müge anlı ve bozulan psikolojim

Yaa inanın o kız konuştukça ben ağladım. Bir özgecanda bu kadar çok ağladım birde bu olayda sarstı beni. Gencecik kız çocukları daha yolun başında solup giden baharlar çok acı.. aslında sadece bu değil bütün şiddet haberleri beni bu patlamaya soktu galiba. Şule çet vs.

Sanırım 10 yıldır var hiç kaçırmadan izlerim üzülüyoruz falan ama psikolojimi etkilemez , orda çıkan olaylar sosyal medyada yada haberlerde zaten karşımıza çıkıyor
Acaba yeni izlediğim için mi bende böyle oluyo.

Anneyi suçlu bulanları anlayamıyorum asla. Kanunun hukuğun olduğu bir ülke olsak neyse ama hayat teorikteki gibi yaşanmıyor ne yazık ki. Kadın defalarca eşini terketmiş adam her seferinde bulmuş kadını. Kızlar aile evini değil çocuk esirgemeyi tercih etmişler ve yine annelerine verilmişler. Suçlu devlet suçlu bile göre susan herkes bana göre. Ay benim psikolojim bozulur izlemem herkes kendinden sorumlu diyerek kapımızın önündeki pisliği başkasının kapısının önüne süpürmenin çözüm olduğunu sanmıyorum. Annenin yaptığını da sanmıyorum zaten ilk o şekilde sözleşmiş ifade verilmiş ama kız sorguda nasılsa ortaya çıkar diye itiraf etmiş. Umarım bi şekilde yolu aydınlığa çıkar

Annesi senin suçunu ben üstlenicem sen üniversiteye gideceksin demiş. Aralarında öyle anlaşmışlar yani. Daha sonra küçükmkız da annem öldürdü diye ifade vermiş anlaştıkları için. Kız daha fazla dayanamamış ve itiraf etmiş. Ben öyle anladım

Bu programlar zaten sağlam psikoloji bırakmıyor ki insanda
İzlemeyin birdaha
Türkiye gündeminden uzak kalmak istemiyorsanız haberleri izlemeniz yeterli olur
Müge Anlı da çok ağır şeyler yaşanıyor genelde

Konu ne?

bende merk edip baktım yuotubedan Allah yardımcıları olsun.
kıza o kdr üzüldümki
birsürü savunmak isteyen avukat oolmuş umarım ceza almazlar.

Bir lanet herif yüzünden gencecik insanların hayatları mahvoldu.
Adam geberdi gitti. O kızın, annesinin, kardeşi ne olacak şimdi.. Bende az önce internette okudum.
Sözün bittiği yer.
Bu ülke de hiç bir zaman KADIN'a değer verilmedi. Adalet hiç bir zaman KADIN'dan yana olmadı.
Kendilerince haklılardı. Ya kendileri ölecekti yada adamı öldüreceklerdi. Başka çareleri yoktu.
Daha neleri var, her geçen gün neler göreceğiz.
Ne kadar acınası bir durum. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın.

Yıllarca eşine ve kızlarına şiddet uygulayan bir baba. Hatta arkadaşı kızını taciz ediyor baba kız şikayetçi olmasın diye kıza şiddet uyguluyor. Baba yine bir akşam alkol alıp eve gelip anneye şiddet uyguluyor silah çekiyor. Kızda annesini korumak isterken arbede çıkıyor silah patlıyor. Ve baba ölüyor panikle adamı tandirda yakıyorlar. Bugünde itiraf ettiler. Ya tabiki cinayet ve olanlar asla meşrulaştırilamaz ama kızın anlattıkları beni çok derinden etkiledi.

konuyu görünce açıp baktım.
sanırım evladımın katil olacağı eşiği bekleyeceğime, gözümü karartır, öldüreceğini bilsem ayrılırdım.

gerçekten şikayetlerin işleyişini de anlamıyorum.
kadın sığınmaya gidiyorlar. çocuklar yurda gidiyor, sanki güllük gülistanlık her şey geri aynı evde toplanıyorlar. kimse de iyi misiniz diye kontrol etmiyor...

Evet aslında bu durum beni üzüyor. Bu kadınlarımiz neler çekiyor. Şule cet davasında hala gencecik kızın bekareti konuşuluyo. Ölümuz üzerinde bile ahlak dağıtıyorlar. Neden böyle değiştirmek istiyorum.

Değil mi çok doğru.. ünlüler saçma sapan konularda bile 24 saat içinde uzaklaştırma şu bu alıyorken bu kadar kadın nasıl korunmuyo aklim almıyo

Bende çok ağladım çok üzüldüm Allah'ım yardımcısı olsun inşallah

Bela geliyorum demiş yani... Zamanında şikayetçi olmamışlar mı? Gerçi şu saatten sonra ne önemi varsa tabi...

izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir

bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......

Bende kadının vurduğuna eminim.. İzlerken çok açık bir şekilde belliydi. Kadın da beni çocuklarımdan ayırırlar diye korktum dedi. Zaten keşke bu kadar korkak olmasaydı. Adam kadar kadının da çocuklarına kötülüğü olmuş. Kızını istismar eden arkadaşına hiç bir şey diyemeyen bir baba ve tüm imkanları el verdiği halde buna boyun eğen anne.
Bir köye gitselerdi, dağın başına ne bileyim. Hiç mi çare yoktu? Kızları evdeyken çocuğu yaşında kadınları eve getiren bu "adama" dur diyememek nasıl bir şey belki biz yaşamadan bilemeyiz.

Ben en çok o hala müsveddesine kızdım. Hala benim kardeşim çok iyi biri, sadece kadınlara düşkündü diyor ya.. bizim toplumumuz hep böyle. Hep iyidir erkekler. Ama karısını döver, hırsızdır, kimseye rahat vermez, çocuk istismarı bile yapar (bu ölen lanet olası gibi) ama iyidir ÖZÜNDE!! Yersen işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…