müge anlı ve bozulan psikolojim

Faili meçhul olup bir çok kapanan dosya yeniden açıldı takip etmediğiniz için bilmyee bilirsiniz

Ama bu program o kadar çok kapanmış dosyayı açarak katil çıkmasına sebep oluyor ki

Keşke hukukta adalette açık olmasa da gerek kalmasa ..

Ama şuan gerçekten program sayesinde açığa çıkan çok olay oldu
İste butun bunlar zaten olmasi gerekenler. Herkes kendi isini yapsa dedigim konu o. Ne faili mechuller var,yeniden dosyasi acilmayan.

Annesi senin suçunu ben üstlenicem sen üniversiteye gideceksin demiş. Aralarında öyle anlaşmışlar yani. Daha sonra küçükmkız da annem öldürdü diye ifade vermiş anlaştıkları için. Kız daha fazla dayanamamış ve itiraf etmiş. Ben öyle anladım
O şekilde anlatılmış da ben kizin 18den küçük olduğu için bir de kardeşime annem baksın diye düşünüp suçu üstüne aldığını düşündüm. Tabi doğrusunu Allah bilir. Ceset olmadığı için ne şekilde vurulduğunu da bilmek mümkün değil.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Ben hiç izlemiyorum haber bile izlemiyorum
En sağlıklı mutlu psikolojideki bir insanı tükenmişlik sendromuna sokar o program

İzlemeyin bu programları yahu, insanın düzgün olan psikolojisini bozar elbette bu programlarda geçen konular.
Cunku izlemezsek boyle seyler hic olmayacak, kulagimizin ustune yazmamayi, halinin altina supurmemeyi, sessiz kalmamayi ogrenmek icin bir firsat bence.

öyle bir ölsem
öyle bir ölsem çocuklar
size hiç ölüm kalmasa.. bunu biz basabiliriz eğitimlee evlat yetisirirken eşitliği öğreterek, bir kadın eğitilirse tum dünya eğitilir..
kadınlar evet ama erkeklerin daha çok eğitime ihtiyacı var. Malesef ataerkil bir toplumuz onları hep pohpohluyor, sanki bir haltlarmış gibi yüceltiyoruz. Evde bile oğlum sen yapma kız sen kalk yardım et. Oğlum benim o her istediğini yapar gece gezer para harcar küfür eder ama kızlara gelince otur bacaklarıni kırarım. Kız okur mu kız çalışır mı diyoruz.

Sanki kadınlar sadece doğursun yemek temizlikle uğrassın diye doğuruluyor. Malesef bu eğitimi verende kadın.

Çok uzülüyorum kayrilarak buyütülen padişah gibi yetiştirilen erkek çocuklarına. Evlendiklerinde yada sevgililerinde annelerinin ona gösterdiği ilgiyi göremeyince malesef azıtıyolar. Aslında erkeğin değişmesi gerek. Bunun yolu da yine kadından geçiyor.

Cunku izlemezsek boyle seyler hic olmayacak, kulagimizin ustune yazmamayi, halinin altina supurmemeyi, sessiz kalmamayi ogrenmek icin bir firsat bence.
Yaşanan olaylardan sosyal medya aracılığıyla ister istemez haberdar oluyoruz zaten, ama saatlerce bu olayları izleyip psikoloji bozmanin hicbir yararı yok bana göre.

Annem bu programları izlediğinden beri, 30 yaşındaki kızının yani benim tek başıma akşam üstü bile cıkmamdan rahatsız oluyor. Niye diye sorduğumda , Müge Anlı da bir sürü olay oluyor kızım kaçırırlar seni diyor kadın. O programın anneme kattığı tek şey bu evhamalar oldu.

Yaşanan olaylardan sosyal medya aracılığıyla ister istemez haberdar oluyoruz zaten, ama saatlerce bu olayları izleyip psikoloji bozmanin hicbir yararı yok bana göre.

Annem bu programları izlediğinden beri, 30 yaşındaki kızının yani benim tek başıma akşam üstü bile cıkmamdan rahatsız oluyor. Niye diye sorduğumda , Müge Anlı da bir sürü olay oluyor kızım kaçırırlar seni diyor kadın. O programın anneme kattığı tek şey bu evhamalar oldu.

Evham degil ama tedbir iyidir, bana kattigi farkindalik, uyaniklik oldu. Herkes alabilecegini aliyor bence.
Daha gecen gun 50 kusur yasindaki kadin sevgilisi tarafindan olduruldu, cesedi parcalandi vs bunun icin 30 yasinda genc bir kiz ya da ergen olmaya gerek yok.

Maalesef sosyal medya denilen seyde de carpici baslik atip icerigi farkli oluyor, birkac yerde yorum yazanlar kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesiyorlar, izlememisler bilgileri yok fikirleri var.
Bdv de de oldukca psikoloji bozan konular oluyor yine de giriyoruz. ^^

Düsünüyorum aslında önceden de mi bu kadar pskopatlar vardı da biz mi görmuyoduk? yoksa böyle herkes ögrenıyo taktıklerıde mı cogaldı pislikler diye..

kadınlar evet ama erkeklerin daha çok eğitime ihtiyacı var. Malesef ataerkil bir toplumuz onları hep pohpohluyor, sanki bir haltlarmış gibi yüceltiyoruz. Evde bile oğlum sen yapma kız sen kalk yardım et. Oğlum benim o her istediğini yapar gece gezer para harcar küfür eder ama kızlara gelince otur bacaklarıni kırarım. Kız okur mu kız çalışır mı diyoruz.

