- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
tartısmıyoruz zaten sızın gıbı bende dusuncemı soyledımSize göre olmayabilir,bana göre var.
Düşünce bazında bana bu şekilde yansıyor,sizde de daha farkli biz izlenim uyandırıyor olabilir.
Ben bunu tartışmam,herkesin düşüncesi kendisine.
Maddi kaygı olmadan kim hangi işi yapıyor ki. Polis para karşılığı suçluyu buluyor, öğretmen para karşılığı ders veriyor gibi gibi.Ben çok arada kalıyorum böyle durumlarda.
Bu başlığı açtık ve nasıl bir destegimiz oldu?
Zaten ATV turkuvaz grubuna aitti devredimediyse.
Program ise hayrına değil birli bir kazanç doğrultusunda yapılıyor.
Yani 3 gün izlenmese kanal bile unutur.Umursamayi birakir elindeki olay örgüsünü.
Sanki hep topluma faydaliymis gibi görünüyor ama altında maddi bir kaygi da barındırıyor.
Benim babamdan mehir isteyip üzerine bide kavgasını yapıp evden gitmesine sebep olan biriyle anne babam vurulunca aynı yataga girecegime sen sebep oldun diyip s.ktr ederdim evden aç gozluler adamla kadının başını yaktı o Betül bence. Osman okadar hakliki kardeşine karşı arafta nasıl davranacağını bilemiyorMüge Anlı'da ailesinin katilinin arayan Osman için bütün mecralarda başlıklar acıldı.. Burada da olmalı bence desteği hakediyorBen şahsen kahroldum bugünkü çığlıkları haykırışları karşısında
patibuldular ekıbı varya ne tatlı dusunulmus bırsey kedısı kopegı kusu tavsanı kaybolan bıle basvuruyor ve bulunuyorMaddi kaygı olmadan kim hangi işi yapıyor ki. Polis para karşılığı suçluyu buluyor, öğretmen para karşılığı ders veriyor gibi gibi.
Programı takip ediyor musunuz bilmiyorum ama muadillerinin aksine bir çok konuyu aydınlatmış bir program.
Bugün program da osmanı dediği gibi, kim çıkar bu programa demiştim, 3 ay sonra ben çıktım dedi.
İnsanlar seslerini duyuramayıp çaresiz kalınca bir umut çıkıyorlar. Palu davasında da olduğu gibi normalde sittin sene çıkmayacak suçlar ortaya çıkabiliyor
Görüşüne saygı duyuyorum ama,evet o kız dıkkat cekmek ıcın kacırıldı numarası yapmıstı muge de kızın konusmasından anında olayı anladı ve ona sen dunku cocuksun evet gayetde guzelsın guzellıgının farkındasın ama bu guzellıgını bu sekılde kullanma senın gıbı guzellerden cok var demıstı bence az bıle dedı ben olsam daha agır konusurdum sanırım. o kadar ınsanı ayaklandırdı kızın annesı kızı kayboldu kacırıldı sandı yazık . . .
kadının bugünki yayına gözleri şiş çıktı...zaten söyledi de gece uyamadığını bu konu yüzünden..Konu sadece adalet ve yardım gibi gelmiyor bana..
Salt bir yardım duygusu alamıyorum ben.
Bana geçmiyor o hissiyat.
Dediğim gibi siz beğenirsiniz takdir edersiniz,ben arada kalırım.
ekrana yansıyan kadarıyla sorguluyoruz arka kısımda ne oldugunu herseyı gosteremıyorlar gerı kalanı bıraz da bızım mantık cercevesınde dusunerek anlamaya calısmamız gerekıyorGörüşüne saygı duyuyorum ama,
ben kacırıldığını hatta korkutulup sustuğunu düşünüyorum/düşündüm izlerken. Bana dikkat çekme olayı gibi hissettirmedi her ne kadar o muamele yapıldıysa da.
Öte yandan tv'de sunucu olan birinin bu uslupla konuşması tuhaf geliyor zira ahbabı değil karşısındaki. Niye böyle büyük tepkiler verdiğini de anlamadım haliyle. Annesi kızsa kızına söylense derim ki kadın korktu yazık.
Ben annesinin yerinde olsam kızimı alır kalkar giderdim. Gencecik bir kız yani ordaki,her ne olursa olsun böyle konuşulmamalı diye düşünüyorum.
Velev ki kendi gitti,ne yapti gidip birini mi öldürmüş,birinin canına malına mi kastetmiş,ne yapmış yani ki memleketine git şu bu deniyor. Ne yaptıysa kendine yaptı,annesini üzdü vs vs.
Ha bir katile konuş,sapığa konuş ağzına geleni say ama ortadan bir sebeple(sebebi de bilmiyorsan,emin degilsen ne olduğundan) kaybolmus birine de bu olmamalı tavır bence.
Her insan hata yapabilir en nihayetinde düşmez kalkmaz bir Allah.
İşte arada pekte fark yok, kimse babasının hayrına iş yapmıyor, burada dahi(eleştirme, yerme anlamında değil kesinlikle)bizim açtığımız konular, yorumlar üzerinden büyük ya da küçük miktarlarda bir kazanç sağlanıyor sonuçta. Ayrıca Devletin doktoru, baş vurmadığı yer kalmamış, kimse ilgilenmemiş, şimdi bu cahilliğinden mi, yol yordam bilmemesinden mi yoksa reklâm için mi çıktı da böyle bir programda çözüm arıyor ve daha niceleri? Yani bazen entelektüel görüneceğim diye bu tür programları gömmeye çalışmak yerine kendilerinin de ucundan kıyısından aynı çarkı döndürdüklerini düşünerek konuşmalılar. Tv programlarını ayakta tutan şey katılımcılar ve izleyenlerse Sosyal platformları ayakta tutan da yine bizleriz. Konular çözüme ulaşıyor mu, birilerinin derdine dokunulabiliyor mu, isterse Kibariye sunsuntartısmıyoruz zaten sızın gıbı bende dusuncemı soyledım
ha buraya uye olmus ınsanlara akıl danısmıs yardım ıstemısız
ha o programa cıkılmıs yardım ıstenmıs
onemlı olan bırılerıne yardımı dokunması dedım bundan tartısma cıkmaz zaten heralde herkesın ortak kaygısıdır adalet ve yardım
Kesinlikle katılıyorumİşte arada pekte fark yok, kimse babasının hayrına iş yapmıyor, burada dahi(eleştirme, yerme anlamında değil kesinlikle)bizim açtığımız konular, yorumlar üzerinden büyük ya da küçük miktarlarda bir kazanç sağlanıyor sonuçta. Ayrıca Devletin doktoru, baş vurmadığı yer kalmamış, kimse ilgilenmemiş, şimdi bu cahilliğinden mi, yol yordam bilmemesinden mi yoksa reklâm için mi çıktı da böyle bir programda çözüm arıyor ve daha niceleri? Yani bazen entelektüel görüneceğim diye bu tür programları gömmeye çalışmak yerine kendilerinin de ucundan kıyısından aynı çarkı döndürdüklerini düşünerek konuşmalılar. Tv programlarını ayakta tutan şey katılımcılar ve izleyenlerse Sosyal platformları ayakta tutan da yine bizleriz. Konular çözüme ulaşıyor mu, birilerinin derdine dokunulabiliyor mu, isterse Kibariye sunsun
Kesinlikle gozlerı konusuyorBüşranın gözlerinde cok garip bir acı ve vicdan azabı var.
Annem izliyor, orada izlemistim. Cozulmedıgıne de sasirmistim.