- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Bende böyle düşünüyorumİşin içinde suç ortağı çünkü.Konuşsa kendi de yanacak.
giderken anlatamıyorum ya gibi bir şey dedi sankiAy Büşra arkaya geçti anlatacak galiba kızlar
Ben de öyle anladım sanki anlatamıyorum yeminim gibi bişey dedigiderken anlatamıyorum ya gibi bir şey dedi sanki
evet evet bende öyle anladımBen de öyle anladım sanki anlatamıyorum yeminim gibi bişey dedi
Anlatmamış bişey ya. Taş olsa çatlardı artıkevet evet bende öyle anladım
bu ne saçma bir açıklama ya çıldırıcamAnlatmamış bişey ya. Taş olsa çatlardı artık
Konyada bir çift 3 yıl önce evlerinde silahla öldürüldü.... Gelinlerine mehir olarak ev sözü vermişler ama alamamışlar. Bundan dolayı gelin ve oğluyla problem yaşıyorlarmış. Osman da diğer oğulları cinayeti aydınlatmak istiyor. Adam doktor ama dün çıldırdı artık kaç yıldır olay çözülmüyor diye. Bu çift ölürken yanlarında kızları da var. Kızında bir dediği bir dediğini tutmuyor kimin yaptığını bilmiyorum diyor. Osman da müge anlıya çıktı tekrar.çalışıyorum müge anlı hiç izleyemiyorum
nedir konu bizi yazabilir mi?
Allah Osman ın yardımcısı olsun
Komutan swap izi almadan önce kimseyi içeri sokmadığını söyledi.Bugünkü programı izleyenler kısa bir özet geçebilirler mi ? Bilmediğimiz farklı bişey oldu mu ?
yengenın kendı kuzenıyle yasak ılıskısı oldugu soylenıyor (halasının ogluyla) mesajlasmalar varmıs daha acık konusuldu bugun bu daha once ustu ortulu bahsedılmıstı bugun acıkca konusuldu hatta o zamanda gorevlı jandarma erı muge anlıya gorustu yenge mesajları sılmıs ama adamın telınde gorduk ben okudum mesajları normal akraba ılıskılerı yok dedıBugünkü programı izleyenler kısa bir özet geçebilirler mi ? Bilmediğimiz farklı bişey oldu mu ?
Az kaldı çıkacak ortaya. Teşekkür ederimKomutan swap izi almadan önce kimseyi içeri sokmadığını söyledi.
O zaman Büşra ile hastaneye giden, yanında kalan er o zaman Büşranın yılmaz abi sen mi geldin dedim, dediğini söyledi. Birde betülün telefonunda Mehmet aliyle uygunsuz mesajlarını okuduğunu söyledi
teşekkür ederim bilgi içinKonyada bir çift 3 yıl önce evlerinde silahla öldürüldü.... Gelinlerine mehir olarak ev sözü vermişler ama alamamışlar. Bundan dolayı gelin ve oğluyla problem yaşıyorlarmış. Osman da diğer oğulları cinayeti aydınlatmak istiyor. Adam doktor ama dün çıldırdı artık kaç yıldır olay çözülmüyor diye. Bu çift ölürken yanlarında kızları da var. Kızında bir dediği bir dediğini tutmuyor kimin yaptığını bilmiyorum diyor. Osman da müge anlıya çıktı tekrar.