Müge Anlı-OSMAN !!

Benim aklima hep bu geliyor
Köye meydaninda oynatiriz gibi bisey dedilerse..
Bilmiyorum günahlari boyunlarina
Dün Betül telefonla bağlandı zaten ne dedi?
Kaç tane erkekle gezdiğini biliyoruz. Beni sen mi sandın falan dedi.
Büşra' da yengesinin hemen suyuna gitti.
Yok yenge ben sana iftira atmadım diye.
Yenge bilhassa Büşra'ya bu konuda vurgu yaptı.

kesınlıkle katılıyorum
aynen bende mehirin konuyu saptırmak baska yone cekmek ıcın soylendıgını dusunuyorum

Evet yoksa evlenmiş 3 çocuk doğurmuş kadına hala neyin mihri ya.
İş işten geçtikten sonra ne olur.
Bir de mihri kayınbaba vermez ki, kocan verir.

Allah'ım çıksın artık kafamda hep bu konu var.

ne cahil insanlar
cahil ınsanların ne kadar tehlıkelı oldugunu da goruyoruz
farkında mısınız ızledıklerımızın heps tum olaylarlar cahil ınsanların cevresıne verdıgı zararlardan olusuyor

salak kız ya ...gercekten boyle bıle olsa zaten cezaevıne gırecekler bosa tehtıt ettıklerını anlaması gerek busranın
aklı pislige fesatlıga calısıyor da bunu nasıl dusunemıyor anlamıyorum zehır gıbı yoksa masallah hepımızı suya goturur susuz getırır muge anlı bıle korktum ben senden busra dedı

Ama Rahmi Hoca içeriye götürürken anlatamıyorum dedi ağladı.
Bir de bugün abisi ona kaş göz yapıyor yani kesin biliyor Büşra'nın bilmeme ihtimali sıfır.
Bunu herkes izlesin

İnşallah ban yemem link paylaşmak serbest mi bilmiyorum

ekrana yansıyan kadarıyla sorguluyoruz arka kısımda ne oldugunu herseyı gosteremıyorlar gerı kalanı bıraz da bızım mantık cercevesınde dusunerek anlamaya calısmamız gerekıyor

muge anlının red ettıgı, gerı cevırdıgı, studyoya geldıgı gıbı gerı gonderdıgı, arada bırde ekran onunde ne oldugunu cozdugu mevzular var
neden bu kadar bu konuda emın konusuyorum ekıbınden bır calısanı benım yakınım

orada durumun ne oldugundan emın olmasa asla oyle konusmaz zaten karsısında kız kendısını savunmadı bıle haklıysanız magdursanız bırı sızınle boyle konussa sesınız cıkar degıl mı ?
muge anlı reklam arasında kıza nasıhatlar da verdı aklını basına al dıye herseyı 3 saate sıgdıramazlar :) herseyı gostermek zorunda da degıller ama halkı bılgılendırmek ıcın olay bu sonuc bu dıye acıklamak ıcın konusuyorlar