Sanki kadınlar sadece doğursun yemek temizlikle uğrassın diye doğuruluyor. Malesef bu eğitimi verende kadın.

Çok uzülüyorum kayrilarak buyütülen padişah gibi yetiştirilen erkek çocuklarına. Evlendiklerinde yada sevgililerinde annelerinin ona gösterdiği ilgiyi göremeyince malesef azıtıyolar. Aslında erkeğin değişmesi gerek. Bunun yolu da yine kadından geçiyor.
Biz 4 kız kardeşiz anneme soruyorlar kaç çocuğun var söyleyince üzülme eli ayağı düzgün olsun kız olsun diyenler bile olmuştu. Ne desek boş ne yapsak boş

Biz 4 kız kardeşiz anneme soruyorlar kaç çocuğun var söyleyince üzülme eli ayağı düzgün olsun kız olsun diyenler bile olmuştu. Ne desek boş ne yapsak boş
Hiiiiç sorma erkek olunca ne oluyosa?? Önemli olan düzgün karakterli vicdanlı evlatlar yetistirmek.. (biz de 3 kızız bu arada :nazar:)

Düsünüyorum aslında önceden de mi bu kadar pskopatlar vardı da biz mi görmuyoduk? yoksa böyle herkes ögrenıyo taktıklerıde mı cogaldı pislikler diye..
Annem eskiden hiç böyle şeyler olmazdi diyor.. kendisi 60 yaşında.. her sene giderek artıyor. Buda bence artık ahlakin bozulması, dini yeteri kadar anlamamak, toplumun yozlasması, caydirici yasaların olmaması vs.

Hiiiiç sorma erkek olunca ne oluyosa?? Önemli olan düzgün karakterli vicdanlı evlatlar yetistirmek.. (biz de 3 kızız bu arada :nazar:)
Maşallah ne güzel :) bilemiyorum erkek olunca cennet müjdelenmis gibiler :) doğuda yaşıyoruz burda erkek çocuğu olmayan ailelere kör ocak derler. Yani soyun devami yok gibi galiba.

Ben hiç izlemiyorum haber bile izlemiyorum
En sağlıklı mutlu psikolojideki bir insanı tükenmişlik sendromuna sokar o program
Evet o ben ışte işten ayrıldım kısa bir süre önce evde olunca bakıyoruz. İnanın psikolojim bozuldu. Herşeyi dert ediyorum kendime çok etkiliyor beni demek ki

izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir

bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......
Bu programa mi sacma diyorsunuz... bu kadin sayesinde yillardir ustu ortulen aydinlanmayan cinayetler ortaya cikti.. pislikler cezasini buldu... neden sacmaymis...

Bende izliyorum müge anliyi o kiza cok uzuldum gelecegi bitti Allah bilir kac yıl yatar sunu soyleyim pedofiliyi bilmiyodum ben o adami gorene kadar Allah oyle insanlar uzak etsin bizden Allah korusun gercekten ogrendikten sonra daha cok dikkat ettim evlat yetistiriyoruz sonucta

Bende izledim mahvoldum ağlarken.Hala kendime gelemedim.Allah o gencecik kızın yardımcısı olsun çok zor katil olmak birde baba katili olmak ...

İste butun bunlar zaten olmasi gerekenler. Herkes kendi isini yapsa dedigim konu o. Ne faili mechuller var,yeniden dosyasi acilmayan.
Aynen öyle kızla annesinin ifadesine göre kız defalarca babasını şikayet etmiş adam tutuklanmış ama açık cezaevi olunca izin günlerinde şiddete devam. Kızlar yurtta kalmak istediklerini söylemişler anneye verilmişler geri. Sığınma evinde bulmuş tehditle eve götürmüş. Yani mekanizmalar doğru çalışmamış.

Yasla basla alakasi yok ama annenizin eski toprak olduğunu düşünerek,çevresinin de oyle olduğunu düşünerek yorum yazacagim
Hadi onlar eski kafa okumadılar,ne bilim 17 yasinda 16 yasinda evlendiler ,kendini gelistirmek yok(cevresi için diyorum anneniz icin degil) ne bilim cahil cahil konusuyorlar
Benim 87 dogumlu arkadaşım diyor ki,bir de oğlum olsun istiyorum. 1 kizi var. Hadi neyse belkide kizi var diye bir de oglu olsun diyordur o cinsiyeti de tatmak için afacanligini vs. Diyor ki baska zamanda,kocası icin,zaten erkek cocuk diye direttigi de yok ..
Erkek kardesinin karısı icin neler diyor neymis evlenmisler artık gelinleri onlarin himayesine girmiş:)
Kardesi buraya dikkat "kız gibi oğlan "mis. Yani icki sigara icmiyor diye söylüyor bunu :)
Evlenince kanli çarşafı kaynanasina göstermiş onlarin orada adetmis
Bir de bu kisi görseniz senelerce çalıştı falan,dis görüntü son sistem suslu makyaj vs
Ve en acısı da bu kişi suanda bir kiz cocugu yetiştiriyor

Program boyunca ağladım. En çok da birazdan emniyetten gelecekler dediğinde annesinin hemen gelmesinler dediği yerde. Ağladım saatlerce aynı zamanda kendimden utandım ne kadar saçma şeyleri dert edinmişte kendimi mutsuz etmişim, şımarıklık etmişim. Bide kimse baba katili olmak istemez ama anneside ölsün istemez demişti. Çok üzücü

X