- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Mügoşumun ins. Hesabından bildirim yapıyorlarGözaltına alınanların eski whatsapp yazışmaları vs inceleniyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mügoşumun ins. Hesabından bildirim yapıyorlarGözaltına alınanların eski whatsapp yazışmaları vs inceleniyormuş.
Evet takip ediyorumMügoşumun ins. Hesabından bildirim yapıyorlar
Aynen bu da tutuklama kararı alındığını gösterir mi ? ... Muhtemelen bişey söyledi ya da yaşı küçük diye üstlendi mi nolduMehmet Ali doktor kontrolünden çıkarken çekmişler,kafa yerde ,insallah bir sonuç çıkar.
Kelepçeli gitmesi bana garip geldi ,niye kelepçe taksinlar eğer ortada bir şey yoksa dedim. Bekleyip göreceğizAynen bu da tutuklama kararı alındığını gösterir mi ? ... Muhtemelen bişey söyledi ya da yaşı küçük diye üstlendi mi noldu
Mehmet ali kimdiMehmet Ali doktor kontrolünden çıkarken çekmişler,kafa yerde ,insallah bir sonuç çıkar.
Gelinin kuzeni ,yasak aşk var dedikleri çocukMehmet ali kimdi
Varmı bir gelişme ne olmuş merak ettim.kizlar ya isten güçten takip edemedim
Aynen bana da öyle geldi niye 24 kişi içinde sadece o kontrole gitsin ki ve elleri kelepçeli resmen sanki tutuklanmış gibi . Ve gazeteci soruyor "olayla ilginiz var mı " söylediği sözcük " hayır ".Kelepçeli gitmesi bana garip geldi ,niye kelepçe taksinlar eğer ortada bir şey yoksa dedim. Bekleyip göreceğiz
Tamam hatırladım kelepçe ne tutuklamalar başladımı yoksa aman iyi yaGelinin kuzeni ,yasak aşk var dedikleri çocuk
Hata yaptım dedi sanki,kulaklıkla dinledim benAynen bana da öyle geldi niye 24 kişi içinde sadece o kontrole gitsin ki ve elleri kelepçeli resmen sanki tutuklanmış gibi . Ve gazeteci soruyor "olayla ilginiz var mı " söylediği sözcük " hayır ".
Gizlilik kararı vardı en sonTamam hatırladım kelepçe ne tutuklamalar başladımı yoksa aman iyi ya
Hata yaptım diyecek kadar uzun birşey demedi .hayır dedi benceHata yaptım dedi sanki,kulaklıkla dinledim ben
24 Kişiyi almışlar haAynen bana da öyle geldi niye 24 kişi içinde sadece o kontrole gitsin ki ve elleri kelepçeli resmen sanki tutuklanmış gibi . Ve gazeteci soruyor "olayla ilginiz var mı " söylediği sözcük " hayır ".
Kulaklıkla dinleyen herkes aynı şeyi söylediHata yaptım diyecek kadar uzun birşey demedi .hayır dedi bence
Arkadaşlar sorum şu mehir olayı ne zaman devreye girer?
Kadınla erkek boşanmaya karar verince değil mi? Bu sorunn cevabı ile her şey çözülüyor aslında.
Mehmet Ali ile gelinin arasında çıkan aşk mesajları artık ayyuka çıktığı için hatta kayınpederi de suphelenmis ki telefonunu bir gün yanlışlıkla alıp gitmiş aslında ne var ne yok kontrol için. Sonrası olaylari tahmin etmek zor değil
Allah Allah. O Betül yok mu o Betül ... Çocuk kendinden kaç yaş küçük kendi emeline alet etti haysiyetsiz pislik Betül ve tüm ailesi ve ugurla Büşra tutuklanacakKulaklıkla dinleyen herkes aynı şeyi söyledi
Yokmuş osman söylemiş youtube yayın yapan birine. Zaten değildir dişlerde olabilir. Benim 7byasinda oğlum var onunki de açık ee smdiden yasi gelse yaptırsam diyorum.
O zaten yayında da tırnaklarını kemirdi durdu,sorguya dayanamaz.Mehmet Ali doktor kontrolünden çıkarken çekmişler,kafa yerde ,insallah bir sonuç çıkar.