Müge Anlı-OSMAN !!

Kelepçeli gitmesi bana garip geldi ,niye kelepçe taksinlar eğer ortada bir şey yoksa dedim. Bekleyip göreceğiz
Aynen bana da öyle geldi niye 24 kişi içinde sadece o kontrole gitsin ki ve elleri kelepçeli resmen sanki tutuklanmış gibi . Ve gazeteci soruyor "olayla ilginiz var mı " söylediği sözcük " hayır ".

Aynen bana da öyle geldi niye 24 kişi içinde sadece o kontrole gitsin ki ve elleri kelepçeli resmen sanki tutuklanmış gibi . Ve gazeteci soruyor "olayla ilginiz var mı " söylediği sözcük " hayır ".
24 Kişiyi almışlar ha

Ooo neler olmuş neler
O zaman yakındır çapraz sorgular vvb.aman iyi ya sevindim

Arkadaşlar sorum şu mehir olayı ne zaman devreye girer?
Kadınla erkek boşanmaya karar verince değil mi? Bu sorunn cevabı ile her şey çözülüyor aslında.
Mehmet Ali ile gelinin arasında çıkan aşk mesajları artık ayyuka çıktığı için hatta kayınpederi de suphelenmis ki telefonunu bir gün yanlışlıkla alıp gitmiş aslında ne var ne yok kontrol için. Sonrası olaylari tahmin etmek zor değil

mihir boşanmadan önce verilir. durum müsaitse hemen verilir hatta.
boşanmada kesin hak zaten.

Yokmuş osman söylemiş youtube yayın yapan birine. Zaten değildir dişlerde olabilir. Benim 7byasinda oğlum var onunki de açık ee smdiden yasi gelse yaptırsam diyorum.

benim kuzenimin ergenlikte ayrıkti ön üst dişleri. yirmilikler çıkınca birleşti.

benim de belli belirsiz aralikti benimkiler de kapandı. bence oglunuzun da kapanır:)

X