Müge Anlı-OSMAN !!

Hata yaptım diyor
Ben ilk dinlerken jandarma kapat kapiyi diye duydum. Sonra burada yazinca dinleyince hata ettim diye anladim. Ablama dedim dinle bir diye o da kapat kapiyi anladi ben böyle duydum deyince yeniden dinledi hata ettim anladim dedi. Sanirim duymak istediğimizi duyuyoruz

Aaaa valla hatta gapa gapıyı diyor şiveli bi şekilde resmen algım değişti

Evet ,çoğunluk hata olarak duymuş ama kelepçeli olunca ve genelde doktor kontrolü hapse yollanmadan önce yapılan bir işlem ounca acaba dedim.

Belki biz aşırı Müge izlemekten dolayı şüpheci olmuşuzdur
Bende izliyorum kız bende sıkıntı var anlaşıldı bugün tatildim diye dün gece bütün partı birleştirmişler YouTube sayfalarında mugenin oturdum 4 e dek onu izledim büyükşen cinayetini

Bende izliyorum kız bende sıkıntı var anlaşıldı bugün tatildim diye dün gece bütün partı birleştirmeler YouTube sayfalarında mugenin oturdum 4 e dek onu izledim büyükşen cinayetini
Hiç dizi ya da program izlemem,Müge hariç,tatilde diye büyük boşluktayım Her sabah 10da gereksiz bir heyecan duyuyorum, sonra tatilde olduğu aklıma geliyor .

Hiç dizi ya da program izlemem,Müge hariç,tatilde diye büyük boşluktayım Her sabah 10da gereksiz bir heyecan duyuyorum, sonra tatilde olduğu aklıma geliyor .
Ben çalışırken masa başı PC de iş yapmam lazım telden canlı yayını açıp , sessini 0 a alıp izliyorum,gözümün çogu telde sonra isim bittikten sonra eve gelip sesli izliyorum yakında işaret dilini çözecem milletin

Eğer büşra gerçekten bildide sustuysa yazıklar olsun katıl kim olursa olsun susarak o anneye o babaya bur kursunda o sıkmış oluyor

Annesinin babasının katiline yaşam hakkı veriyor canları toprakta huzursuz yatmalarına sebeb oluyor

Bastan beri biliyor yine de hadi iyi niyetli olalım diye yazıyorum bilmiyorsa zaten diyecek siz yok

Biliyorsa oda hapse girmeli yardım yataklık ayrı ama anne baba katiline sessiz kalarak bur ceza verilmeli kesinlikle

mihir boşanmadan önce verilir. durum müsaitse hemen verilir hatta.
boşanmada kesin hak zaten.
Ben ilk kez duyuyorum bunu mihir resmi nikahtan sonra kıyıldi camideki hoca tarafından. Ne istrsn diye sordu bana durumumz iyi olunca beni hacca götürsün dedim onun ücreti karşılığında altın yazyrm dedi.
Ve bizim bildgmz Allah korusun bosaninca kadinin hakkıdır. Evli iken mehir verildgni hiç duymadım. Karadenizlyz biz burda mi farkli bilemedim.

mihir kadının güvencesidir. adil olanı evlilik içinde bir an önce verilmesidir benim bildiğim. kadın mihiriyle istediğini yapmakta da özgürdür.

mihirin asıl amacı da boşanmadan sonra üç dört ay boyunca kadının kendi geçimini rahatça sağlamasıdır.

bana 101 gram 22 ayar altın yazmıştı imam. sonra sözleşme gibi imzaladı, bize ve şahitlere de imzalattı.

ben bosanirsam bu belgeye dayanarak mihir de isteniyomus kocadan. bunu da burda kk da okumuştum.

ama tabi helal edebilir kocasına, evlilik içinde talep etmeyebilir. biraz da insana ayıp geliyor değil mi. madem evlilik iyi niye mihir istiyorsun diye. ben de talep etmedim ama ben istediğim zaman vermesi gerekiyo normalde.

Evet aynı yazıyı ve imzalı hoca da bizi verdi. Evliykn neden verilck onu hala anlamadım ama.

Evet aynı yazıyı ve imzalı hoca da bizi verdi. Evliykn neden verilck onu hala anlamadım ama.

diyelim ki adamın durumu iyi. vermedi mihiri malına güvenip.
sonra oldu ya malını ya da işini kaybetti. o sırada boşanma olursa adam yoktan var edemez.

ama parası varken verirse üzerinden kalkar o yük. ben zaten verdim der çıkar.
hem o bosansa da boşanmasa da vermesi gereken bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…