- 15 Mart 2019
- 1.275
- 4.068
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Beter olsunlar hepsi,bir an önce hem deAllah Allah. O Betül yok mu o Betül ... Çocuk kendinden kaç yaş küçük kendi emeline alet etti haysiyetsiz pislik Betül ve tüm ailesi ve ugurla Büşra tutuklanacak
Hata yaptım dedi canım, ben de sesli dinledimHata yaptım diyecek kadar uzun birşey demedi .hayır dedi bence
En zayıf halka,icerde konuşmuştur bağlantısı varsa,ki bence varO zaten yayında da tırnaklarını kemirdi durdu,sorguya dayanamaz.
Ben de öyle duydum.Mehmet ali videosunda hata ettim diyor.
Hata diyorBen de öyle duydum.
İtiraf geldi gelecek gibi ,bakalım.Hata diyor
Belki de programa o yüzden getirmediler ,ağzından kaçırır diye. Gözaltında da anlattı herhalde.Şimdi ben de dinledim ve net bir şekilde “hata yaptım” dediğini duydum
Katılıyorum. Belki de ortaya çıkan mesajlardan dolayı itiraf etmek zorunda kaldı. Umarım diğerleri de köşeye sıkışmıştır. Özellikle Büşra’yı çok merak ediyorum.Belki de programa o yüzden getirmediler ,ağzından kaçırır diye. Gözaltında da anlattı herhalde.
En çok onu merak ediyorum ben de,hadi diğerleri el dersin,evlat diye beslediğin düşmanın olsun. Duygusuz mikrop bir tip .Katılıyorum. Belki de ortaya çıkan mesajlardan dolayı itiraf etmek zorunda kaldı. Umarım diğerleri de köşeye sıkışmıştır. Özellikle Büşra’yı çok merak ediyorum.
Ben hep sey düşünüyorum , normalde birçok katil yapan yalandan da olsa ağlıyor. Hem de deli gibi ağlıyor. Hatta cenazelerde cok asiri ağlıyorlar. Büşra yalandan olsa da neden ağlamıyor. Ben gerçekten bunu anlayamiyorum acaba hep mi böyle olaylar uzadıkça duygusal olarak his mi kalmadıEn çok onu merak ediyorum ben de,hadi diğerleri el dersin,evlat diye beslediğin düşmanın olsun. Duygusuz mikrop bir tip .
Şimdi ben de dinledim ve net bir şekilde “hata yaptım” dediğini duydum
Bende dinledim hata ettim diye anladim. Acaba sağlık muyanesinden sonra savcılığa mi gidecek? Yoksa 3 gün oldu sanirim yeniden sağlık kontrolü mu gerekiyor.
kızlar link yok mu bu bahsettiğiniz videoyu bulamadım benHata diyor
Instagramda müge anlinin kişisel sayfasında hikayede var.kızlar link yok mu bu bahsettiğiniz videoyu bulamadım ben
Anne ve baba söz konusu olunca ağlamaması hiç normal gelmiyor banaBen hep sey düşünüyorum , normalde birçok katil yapan yalandan da olsa ağlıyor. Hem de deli gibi ağlıyor. Hatta cenazelerde cok asiri ağlıyorlar. Büşra yalandan olsa da neden ağlamıyor. Ben gerçekten bunu anlayamiyorum acaba hep mi böyle olaylar uzadıkça duygusal olarak his mi kalmadı
Banada gelmiyor. Cok tuhaf gerçekten ama neden yapmıyor yalandan olsada onuda anlayamıyorum.Anne ve baba söz konusu olunca ağlamaması hiç normal gelmiyor bana