- 24 Eylül 2018
- 97.312
- 292.710
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
İçinden gelmiyor diye herhalde,çok sahte görünmemek için. Sinirini gayet güzel gösteriyor mesela ,demek ki sadece ailesine üzülmediği için ağlamıyor.Banada gelmiyor. Cok tuhaf gerçekten ama neden yapmıyor yalandan olsada onuda anlayamıyorum.
Ben ilk dinlerken jandarma kapat kapiyi diye duydum. Sonra burada yazinca dinleyince hata ettim diye anladim. Ablama dedim dinle bir diye o da kapat kapiyi anladi ben böyle duydum deyince yeniden dinledi hata ettim anladim dedi. Sanirim duymak istediğimizi duyuyoruzHata yaptım diyor
Aaaa valla hatta gapa gapıyı diyor şiveli bi şekilde resmen algım değiştiBen ilk dinlerken jandarma kapat kapiyi diye duydum. Sonra burada yazinca dinleyince hata ettim diye anladim. Ablama dedim dinle bir diye o da kapat kapiyi anladi ben böyle duydum deyince yeniden dinledi hata ettim anladim dedi. Sanirim duymak istediğimizi duyuyoruz
Evet ,çoğunluk hata olarak duymuş ama kelepçeli olunca ve genelde doktor kontrolü hapse yollanmadan önce yapılan bir işlem ounca acaba dedim.Ben ilk dinlerken jandarma kapat kapiyi diye duydum. Sonra burada yazinca dinleyince hata ettim diye anladim. Ablama dedim dinle bir diye o da kapat kapiyi anladi ben böyle duydum deyince yeniden dinledi hata ettim anladim dedi. Sanirim duymak istediğimizi duyuyoruz
Belki biz aşırı Müge izlemekten dolayı şüpheci olmuşuzdurValla hepiniz haklısınız benim kulaklarım sağır olmuş ,bunu anladımodyometri testi yaptırmam lazım .
Bende izliyorum kız bende sıkıntı var anlaşıldıBelki biz aşırı Müge izlemekten dolayı şüpheci olmuşuzdur
Hiç dizi ya da program izlemem,Müge hariç,tatilde diye büyük boşluktayımBende izliyorum kız bende sıkıntı var anlaşıldıbugün tatildim diye dün gece bütün partı birleştirmeler YouTube sayfalarında mugenin oturdum 4 e dek onu izledim büyükşen cinayetini
Ben çalışırken masa başı PC de iş yapmam lazım telden canlı yayını açıp , sessini 0 a alıp izliyorum,gözümün çogu teldeHiç dizi ya da program izlemem,Müge hariç,tatilde diye büyük boşluktayımHer sabah 10da gereksiz bir heyecan duyuyorum, sonra tatilde olduğu aklıma geliyor .
Müge için değerBen çalışırken masa başı PC de iş yapmam lazım telden canlı yayını açıp , sessini 0 a alıp izliyorum,gözümün çogu teldesonra isim bittikten sonra eve gelip sesli izliyorum yakında işaret dilini çözecem milletin
Ben ilk kez duyuyorum bunu mihir resmi nikahtan sonra kıyıldi camideki hoca tarafından. Ne istrsn diye sordu bana durumumz iyi olunca beni hacca götürsün dedim onun ücreti karşılığında altın yazyrm dedi.mihir boşanmadan önce verilir. durum müsaitse hemen verilir hatta.
boşanmada kesin hak zaten.
Ben ilk kez duyuyorum bunu mihir resmi nikahtan sonra kıyıldi camideki hoca tarafından. Ne istrsn diye sordu bana durumumz iyi olunca beni hacca götürsün dedim onun ücreti karşılığında altın yazyrm dedi.
Ve bizim bildgmz Allah korusun bosaninca kadinin hakkıdır. Evli iken mehir verildgni hiç duymadım. Karadenizlyz biz burda mi farkli bilemedim.
Evet aynı yazıyı ve imzalı hoca da bizi verdi. Evliykn neden verilck onu hala anlamadım ama.mihir kadının güvencesidir. adil olanı evlilik içinde bir an önce verilmesidir benim bildiğim. kadın mihiriyle istediğini yapmakta da özgürdür.
mihirin asıl amacı da boşanmadan sonra üç dört ay boyunca kadının kendi geçimini rahatça sağlamasıdır.
bana 101 gram 22 ayar altın yazmıştı imam. sonra sözleşme gibi imzaladı, bize ve şahitlere de imzalattı.
ben bosanirsam bu belgeye dayanarak mihir de isteniyomus kocadan. bunu da burda kk da okumuştum.
ama tabi helal edebilir kocasına, evlilik içinde talep etmeyebilir. biraz da insana ayıp geliyor değil mi. madem evlilik iyi niye mihir istiyorsun diye. ben de talep etmedim ama ben istediğim zaman vermesi gerekiyo normalde.
Evet aynı yazıyı ve imzalı hoca da bizi verdi. Evliykn neden verilck onu hala anlamadım ama.
Şu betüle müebbet versinler. Kimse yayvan ağzını görmesin ya.Kızlar Büşra , Betül ve Betül un kardeşi imiş , sağlıklı kontrolü hastaneye götürülürken Eki Görüntüle 2889482