- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Ben de.Az kaldı çözülecektir. En çok Büşra'nın neden bu kadar sessiz kaldığını merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de.Az kaldı çözülecektir. En çok Büşra'nın neden bu kadar sessiz kaldığını merak ediyorum.
İnşallah canım. Fotoda farkettim de Busranin yüzünde meymenet yok.Evet canım,insallah çözülür..
Yansır bence. Daha önce mugeden önce yansıyan son dakka girilen oldu. Zaten Eylül'de o da güzelce anlatır ondan dinlemek daha başka tabiÇözülse basına yansıtırlar mı? Yoksa Mügoşun sezonu açmasını beklerler mi acaba? Kadın çok emek verdi
Sıfatına tukurdugumun meymenetsizi
Kuzum nerdeyse ben de ekibe katılıp arayacağım katilleriBende haberi gördüm yazacaktım buraya
Teom yakın olsam vallahi bende giderdim. Artık çözülsün yaKuzum nerdeyse ben de ekibe katılıp arayacağım katilleri
Zannımca o akşam hepsi evdeydi, cinayeti işlediler, sonra senaryoyu yazdılarTeom yakın olsam vallahi bende giderdim. Artık çözülsün ya
Bende öyle düşünüyorum herşey ortaya çıkacak köşeye sıkıştılar vallaZannımca o akşam hepsi evdeydi, cinayeti işlediler, sonra senaryoyu yazdılar
Ayni şeyi söyledim,simdi anlatsın bakalım saçma hikayesini,yılanSıfatına tukurdugumun meymenetsizi
Beter olsunlar valla hiç acımıyorumAyni şeyi söyledim,simdi anlatsın bakalım saçma hikayesini,yılan
Yaninda savcıymış,alınınca tahmin etmiştir,vakti de azaldı falan .Çok iyi olacak cok .İnşallah canım. Fotoda farkettim de Busranin yüzünde meymenet yok.
Yansır bence. Daha önce mugeden önce yansıyan son dakka girilen oldu. Zaten Eylül'de o da güzelce anlatır ondan dinlemek daha başka tabi
Bunlara acinir mi hiç? Suratına bakmamak lazım hiç birinin.Beter olsunlar valla hiç acımıyorum
Çok merak ediyorum Ya neler olacak acaba. Ama çok sürmez 1-2 haftaya en geç çıkarBunlara acinir mi hiç? Suratına bakmamak lazım hiç birinin.
Oyyyy şu Osman’a içim yandığı kadar birşeye yanmadı vallaEki Görüntüle 2888037 Osman böyle bir şey paylaşmış.
Bir kaç güne çözülür, ben ellerinde bir seylar var diye düşünüyorum,boş yere bu kadar insan toplananlar sanki.Çok merak ediyorum Ya neler olacak acaba. Ama çok sürmez 1-2 haftaya en geç çıkar
Çocuk helak oldu yaOyyyy şu Osman’a içim yandığı kadar birşeye yanmadı valla
Evlat gibi evlat,ağlarken içim çıktı benim deOyyyy şu Osman’a içim yandığı kadar birşeye yanmadı valla
Eşim şu fotoğraf vardı ya anne babasının kapı önünde olduğu ona ağladıEvlat gibi evlat,ağlarken içim çıktı benim de