- 4 Eylül 2018
- 18.740
- 72.079
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Dedi ve bıraktıOnline izlemeye başladım şimdi.
Bugün de bir şey olmadıysa, bu olayı bırakıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedi ve bıraktıOnline izlemeye başladım şimdi.
Bugün de bir şey olmadıysa, bu olayı bırakıyorum.
Dedi ve bıraktı
Tosunum sen takiptesin buralarda bizi haberdar edersin o zamanDedi ve bıraktı
Tabii ki canım. Bir gelişme olursa ki insallah olur. Hemen yazarımTosunum sen takiptesin buralarda bizi haberdar edersin o zaman
Cok saçma birşey estetik yaptırsa ki olaydan önce muhtemelen çünkü olay olduktan 6 ay sonra gelmişlerdi kızın burnu aynı, o zamanda burnu güzel yazılmıştı hatta osman ve uğurun burnuda güzel denilmişti. Hadi olaydan sobra olmuş olsun teyzesi demez miydi? Ya da diyorlar önceden yapılmış ailesinin haberi yok biz fotoya bakip farkli diyoruz ailesi kizi görüyor bu ne demez mi? O fotoğrafta kiz küçük belli dişlerinde ayriklik var herkes yaptırıyor bu dişi sırf biseyler demek icin diyorlar. Ilk geldiklerinde ki büşrayla şimdi ki halide farkli o zaman daha canli yuzu şimdi baya zayıflamış yüzü lekelenmiş. O kadar saçma şeyler atılıyor ki bazen diyenlerde cok inanıyor. Yok çene , burun goz alti torbaları estetiği olmus olsa bile aile biliyordur. Bu insanlar cok garip.Arkadaşlar İnstagram’da gördüm. Buşra ailesi hayatta iken estetik yaptırmış. Estetiğin parasını kim ödedi diyorlar.
İnşallah bir şey çıkar
inşallah çıkar artıkİnşallah bir şey çıkar
İnşallah amininşallah çıkar artık
Ay çok şükür. En azından Emniyet artık soruşturuyor. adalet inşAllah en tez vakitte tecelli eder.İnşallah bir şey çıkar
Ben çok umutlandım,kuvvetli şüphe olmasa bence gözaltı olmazdıAy çok şükür. En azından Emniyet artık soruşturuyor. adalet inşAllah en tez vakitte tecelli eder.
BÜYÜKŞEN CİNAYETİ... Son dakika: Büşra, Uğur ve Betül Büyükşen gözaltında! Keşif yapıldı
Konya'nın Karatay ilçesinde, Necla Büyükşen (54) ve Metin Büyükşen'in (55) 3 yıl önce evlerinde pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili kurulan özel ekip, bu sabah operasyon düzenledi. Çiftin olaydan yaralı kurtulan kızları Büşra Büyükşen ve ağabeyi Uğur...m.haberturk.com
Aralarında Busra da varmış. Cozulse öyle mutlu olacağız ki.
Evet canım,insallah çözülür..Aralarında Busra da varmış. Cozulse öyle mutlu olacağız ki.
Çözülse basına yansıtırlar mı? Yoksa Mügoşun sezonu açmasını beklerler mi acaba? Kadın çok emek verdiAralarında Busra da varmış. Cozulse öyle mutlu olacağız ki.