Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Esra Ceyhan ın programı yayından kaldırıldı kızlar..son zamanlarda reyting için yapmadığı rezillik kalmamış,herkesi birbirine düşürmüş,seviye yerlerde geziyomuş..ve yayından kaldırılmış..Şok olan haber şu: Esra Ceyhan KASET ÇIKARIYORMUŞ!!!! ucube..nefret ediyorum o kadından yaaa..

bir o eksikti zaten karga sesli şarkıcılar arasında tam olmuş alkisalkisalkis

arkadaşlar yusuf diye bir çocukmu kayıp şimdide umarım bu bari sağ salim ortaya çıkar

canım bu yusuf adlı çocuk dilber olayından önce vardııı..dilber daa ii reyting yapmış olmalıki yuusf olayını askıya aldılar..dilber olayı bittikten sonra tekrar gündeme aldılar...çocuk trabzonun of ilçesinde çöp dökerken kayboluo ve bidaha haber alınamıo..geçen programa çocugun abisi ve abisinin eşide katıldı...tam olarak anlayamadım ama emniyet aileyi o programdan sonra çelişkili ifade verdiği için gözaltına almış galibaa

dayak yiyen çocuk konusunda hiç bir şey demek istemiyorum...başıma ense kökümden bıçak saplandı adeta....

yusufa gelince; yusuf da öldü....öldü yusufta öldü

nereye gidiyor bu toplum ya umarım onun da cesediyle değilde kendisiyle karşılaşırız:Saruboceq:

haklısın canım:çok üzgünüm:

ay kıyamam sanaŞeniz

seni 5000000 tane müge değişmem tatlımŞeniz

senin o konulara girdiğini hiç görmedim tatlım Şeniz

lafım meclisten dışarı;

raiting olmazsa siz sabahları işinizi gücünüzü ihmal ettiğiniz bu programı izleyemezsinizkötükedihüso

reklam izlemek istemeyenler kendi aralarında para toplasınlar hergün programın ödemesini yapıp ATV ye kar versinler ya da:1ninca:

yusuf un ailesi konuşmadı...hiç kimse konuşmadı...

günler haftalar sonra gelin konuşmaya başladı..olayın seyri değişti...

ne yapacaklar yani...

müge tv ye çıkartmasa bile polis öyle oturup mügeden gelecek istihbaratımı bekliyor sanılıyor da yusuf tutmadığı için askıya alınmışmış

kızlar yusufun ailesi niye gelmemiş gelişme neymiş?.. ben orayı kaçırdımmı yoksa söylemedimi daha biri bişey desin daaa..

sardunyacım laflarına dikkat et..sen müge anlının avukatı diilsin müge anlı bi televizyon yüzü k,mse onu sevmek zorunda diil hele ben hiç diiim..ha müge anlının içinde bulundugu ve başardıgı olayları tasvip etmio diilim ama kişilik olarak sevmiorum müge anlıyı bunuda sen dahil kimse sorgulayamaz...evet o aileyi dilberden dolayı almadılar yayına çnk dilberin reytigleri çok daha yüksekti...o aile konuşmak istedi ama dilber alayı daha ağır bastı....ve şimdi yayına aldıkları ve emniyette bu durumu izlediği için aileyi gözaltına aldı...dilber olayı bukadar dallanıp budaklanmasaydıı bu olay daha evvel olucaktı....dallanıp budaklanmasından kastım ise muhammedin katili bulunduktan sonra defalarca aynı konu üzerinden reyting yapılmasıdır..hayret bgn babasını almamışlar yayına meselaaa...

sonucta mügeyi elestrimek hakkimiz..yüzü güzel degildir,kiyafet secimi yapamiyordur bu beni ilgilendirmez ama sirf daha cok ilgi görsün diye bir gelisme olmadigi halde hergün dilberle ilgili bantlar yayinladi..belki dilberin yaptigini acikca göstermekti amaci ama ne olursa olsun o olaydan sonra o kücück melek kullanildi...daha öncede bircok kisinin katilli bulundu ama böyle bir haftayi askin islemedi tabiki seyirci olaarak buna tepkili olursak söylecez ben hosuma gitmeyen bir davranisi en yakinim olsa söylerim mügeye demekten neden cekinecem..ben mail attim mesela o bana tutupta beni elestirme demedi o yüzden herkes rahatca KENDI fikrini söylesin kimse kimseyi bastirmaya calismasin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…