muge anlı kac kısıyle boyle konustu ne zaman bırı ıcın yanıldı
karısını cocugunu dovenle ,esını aldatanla, bırde boyle ergen oyunlar cevırenle ,evlı bırıyle kacanla ,dolandırıcılarla bu uslupda konusuyor bırılerının oylelerıne bu uslupla zaten konusması da gerekıyor
nıye durduk yere kendısını ısını rıske atsın bunca yıllık emegı :) annesı tabıkı kızını alıp kalkıp gıdemez cunku anne de muge anlıya hak verıyor cunku kızı boyle bır oyun yaptı herkes o yuzden lıncledı kızı burada bazı konu sahıplerıne benzer sekılde kızmamız gıbı .cahıl ısler yapan cahıl ınsanlarla muhattap olur . umarım o kız aklını kullanırda bırdaha benzer hatalar yapmaya kalkmaz
Ya hangi insan maddi kaygısı olmadan bir işe girer ki?
Mesela öğretmen ücretsiz bir şekilde gidip okullarda çalışır mı? Hayır.
Doktor ücretsiz bir şekilde gecesini gündüzüne katıp nöbet tutar mı? Sanmıyorum.
Hepimiz insanız, Sabancı torunu olmadığımıza göre hepimizin az çok maddi kaygısı var.
Evet salt bir yardım duygusu vermeyebilir ama bu demek değil ki kadın yardım etmiyor. Bence işine sımsıkı sarılıyor, bu kadar başarılı olduğu için aldığı parayı da sonuna kadar hakediyor.
Müge Anlı'yı izlediğim ilk dava Palu davasıydı, az çok avukat olan büyüklerimden bildiğim için "yok ya aradan 10 15 yıl geçmiş, bulunması ceza almayı imkansız 3 5 gün reyting için alır sonra salar" dedik hepimiz. Zaman geçtikçe, insanlar bağlandıkça köşeye sıkıştılar, programa gelmeyi bırakıp evden bağlandılar, yırtarım zannettiler ama yırtamadılar cezaevine girdiler.
Bu Müge'nin başarısıdır. O bırakmadı peşini, çok net hatırlıyorum Tuncer bütün suçlamalardan yırtmış 3 5 defa cezaevine girmek dışında hiçbir ceza almamıştı. Havva gidip kızımı Tuncer öldürdü İsayla beraber gömdüler, torunuma ispirto içirip karnına karnına vurdu öldürdü onu da kefenledim gömdüler dediği halde tutuklanmamıştı ne İsa ne Tuncer. Sonradan inkar etse de olayın kadının dediği gibi olduğunu düşünüp peşini bırakmamalıydı emniyet, çünkü ne kızdan ne torundan haber vardı. Hele Recep Tuncer'in elinden kaçtığı, tecavüze uğradığı halde adam ceza almamış mesela. Tuncer'in oğlu keza öyle.
Çok travma yaratmıştı bu olay, biz Sakarya'lıyız, olayın geçtiği temmuz aylarında genelde Ferizli'ye Karasu'ya fındık toplamaya gideriz. Fındık topladığımız yerde bunların kaldığı yere hiç uzak değildi. Bu başarıdır yani benim için. O kadın bunların üzerine ister reyting ister maddi kaygı için gitmiş olsun azılı bir pedofiliyi hücreye tıktırdı mı? Tıktırdı. Bu kadar. Kadın başarılı hiçbirşey yapmıyor olsa patibuldular, sevgi izi, tekerlekli sandalye yardımları, mobil aşevleri yeter.

Ama Rahmi Hoca içeriye götürürken anlatamıyorum dedi ağladı.
Bir de bugün abisi ona kaş göz yapıyor yani kesin biliyor Büşra'nın bilmeme ihtimali sıfır.
Bunu herkes izlesin

İnşallah ban yemem link paylaşmak serbest mi bilmiyorum

Yok yasak değil diye biliyorum, reklam yapmıyorsun sonuçta.
Rahmi bey götürürken bir de "ama utanıyorum" gibi birşey de söyledi sanırım.

Bak birde bunu izleyin. 15 Nisan 2019 dakika 1.22.25 kalk gidelim cezaevine diyor.

Yok yasak değil diye biliyorum, reklam yapmıyorsun sonuçta.
Rahmi bey götürürken bir de "ama utanıyorum" gibi birşey de söyledi sanırım.

Bak birde bunu izleyin. 15 Nisan 2019 dakika 1.22.25 kalk gidelim cezaevine diyor.

Anlatamıyorum dedi sonrasında ağladı ama açıklamadı yine de.

Hiç bi şey anlamadım yav osman kim ne oldu tv bölümünde veya tartışma bölümünde olmalı Mune Mune

