müge anlı ve bozulan psikolojim

Babanın ölümüne biri sbeep olacakmış zaten ama keşke kendi gibi biri olsaydı der susarim

Bunca dayağa sebep olan kızinin tacize ogramasina rağmen suskun kalan bir baba ve daha bir çok olay haketmis adam

Keşke kizi değil de kendi gibi suç makinası sebep olsaydı diyorum

Cezaevinde yatanlara kader mahkumu denilince tuhaf gelirdi ne kaderi derdim de

Kız gerçekten kader mahkumu olacak Allah yardımcısı olsun

malesef hayatın bazı gerçekleri var ve bunlar ssadece duyduklarımız. O kadar uzgünüm o kadar çok ağladım ki... Gencecik bir kız, hayatını korkarak sinen geçirmiş, tüm dayaklara senet sepete rağmen evi terk edememiş bir kadın. Malesef bazen kadınlarımıza çok kızıyorum. Neden bu işkencelere maruz kalıp kendini de evlatlarınıda yaktı. Kadın çalışmalı, bir mesleği olmalı. Böyle zalimlere boyun eğildikçe yeterli ceza olmadıkça malesef her geçen gün bir kadını daha saçma sebeolerle adına aşığım diyip öldürüyorlar. Yerin dibine batsın aşkları, kıskançlıkları. Böyle adamlar ilk şikayette bir yere kapatılmalı ki kadınlar daha fazla yanmamalı.

Burda bu olayda da malesef bana inandırıcı gelmedi kızın uapmış olması. Bence kız yaşı küçük diye üstüne aldı. Mahvoldu gencecik kız. Allahım keşke o anne başta adam hapisteyken gitseydi izini kaybettirseydi. Şimdi o masum kız üniversite sınavına girme telasında olacaktı. Başka arkadaşlarımın babasına özenirdim dedi ya. Ben bittim orda. Içimden çok şey geliyor ama söyleyemiyorum. Kacırılan oğretmen 10 yıldır gönlünce gezemiyor kendine saplantılı bir hasta yüzünden. Allahım sen kadınlarımızı, evlatlarımızı koru. Kötü insanların şerrinden sana sığınırız.

İzlemiyorum.
Hukukun isi. Kanun yapanlarin isi bunlar. Keske herkes kendi isine baksa da boyle programlar olmasa
Faili meçhul olup bir çok kapanan dosya yeniden açıldı takip etmediğiniz için bilmyee bilirsiniz

Ama bu program o kadar çok kapanmış dosyayı açarak katil çıkmasına sebep oluyor ki

Keşke hukukta adalette açık olmasa da gerek kalmasa ..

Ama şuan gerçekten program sayesinde açığa çıkan çok olay oldu

Acaba yeni izlediğim için mi bende böyle oluyo.
Her program ayrı bir şok

Bazı insanların kendi hayatlarında ön yargıyı arttırıyor

Bazısının tedirgin ediyor bazısının üzüyor

Herkesin bünye olaylara bakış açısı farklı olduğu için o yüzden ..

Herşey zihniyette bitiyor.
Namusu 2 bacak arasında aramamak lazım.
Namus kafada bitiyor.
Hala erkektir yapar kafası yaşanıyor. Yok arkadaş geçti o devir diyen çok az insan var.
Önce, Kadın kadına sahip çıkacak. Her zaman diyorum, herkesin evladı kendine değerli kıymetli. Ama karşında ki de İNSAN. Onu da Allah yarattı.
Ama yok yok yok. İlle de kendi çocuğu. Kendi evladı.

