Kim olursa olsun kanun karşısında eşitlik, bizim en önemli prensibimizdir. Kaldı ki, suçlar ve suçluların takibinde herkes aynı prosedüre tabidir" dedi.

Konuyla ilgili söylemediği şeylerin gündeme getirilmesinden yakınan İstanbul Valisi Muammer Güler, Karabulut Ailesi'nin konuşmasına karşı hiçbir memnuniyetsizlikleri bulunmadığının altını çizdi. Güler, "Babasının acısını anlıyor ve hissediyoruz. Bir baba olarak ve insan olarak bu olaydan etkilenmememiz söz konusu olabilir mi? Annesinin acısını hissetmememiz, yakınlarının acısını hissetmememiz mümkün olabilir mi. Ancak kirli bilgilerle, yanlış varsayımlarla doğru olmayan bir takım değerlendirmelerin
değişik ortamlarda mahkeme kurar gibi yapılması, olayın aydınlatılmasına, sağlıklı şekilde soruşturulmasına hizmet etmiyor. Uzmanlıkları olmayan kişiler konuyla ilgili konuşuyor ama babasının bunu dile getirmesi, tabii ki acılı bir insan olarak hakkıdır. Kendisini anladığımızı da ifade ettim. Yakalamak bizim görevimiz, çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA

ben o görüntüleri izledim ve hiç beğenmedim..kaç yaşındadır ki orada..en fazla 17-18 falan..o yaşta içkiler,barlar,kadınlar,kızlar...
sarmaş dolaş kızla çekilmiş görüntüler,öpüşmeler
başına buyruk bir hayat,karışan yok
ya bu çocuk hayatı bence çokkkkkkkkkkkkk hızlı yaşamış ..çok çabuk tüketmiş ve farklı birşeyler yapmak istemiş...bu yaşta bu kadar çokşey yaşamamalıydı ve bu hayatta bir amacı olmalıydı..bence bu çocuğun hayatta bir amacı yoktu çünkü herşey onun önünde idi ve bir tatminsizlik vardı..

ben o görüntüleri izledim ve hiç beğenmedim..kaç yaşındadır ki orada..en fazla 17-18 falan..o yaşta içkiler,barlar,kadınlar,kızlar...
ya bu çocuk hayatı bence çokkkkkkkkkkkkk hızlı yaşamış ..çok çabuk tüketmiş ve farklı birşeyler yapmak istemiş...bu yaşta bu kadar çokşey yaşamamalıydı ve bu hayatta bir amacı olmalıydı..bence bu çocuğun hayatta bir amacı yoktu çünkü herşey onun önünde idi ve bir tatminsizlik vardı..

noktana virgülüne kadar katılıorum...bende daha önce buna benzer bi açıklama yapmıştımmm....

hakkatten de o kayıtlarda küçük bir çocuk ve garip olansa çocuğun ayık olmaması resmen yıkılcak gibi duruyor
aslında bu çocuğu bu duruma getiren ailesiyle birlikte tıkıcaksın içeri... sanırım babası içerde ama annesinide koycan da ibret olsun bari bu sadece görünen bir olay kimbilir toplumda bu şekilde baba parasıyla bu durumlarda olan niceleri var

Kızlar Cem katilinin şu anki yaşı zaten 17..O görüntüler geçen sene ıbiza'da çekilen görüntüler..yani 16 sında..

program başlamadımı daha
yusufla ilgili gelişme varmı

yok canım herhangi gelişme yok...şu adanada annesi sbs sınavına göndermediği için annesini öldüren 11 yaşındaki kızı konuşuolar....şimdide abisinden tokat yediği için intihar eden hilal adlı kızın babası canlı yayında o açıklama yapıo..üüfff kafama karıştı iiceee
:uhm::uhm:

geçen günlerde kızım zatüree geçirdiği için 1 hafta evdeydim,
ve seyrettim,oraya çıkan insanlar nasıl da
herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor anlamış değilim...
sizin kadar takipcisi değilim ama Müge Anlı 'ya da bravo diyorum,
kadın çok güzel üstesinden geliyor programın....
belki çoğu cahil insana ders oluyordur yaşananlar...
neler oluyor ya, seyrediyoruz hayretle...
sevgiler...

Cok gecmıs olsunnn
Iyılestımı kızın umarım saglıgı yerındedır.Ayyyy Allahım onların saglıklarını almasın :Saruboceq:

Muge Anlıyı bende cok sevıyorum.Hem sorunlara yaklasımını hemde goruntu ıtıbarı ıle bı haylı hos.
Evde oldugum gunler bende erkenden uyanır ızlerım.Olmadıgım gunler de sızler sagolun buradan takıp edıyorum.
Mıllet sabah gunluk gazete okur bende buradan tv programı takıp edıyorum.
Olatlar dudak ucuklatıyor.Her defasında umarım bu kez degıldır dıyorum ama
Son zamanlarda hele Dılberden sonra
Offfff Allahım bu kez bari kotu bı haber cıkmaz altından...

yok canım herhangi gelişme yok...şu adanada annesi sbs sınavına göndermediği için annesini öldüren 11 yaşındaki kızı konuşuolar....şimdide abisinden tokat yediği için intihar eden hilal adlı kızın babası canlı yayında o açıklama yapıo..üüfff kafama karıştı iiceee
:uhm::uhm:

dün haberlerde başına tuğla düşüpte komaya giren ve çıkamayan çocuğu ve annesinin de bunu öğrendiğinde hastanenin camından atlayıpta vefat ettiğini öğrendim
günlerdir burada konuştuklarımızı aklıma getirdim birde bir yanda öz evladına kıyan anneler diğer yandada evladının acısına dayanamayıpta intihar eden anne:çok üzgünüm:

dün haberlerde başına tuğla düşüpte komaya giren ve çıkamayan çocuğu ve annesinin de bunu öğrendiğinde hastanenin camından atlayıpta vefat ettiğini öğrendim
günlerdir burada konuştuklarımızı aklıma getirdim birde bir yanda öz evladına kıyan anneler diğer yandada evladının acısına dayanamayıpta intihar eden anne:çok üzgünüm:

kesinlikle katılıyorum
işte ana var anacık var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canım öle bi olay olmuşş bende üsüldüm gerçekten çocugunda beyin ölümü gerçekleşmiş..baba yıkılmış durumdaydıı

Anne-baba olmak çok çok zor arkadaşlar.Sn Arif Verimli'ye sonuna dek katılıyorum.21 ve 16 yaşında 2 oğlum var.Üni. ve lisede okuyorlar.Attıkları her adımda onlara hissettirmeden de olsa takipçileriyim.Tüm arkadaşlarını ve özellikle ailelerini tanımakla başladım işe.Benden habersiz girdikleri ortam mutlaka vardır.Nerede olduklarını,kimlerle olduklarını bilmem içimi rahatlatıyor.Ben de onlara nerede ve kimlerle olduğumu mutlaka haber veririm.Kesinlikle cendereye sokmuş gibi değil ama yanlış anlamayın.Böyle yapmak yanlış gelebilir bazılarınıza ama anne-babadan hiçbir şey saklanmaması gerektiğini küçükten aşıladım onlara.Şimdiye dek üzülmedik,dilerim bundan sonra da üzülmeyiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cok zor kizlar nekadar ben herseyini takip ediyorum deseniz dahi cocugunuzun onun hala gizli sakli birseyleri olabilir.

Back