Ya hangi insan maddi kaygısı olmadan bir işe girer ki?
Mesela öğretmen ücretsiz bir şekilde gidip okullarda çalışır mı? Hayır.
Doktor ücretsiz bir şekilde gecesini gündüzüne katıp nöbet tutar mı? Sanmıyorum.
Hepimiz insanız, Sabancı torunu olmadığımıza göre hepimizin az çok maddi kaygısı var.
Evet salt bir yardım duygusu vermeyebilir ama bu demek değil ki kadın yardım etmiyor. Bence işine sımsıkı sarılıyor, bu kadar başarılı olduğu için aldığı parayı da sonuna kadar hakediyor.
Müge Anlı'yı izlediğim ilk dava Palu davasıydı, az çok avukat olan büyüklerimden bildiğim için "yok ya aradan 10 15 yıl geçmiş, bulunması ceza almayı imkansız 3 5 gün reyting için alır sonra salar" dedik hepimiz. Zaman geçtikçe, insanlar bağlandıkça köşeye sıkıştılar, programa gelmeyi bırakıp evden bağlandılar, yırtarım zannettiler ama yırtamadılar cezaevine girdiler.
Bu Müge'nin başarısıdır. O bırakmadı peşini, çok net hatırlıyorum Tuncer bütün suçlamalardan yırtmış 3 5 defa cezaevine girmek dışında hiçbir ceza almamıştı. Havva gidip kızımı Tuncer öldürdü İsayla beraber gömdüler, torunuma ispirto içirip karnına karnına vurdu öldürdü onu da kefenledim gömdüler dediği halde tutuklanmamıştı ne İsa ne Tuncer. Sonradan inkar etse de olayın kadının dediği gibi olduğunu düşünüp peşini bırakmamalıydı emniyet, çünkü ne kızdan ne torundan haber vardı. Hele Recep Tuncer'in elinden kaçtığı, tecavüze uğradığı halde adam ceza almamış mesela. Tuncer'in oğlu keza öyle.
Çok travma yaratmıştı bu olay, biz Sakarya'lıyız, olayın geçtiği temmuz aylarında genelde Ferizli'ye Karasu'ya fındık toplamaya gideriz. Fındık topladığımız yerde bunların kaldığı yere hiç uzak değildi. Bu başarıdır yani benim için. O kadın bunların üzerine ister reyting ister maddi kaygı için gitmiş olsun azılı bir pedofiliyi hücreye tıktırdı mı? Tıktırdı. Bu kadar. Kadın başarılı hiçbirşey yapmıyor olsa patibuldular, sevgi izi, tekerlekli sandalye yardımları, mobil aşevleri yeter.

Buna katılıyorum Olivia.
Ne için çalışıyoruz ? Para için.
Eğer para almayacak olsaydık o zaman din görevlilerin hiç biri yaptıkları görev karşılığında para almamaları lazımdı.
Hepsi din sevgisi, Allah aşkı derdi bu duruma. ( amacım dini sabote etmek değil )
Ücret karşılığı almadan yaparlardı.
Bugün bir imam, müezzin, din görevlisi, öğretmen, hafız, aklına kim gelirse hepsi ücretli çalışan.
Konu Müge Anlı oldu mu herkes sallıyor para için yapıyor diye.
Ya elbette para da olacak.
Kadın bazı geceler uyumadan program yapıyor, durumları o kadar benimsiyor.

Benim salya sümük ağladığım yerlerde Müge kaskatı kesilir ama dün o bile ağladı.

Ben de başlığı görüp gelmiştim ama konuya yabanciyim, bdvye acilacak kadar önemli mi bilmiyorum o yüzden
1.5 senedir evdeyim hic Müge Anlı'nin programini acmak aklima gelmedi

ilk defa baştan sona müga anlı izledim.. aklımın almadığı şeyler var. bu uğur, karısı ve karısının akrabaları vasat altı zekalarıyla nasıl oluyor da kusursuz cinayet işliyorlar(katil onlardan biri net) 3 yıldır da ellerini kollayarak geziyorlar. Adamlar 2 kelimeyi getirip cümle kuramıyor ama devletin savcısı, jandarması vs.delil bulamıyor. Bunlar kusursuz cinayet planlamış olamazlar.torpili yukardan olup kimsenin dokunamayacağı tipler de değil. e o zaman sıkıntı tam olarak nerde neden kimse bu adamlara 3 yıldır bi şey yapamıyor?

Anlatamıyorum bilmiyorum ben dedi.
Bir de neden yilmaz filan diye düşündün , ses gelse uğurlar geldi denir dedi osman , Büşra tam o sırada kapıdaki o dedi lafı değiştirdi.
Yalniz sunu söylemek istiyorum ben mi anlamada sorun yaşıyorum. Tamam büşra hep kiviriyor ama betül ve mehmet ali için ilişkisi var demedi. Betülün belki gizli ilişki vardi mehmet ali bunu saklamak icin yaptı dedi, ayni şeyi ilişkisi hakkinda yılmaz içinde dedi. Hala mügecim dedin diyor .evet biseyi var ama bunu demedi bence.

X