- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
Babanın ölümüne biri sbeep olacakmış zaten ama keşke kendi gibi biri olsaydı der susarimKonuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Faili meçhul olup bir çok kapanan dosya yeniden açıldı takip etmediğiniz için bilmyee bilirsinizİzlemiyorum.
Hukukun isi. Kanun yapanlarin isi bunlar. Keske herkes kendi isine baksa da boyle programlar olmasa
Her program ayrı bir şokAcaba yeni izlediğim için mi bende böyle oluyo.
En çok orda ağladım.. bide kim ister ki babasının katili olmayı.. Annem için değerdi.. bunlar ne büyük yük"gözü kalıyor insanin" dedi
Evet aslında bu durum beni üzüyor. Bu kadınlarımiz neler çekiyor. Şule cet davasında hala gencecik kızın bekareti konuşuluyo. Ölümuz üzerinde bile ahlak dağıtıyorlar. Neden böyle değiştirmek istiyorum.
Her yerde bir açık var babasını şikayet Edip yurda yerleştirilmiş bir kız tekrar aynı evde kalmaya nasıl tahammül etti yada ne sebeple geri döndükonuyu görünce açıp baktım.
sanırım evladımın katil olacağı eşiği bekleyeceğime, gözümü karartır, öldüreceğini bilsem ayrılırdım.
gerçekten şikayetlerin işleyişini de anlamıyorum.
kadın sığınmaya gidiyorlar. çocuklar yurda gidiyor, sanki güllük gülistanlık her şey geri aynı evde toplanıyorlar. kimse de iyi misiniz diye kontrol etmiyor...
Yaa inanın o kız konuştukça ben ağladım. Bir özgecanda bu kadar çok ağladım birde bu olayda sarstı beni. Gencecik kız çocukları daha yolun başında solup giden baharlar çok acı.. aslında sadece bu değil bütün şiddet haberleri beni bu patlamaya soktu galiba. Şule çet vs.
Ben inanılmaz üzüldümm sabahtan beri ağlama krizlerine girdim. Zaten genelde bütün olaylarda böyle olurum.. minik Eylül hepsi için ama bunu izlemek bilemiyorum çok yüreğime dokundu..Her program ayrı bir şok
Bazı insanların kendi hayatlarında ön yargıyı arttırıyor
Bazısının tedirgin ediyor bazısının üzüyor
Herkesin bünye olaylara bakış açısı farklı olduğu için o yüzden ..
Eve kız getiriyor babam benim yaşlarımda dedi.. sanırım ondan bahsediyor..Adam hangi kizla beraber oluyormuş 16 17 yasinda kendi kiziyla mi anlamadim
Müge anliyi bu denli etkilemesinin sebebi de onun da kızı olması ve o kızı çok iyi anlaması hayalleri yaşaması etkiledi onundaBen inanılmaz üzüldümm sabahtan beri ağlama krizlerine girdim. Zaten genelde bütün olaylarda böyle olurum.. minik Eylül hepsi için ama bunu izlemek bilemiyorum çok yüreğime dokundu..
Bir de kız olayı hem kazayla olmuş gibi anlatıyor hem de kardeşime öncesinde sen odaya git dedim o birşey görmedi diyor. Ne bileyim kız sanki bütün sorumluluğu üstüne almış gibi.Niyeyse bende aynı şeyi düşündüm. Yaşı küçük diye üstlenmiş olabilir. En acısı benim için annem kardeşime bakar. Annem olmasaydı kimse bize bakmazdi yeri çok üzücü..
Sizinle aynı fikirdeyim.. Zaten kızimizda anneme kızıyorum bazen neden gitmiyor diye düşünüyorum demişti. Kız çocukları okumalı ne olursa olsun okumalımalesef hayatın bazı gerçekleri var ve bunlar ssadece duyduklarımız. O kadar uzgünüm o kadar çok ağladım ki... Gencecik bir kız, hayatını korkarak sinen geçirmiş, tüm dayaklara senet sepete rağmen evi terk edememiş bir kadın. Malesef bazen kadınlarımıza çok kızıyorum. Neden bu işkencelere maruz kalıp kendini de evlatlarınıda yaktı. Kadın çalışmalı, bir mesleği olmalı. Böyle zalimlere boyun eğildikçe yeterli ceza olmadıkça malesef her geçen gün bir kadını daha saçma sebeolerle adına aşığım diyip öldürüyorlar. Yerin dibine batsın aşkları, kıskançlıkları. Böyle adamlar ilk şikayette bir yere kapatılmalı ki kadınlar daha fazla yanmamalı.
Burda bu olayda da malesef bana inandırıcı gelmedi kızın uapmış olması. Bence kız yaşı küçük diye üstüne aldı. Mahvoldu gencecik kız. Allahım keşke o anne başta adam hapisteyken gitseydi izini kaybettirseydi. Şimdi o masum kız üniversite sınavına girme telasında olacaktı. Başka arkadaşlarımın babasına özenirdim dedi ya. Ben bittim orda. Içimden çok şey geliyor ama söyleyemiyorum. Kacırılan oğretmen 10 yıldır gönlünce gezemiyor kendine saplantılı bir hasta yüzünden. Allahım sen kadınlarımızı, evlatlarımızı koru. Kötü insanların şerrinden sana sığınırız.
kesinlikle katılıyorum. Insan malesef doğacağı aileyi seçemiyor ve malesef hayata bazılarımız yenik başlıyor. Keşke imkanlarım el verse bu olay ve bu olaya maruz kalanlara yardımcı olabilsem. Bir kişi bile kurtulsa kafidir. Rabbim tüm zalimlerin canını alsında kadınlarımız, masum çocuklarımız rahat içinde yaşasa.Sizinle aynı fikirdeyim.. Zaten kızimizda anneme kızıyorum bazen neden gitmiyor diye düşünüyorum demişti. Kız çocukları okumalı ne olursa olsun okumalı
Neler yaşadılar bilemiyoruz.. ama sonunda ya çocuklar üzülüyor ya kadınlar.. bu düzenden nefret ediyorumm.. bazen hiç erkekler olmasaydi nasıl olurdu dünya diyorum.. tabiki herkes aynı değil.. ama kadınların bu kadar değersiz görülmesi.. Erkeğe hak olarak görülenler sebeplerle kadınların ezilmesi sömürülmesi ruhumu acıtiyo..Bir de kız olayı hem kazayla olmuş gibi anlatıyor hem de kardeşime öncesinde sen odaya git dedim o birşey görmedi diyor. Ne bileyim kız sanki bütün sorumluluğu üstüne almış gibi.
Zaten anneyi de hiç anlamadım. resmi nikahları yok, kadın kendi babasından kalan maaşla geciniyormuş. Adam zaten pislik e maddi olarak da bı faydası yok. Kızlarını neden o evde yaşamaya mahkum etmiş anlamak zor.
öyle bir ölsemkesinlikle katılıyorum. Insan malesef doğacağı aileyi seçemiyor ve malesef hayata bazılarımız yenik başlıyor. Keşke imkanlarım el verse bu olay ve bu olaya maruz kalanlara yardımcı olabilsem. Bir kişi bile kurtulsa kafidir. Rabbim tüm zalimlerin canını alsında kadınlarımız, masum çocuklarımız rahat içinde yaşasa.