munevvır ın cınayetınde kı gercekler de ortaya cıkmıs canım kıskanclık cınayetıymıs ve duydun mu bılmıyorum cocuk gunluk 2 mılyar harclık alıyormus .aıle ne kadar zengın olursa olsun bu kadar para harcanır mı ya..yanı harcayan cocuk her seyı elde edebıldıgını sanıp aynen bu acı olayları yasatrlar topluma...
sen daha harçlığını duymuşun..
cemin yurt dışında daha reşit olmadan milyon dolarlık şirket vermiş babası eline
bilmem kaç dolar aylık alıyormuş bırakmış cem..
daha neler neler yani 2 milyar ona sakız parası bile olmaz..
işte çocuklarını para ile yetiştirmişler
ama insanlığı örtememişler içine tükirim böğle paranın.
fakir olayım evladım ahlaklı olsun yeterki..şakkıdı
ben o görüntüleri izledim ve hiç beğenmedim..kaç yaşındadır ki orada..en fazla 17-18 falan..o yaşta içkiler,barlar,kadınlar,kızlar...
sarmaş dolaş kızla çekilmiş görüntüler,öpüşmeler
başına buyruk bir hayat,karışan yok
ya bu çocuk hayatı bence çokkkkkkkkkkkkk hızlı yaşamış ..çok çabuk tüketmiş ve farklı birşeyler yapmak istemiş...bu yaşta bu kadar çokşey yaşamamalıydı ve bu hayatta bir amacı olmalıydı..bence bu çocuğun hayatta bir amacı yoktu çünkü herşey onun önünde idi ve bir tatminsizlik vardı..
ben o görüntüleri izledim ve hiç beğenmedim..kaç yaşındadır ki orada..en fazla 17-18 falan..o yaşta içkiler,barlar,kadınlar,kızlar...
sarmaş dolaş kızla çekilmiş görüntüler,öpüşmeler
başına buyruk bir hayat,karışan yok
ya bu çocuk hayatı bence çokkkkkkkkkkkkk hızlı yaşamış ..çok çabuk tüketmiş ve farklı birşeyler yapmak istemiş...bu yaşta bu kadar çokşey yaşamamalıydı ve bu hayatta bir amacı olmalıydı..bence bu çocuğun hayatta bir amacı yoktu çünkü herşey onun önünde idi ve bir tatminsizlik vardı..
program başlamadımı daha
yusufla ilgili gelişme varmı
geçen günlerde kızım zatüree geçirdiği için 1 hafta evdeydim,
ve seyrettim,oraya çıkan insanlar nasıl da
herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor anlamış değilim...
sizin kadar takipcisi değilim ama Müge Anlı 'ya da bravo diyorum,
kadın çok güzel üstesinden geliyor programın....
belki çoğu cahil insana ders oluyordur yaşananlar...
neler oluyor ya, seyrediyoruz hayretle...
sevgiler...
Kızlar Cem katilinin şu anki yaşı zaten 17..O görüntüler geçen sene İbiza'da çekilen görüntüler..yani 16 sında..
yok canım herhangi gelişme yok...şu adanada annesi sbs sınavına göndermediği için annesini öldüren 11 yaşındaki kızı konuşuolar....şimdide abisinden tokat yediği için intihar eden hilal adlı kızın babası canlı yayında o açıklama yapıo..üüfff kafama karıştı iiceee
:uhm::uhm:
dün haberlerde başına tuğla düşüpte komaya giren ve çıkamayan çocuğu ve annesinin de bunu öğrendiğinde hastanenin camından atlayıpta vefat ettiğini öğrendim
günlerdir burada konuştuklarımızı aklıma getirdim birde bir yanda öz evladına kıyan anneler diğer yandada evladının acısına dayanamayıpta intihar eden anne:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?