Her yerde bir açık var babasını şikayet Edip yurda yerleştirilmiş bir kız tekrar aynı evde kalmaya nasıl tahammül etti yada ne sebeple geri döndü

Her olayda her yerde bir açık bir çaresizlik oluyor çok zor ve çok güc

Her türlü sistemin her yerde oturtulması lazım maalesef

Kontrolüm vardı ama biraz izledim ve gitgim o kadar ağladım ki müge nin de dediği gibi ilk defa ortaya çıkmasaydı keşke dedim davayı ahmet bey üstlencekmiş inşallah ceza almaz veya az alır da eğitimini tamamlar inşallah bu acıyı unutur
İnsan birini öldürüp böyle bişey yaptığını xaten unutamaz ama heleki babasını öldürdüğünü hiç unutamaz o şerefsiz babalık yapmamış bile ama

Off ne denir bilmiyorum bakmıcam diyorum hergün bakıyorum hoş görmekden kaçsamda hergün üzücü bişey oluyo ben görmesemde

Adam hangi kizla beraber oluyormuş 16 17 yasinda kendi kiziyla mi anlamadim

Ben inanılmaz üzüldümm sabahtan beri ağlama krizlerine girdim. Zaten genelde bütün olaylarda böyle olurum.. minik Eylül hepsi için ama bunu izlemek bilemiyorum çok yüreğime dokundu..

Ben inanılmaz üzüldümm sabahtan beri ağlama krizlerine girdim. Zaten genelde bütün olaylarda böyle olurum.. minik Eylül hepsi için ama bunu izlemek bilemiyorum çok yüreğime dokundu..
Müge anliyi bu denli etkilemesinin sebebi de onun da kızı olması ve o kızı çok iyi anlaması hayalleri yaşaması etkiledi onunda

Çünkü kendi kızından biliyor neler yaşayabileceğini

Empati önemli şey kaybetmemek lazım ...

Niyeyse bende aynı şeyi düşündüm. Yaşı küçük diye üstlenmiş olabilir. En acısı benim için annem kardeşime bakar. Annem olmasaydı kimse bize bakmazdi yeri çok üzücü..
Bir de kız olayı hem kazayla olmuş gibi anlatıyor hem de kardeşime öncesinde sen odaya git dedim o birşey görmedi diyor. Ne bileyim kız sanki bütün sorumluluğu üstüne almış gibi.
Zaten anneyi de hiç anlamadım. resmi nikahları yok, kadın kendi babasından kalan maaşla geciniyormuş. Adam zaten pislik e maddi olarak da bı faydası yok. Kızlarını neden o evde yaşamaya mahkum etmiş anlamak zor.

Sizinle aynı fikirdeyim.. Zaten kızimizda anneme kızıyorum bazen neden gitmiyor diye düşünüyorum demişti. Kız çocukları okumalı ne olursa olsun okumalı

Sizinle aynı fikirdeyim.. Zaten kızimizda anneme kızıyorum bazen neden gitmiyor diye düşünüyorum demişti. Kız çocukları okumalı ne olursa olsun okumalı
kesinlikle katılıyorum. Insan malesef doğacağı aileyi seçemiyor ve malesef hayata bazılarımız yenik başlıyor. Keşke imkanlarım el verse bu olay ve bu olaya maruz kalanlara yardımcı olabilsem. Bir kişi bile kurtulsa kafidir. Rabbim tüm zalimlerin canını alsında kadınlarımız, masum çocuklarımız rahat içinde yaşasa.

gelişmiş bir SOSYAL DEVLET olsa idi , cumhuriyet değerleri iğdiş edileceğine geliştirilmiş olsa idi buna benzer pek çok olay ortam bulamazdı.Kapitalizm Feodalizmin ahlaklı, saygılı ailesini yerlebir etti , onun yerine sosyal devlet gelişmedi ve sayısız berbat dramla insanlık tarihi yazılmaya devam ediyor.

Neler yaşadılar bilemiyoruz.. ama sonunda ya çocuklar üzülüyor ya kadınlar.. bu düzenden nefret ediyorumm.. bazen hiç erkekler olmasaydi nasıl olurdu dünya diyorum.. tabiki herkes aynı değil.. ama kadınların bu kadar değersiz görülmesi.. Erkeğe hak olarak görülenler sebeplerle kadınların ezilmesi sömürülmesi ruhumu acıtiyo..

öyle bir ölsem
öyle bir ölsem çocuklar
size hiç ölüm kalmasa.. bunu biz basabiliriz eğitimlee evlat yetisirirken eşitliği öğreterek, bir kadın eğitilirse tum dünya eğitilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…