- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 44
arkadaşlar ne kadar bana katılırsınız bilmiyorum ama bizlere iyi kötü Allah korkusu öğretildi ama yeni nesil çocuklara aman o çocuk anlamaz diyoruz sonra okulu bitsin diyoruz sonra ergenliğe giriyo ve inançsız cani yaratıklar haline geliyorlar.birde üstüne üslük bazı dizileri 2_3 yaşındaki çocuklara izletiyoruz.erkek çocuklarına küçükken silah alıyoruz ahhh vurdun beni öldüm diyoruz çocuk eğlensin diye çocuk ölümü eğlence oyun sanıyor.kızlarımız gece 12den sonra bilmem ne otelinin bilmem ne barında eğlenceye katılıyor ama biz özgürlükçü iyi aile sayıyoruz kendimizi.çocuklar okula gitmek istemiyor hemen iyi diyoruz gitme oysa hayatın zorluklarını gösterip okula gitmeyi kendinin istemesini sağlamamız gerekiyor.yani ben çocuğu takip etmekten öte Allahı dini öğretmek grektiğini,iyi kötü ne onu öğretmek gerektiğini düşünüyorum
hamsikolonisi canım çok eski bir türk filmi vardı hatırlıyormusun bilemem ama çok zengin bir baba vardı filmde çocuğuna sadece hediyeler alıp para veriyordu ve buna sevgi diyordu
sevmeyen insan yada parayı daha çok seven insan diyelim ilgilenmek istemez..sevmeyen demekte uygun değil aslında sevgiyi bilmeyen insan demeliyiz..
Münevver olayı tamamen kurgulanmış bir cinayet bence. Arka kapıdan kızı sokmalar. O kesici aletlerin
evde olması. Ceseti koydukları kutuya kadar herşey planlı.
Ve şundan da eminimki bu çocuğun sahte pasaportu sahte kimliği herşeyi vardı. Dolayısıyla olay
olduktan sonra bunu Cem yaptı densede o anda o adam başka kimliğe sahip olduğundan çok güzel gitti buralardan.
O adam Türkiyede değil bence. Nereye kadar kaçar bilmiyorum ama para her kapyı açıyor sanırım.
Umarım bulunur da münevverin annesinin birazda olsa içi rahatlar.
8.5 yıl önce lise öğrencisi çağlada böyle başı kesilerek öldürüldü
müge anlı konuyu işledi katil elini kolunu sallayıp ortada geziyor daha cinayette kızın iç çamaşırı soymuşlardı ama tecavüz evde çalınan eşya yoktu varılan sonuçta yokttttu 8.5 yıl geçti aradan
umarım münevverde böyle olmazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?