Müge Anlı-OSMAN !!

Albert Camus'un "yabancı" sı=Büşra sanki başka bir dünyada yaşıyor, algısını kapatmış herşeye.Ben susmasinin nedeninin kardeş kıskançlığı olduğunu düşünüyorum

İsteyen istediği kadar cahil desin ben seviyorum , kendime de çok örnek alıyorum Müge Anlı'yı.
Kadın cidden doğruları konuşuyor, net, kimseden çekmiyor lafını.
Ben yıllardır izlerim ucundan kıyısından önemli olayları gider evde izlerim internetten.
Her sözü, her cümlesi doğru kadının bugüne kadar hiç bir konuda yanılmadı.
Burada da görüyorum başka sitelerde de denk geliyorum Müge'yi izleyen insanlara boş, işsiz, cahilmiş gibi lanse ediliyor.
Yıllardır ne cinayetleri aydınlattı bu kadın, ne kayıpları buldu.
Palu ailesi sadece bir örnekti bizim ülkemizde öyle çok aile var ki.
Bakınız bu Dr. Osman Büyükşen olayı adam okumuş doktor cahil diyemezsin ama o bile çıktı Müge'den umut ediyor.
Çünkü adalet yok, hukuk yok, düzen yok Müge her zaman söyler keşke her şey yolunda olsa da bende bu programı yapmasam.
Dr. Osman Bey'in yerinde bugün hepimiz olabiliriz ama lütfen duyarlı olalım.

Ben en azından öyleyim varsın herkes bana cahil desin ben seviyorum Müge'yi.

çalışıyorum müge anlı hiç izleyemiyorum
nedir konu bizi yazabilir mi?
Allah Osman ın yardımcısı olsun

Bugünkü programı izleyenler kısa bir özet geçebilirler mi ? Bilmediğimiz farklı bişey oldu mu ?

çalışıyorum müge anlı hiç izleyemiyorum
nedir konu bizi yazabilir mi?
Allah Osman ın yardımcısı olsun
Konyada bir çift 3 yıl önce evlerinde silahla öldürüldü.... Gelinlerine mehir olarak ev sözü vermişler ama alamamışlar. Bundan dolayı gelin ve oğluyla problem yaşıyorlarmış. Osman da diğer oğulları cinayeti aydınlatmak istiyor. Adam doktor ama dün çıldırdı artık kaç yıldır olay çözülmüyor diye. Bu çift ölürken yanlarında kızları da var. Kızında bir dediği bir dediğini tutmuyor kimin yaptığını bilmiyorum diyor. Osman da müge anlıya çıktı tekrar.

Bugünkü programı izleyenler kısa bir özet geçebilirler mi ? Bilmediğimiz farklı bişey oldu mu ?
Komutan swap izi almadan önce kimseyi içeri sokmadığını söyledi.
O zaman Büşra ile hastaneye giden, yanında kalan er o zaman Büşranın yılmaz abi sen mi geldin dedim, dediğini söyledi. Birde betülün telefonunda Mehmet aliyle uygunsuz mesajlarını okuduğunu söyledi

yengenın kendı kuzenıyle yasak ılıskısı oldugu soylenıyor (halasının ogluyla) mesajlasmalar varmıs daha acık konusuldu bugun bu daha once ustu ortulu bahsedılmıstı bugun acıkca konusuldu hatta o zamanda gorevlı jandarma erı muge anlıya gorustu yenge mesajları sılmıs ama adamın telınde gorduk ben okudum mesajları normal akraba ılıskılerı yok dedı

o donemde yetkılı jandarma yazmıs muge anlıya son dakıka olarak bılgı sunuldu
ugur yalan soyluyor olay yerı ınceleme geldı hatta tartısma cıkar dıye bızzat ben karakola goturdum swap orneklerı alındı gereklı ıncelemeler yapıldıgı ıcın savcı evı kapatma geregı bıle duymadı bahsettıklerı gıbı ınsanlar delıllerle oynayamaz ellerıne oyle swap bulasamaz dedı

agzını bıcak acmayan kız kardesde yengesının kardesıyle yılmazmıdır nedır onunla gorusuyor ılıskılerı var buyuk ıhtımal
koyde bayagı dedıkoduları varmıs babası mı gormus ne olmus ogun tartısma olmus koy ahalısı soylemıs

Komutan swap izi almadan önce kimseyi içeri sokmadığını söyledi.
O zaman Büşra ile hastaneye giden, yanında kalan er o zaman Büşranın yılmaz abi sen mi geldin dedim, dediğini söyledi. Birde betülün telefonunda Mehmet aliyle uygunsuz mesajlarını okuduğunu söyledi
Az kaldı çıkacak ortaya. Teşekkür ederim 🥰

Konyada bir çift 3 yıl önce evlerinde silahla öldürüldü.... Gelinlerine mehir olarak ev sözü vermişler ama alamamışlar. Bundan dolayı gelin ve oğluyla problem yaşıyorlarmış. Osman da diğer oğulları cinayeti aydınlatmak istiyor. Adam doktor ama dün çıldırdı artık kaç yıldır olay çözülmüyor diye. Bu çift ölürken yanlarında kızları da var. Kızında bir dediği bir dediğini tutmuyor kimin yaptığını bilmiyorum diyor. Osman da müge anlıya çıktı tekrar.
teşekkür ederim bilgi için
işde biraz nefes alınca google dan bakayım dedim
Osman ın o çırpınışına içim yandı
inşallah en kısa zamanda bulunur katil veya katiller

o yenge ve kız kardes bırlesmıs bence ugurunda ısıne gelmıs hayalını kurdugu paralara sahıp olacak dıye 5 kısıler bu ısın ıcınde olay cok acık bellı yılmaz mehmet alı ugur betul ve o kız kardes hepsı bırlıkte yaptı hepsının elınde svap cıkmıs zaten

yasak ılıskının haksız kazanc saglamanın oldugu konularda hep aynı seyler yasanıyor hıc sasmaz
salak ugur karısının gazıyla ana babasını sıkıstırdı ama yuksek ıhtımal yenge kendı kuzenıyle bırlıkte o paralarla (mehır)ıle kacacaktı bence , o yuzden o kadar sıkıstırdı para verın mehır verın dıye bosanırken kocanın verecegı seyı bosanmadan kayınpeder nıye versın sonucta ?

X