Şimdi siz bu olayı icsellestirip uzuluyorsunuz ya,ben aynı samimiyeti Müge ve ekibinde göremiyorum.
Çok duyarliymis gibi lanse edilmelerine rağmen medya patronları sadece izlenecek içerikler için endişe tasimaktalar.Ne osmanlar ne de Ahmetler umurlarinda.
Müge zaten Parasını alıyor,toplumun hangi durumları kayıtsız kalmayacağını da hem kendisi hem de yapım ekibi çok iyi biliyor.
O yüzden bu kadar tutuluyor.
Yani bu insanlari aldıkları para ölçüsünde Osman'ın ailesine değer biciyorlar.
Program reyting kaygısı içerisine girse hemen başka bir konu başka bir gündem yaratırlar.
O yüzden bana cazip gelmiyor.
İnsanların dertlerine derman olmak degil bu.Yasanmis dertleri kazanca çevirme gayesi.
Dediğim gibi çok aradayim.
muge parasını alıyor zaten dedınız ya
derdı ben paramı alırım onume konulanı sunayım olsa kadın bu ugurda hukuk okumazdı olayları daha dogru yorumlayabılmek ıcın hukuk okumaya basladı
2 saatlık uykuyla yayına cıkıyor cogu zaman tekrar tekrar bandları roportajları bızzat ızlıyor
bunlar emek ve degerlı seyler dertlerı sadece ızlenmek olsa bırsuru konu ve turk halkını toplayacak programlar var yapılır kı muge 25 yıldır bu sektorde her yaptıgı ıs zaten ızlendı daha once de magazıncıydı şenay düdek ıle programı vardı yıne oyle devam ederdı
bır haluk levent bır muge anlı ınanılmaz sayıda ınsanlara yardımları dokundu - o yardım tırları, akulu sandalyeler ıhtıyac sahıplerıne ulasıldı bazılarının tedavısını ustlendı bunlar sadece kanal sahıbının veya 1 - 2 kısının yapacagı ıs de degıl ekıp calısması bunlar ıcın cıddı mesai harcanıyor halktan sms ıle para toplamak ısının bıle bır suru proseduru var
bır kız kacıyor veya kayboluyor anında seyırcıler ulasıyor sırf bunun ıcın bıle program devam etmelı
kac olay aydınlatıldı bu sayede bız gorduk duyduk dıye , katıller suclarını ıtıraf etmek zorunda kaldılar . jandarma tum sehıre tek tek soramaz sonucta kulaktan kulaga yayılan bılgılerle cok olay aydınlatıldı
programın tabelerıyle ınsanlar mahkemeye basvuruyor programda boyle ayrıntılar konusuldu dıye dava acıyor ınsanlar, kanıt nıtelıgı tasıdıgı ıcın az sey mı bu
yanı arada kalacak bır durum yok sosyal medya cok guclu bır yer malum zaman zaman haksız ceza ındırımlerınde hashtaglerın gucunu az gormedık
suan osman yarın ahmet oburgun elif hepımızın derdı aynı herkes adalet arıyor ne sekılde duyurdugunun hıc onemı yok ısterse cıplak eylem yapsın yeter kı sesı duyulsun ve destek gorsun burada onemlı olan aslolan sey bu