- 24 Eylül 2018
- 97.314
- 292.712
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Her kafadan bir ses çıkıyor, bence yaşla oturmuş kızın yüzüoha Büşra bide estetikli miymiş
Valla mıoha Büşra bide estetikli miymiş
Ağlanmayacak gibi değildi canım,sonra da kendi tek fotosunu koymuş yaEşim şu fotoğraf vardı ya anne babasının kapı önünde olduğu ona ağladı
Hiç mi sevememiş Büşra anne babasını ya. Zerre üzüntü yokAğlanmayacak gibi değildi canım,sonra da kendi tek fotosunu koymuş ya
Allah kimseyi anasız babasızlıkla imtihan etmedin be cennamAğlanmayacak gibi değildi canım,sonra da kendi tek fotosunu koymuş ya
Onlar da kız bir yerlere gelsin diye uğraşıp durmuş, çok yazık. Nasıl yiyip içip, gülüp geziyorHiç mi sevememiş Büşra anne babasını ya. Zerre üzüntü yok
Amin canım ,Allah sabir versin sana ,düşüncesi bile yetiyor gerçektenAllah kimseyi anasız babasızlıkla imtihan etmedin be cennamçok zor bilirim acısını
Her kafadan bir ses çıkıyor, bence yaşla oturmuş kızın yüzü
Valla mı
Annaannesinin çağrısı da çok üzmüştü beni. Keşke önce Neclayı vursaydı da 2 acı yaşamasaydı diyordu kadınOnlar da kız bir yerlere gelsin diye uğraşıp durmuş, çok yazık. Nasıl yiyip içip, gülüp geziyor
Evlat gibi değil de düşman gibi ..Kanım donuyor kızı gördükçeçok güzel kız. ama insan bu kadar mı susar. senin annen baban katledilmiş ya.
nasıl oturup sakin sakin anlatabiliyosun
Kadıncağız ambulans geldiğinde yeni vefat etmiş,abisine gidene kadar annesi için uğraşsaydi keske,yanına hiç gitmemiş. Kesin kadın bir şey diyecek diye gitmedi.Annaannesinin çağrısı da çok üzmüştü beni. Keşke önce Neclayı vursaydı da 2 acı yaşamasaydı diyordu kadın
Ya da tüm bunlar yalan. Belki kendi uydurduKadıncağız ambulans geldiğinde yeni vefat etmiş,abisine gidene kadar annesi için uğraşsaydi keske,yanına hiç gitmemiş. Kesin kadın bir şey diyecek diye gitmedi.
Kızın her sözü zaten yalan . Ortaya bir çıksa, içeri bir girseler.Ya da tüm bunlar yalan. Belki kendi uydurdu
Bence de kendileri uydurdu, teyze ısrarla geldiklerinde 3 değil 5 bardak olduğunu söylüyordu. Çay içerken tek değillerdi. Bir insan nasıl annesini merak etmez yaYa da tüm bunlar yalan. Belki kendi uydurdu
Yokmuş osman söylemiş youtube yayın yapan birine. Zaten değildir dişlerde olabilir. Benim 7byasinda oğlum var onunki de açık ee smdiden yasi gelse yaptırsam diyorum.oha Büşra bide estetikli miymiş