Müge Anlı-OSMAN !!

Bu konuyla alakalı somut delil olarak kabul edilecek barut izleri testleri var..yıkansada belirli bir kaç gün çıkmayan..ve vuruş şekline göre bile izleri değişen bir test! Yani Uğur istediğini söylesin delil ortada.

Arkadaşlar İnstagram’da gördüm. Buşra ailesi hayatta iken estetik yaptırmış. Estetiğin parasını kim ödedi diyorlar.

Eklentiler

• 1F33C87E-1AE5-42CD-A98F-A89D8A1A4E05.jpeg
    1F33C87E-1AE5-42CD-A98F-A89D8A1A4E05.jpeg
    248,8 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar İnstagram’da gördüm. Buşra ailesi hayatta iken estetik yaptırmış. Estetiğin parasını kim ödedi diyorlar.
Cok saçma birşey estetik yaptırsa ki olaydan önce muhtemelen çünkü olay olduktan 6 ay sonra gelmişlerdi kızın burnu aynı, o zamanda burnu güzel yazılmıştı hatta osman ve uğurun burnuda güzel denilmişti. Hadi olaydan sobra olmuş olsun teyzesi demez miydi? Ya da diyorlar önceden yapılmış ailesinin haberi yok biz fotoya bakip farkli diyoruz ailesi kizi görüyor bu ne demez mi? O fotoğrafta kiz küçük belli dişlerinde ayriklik var herkes yaptırıyor bu dişi sırf biseyler demek icin diyorlar. Ilk geldiklerinde ki büşrayla şimdi ki halide farkli o zaman daha canli yuzu şimdi baya zayıflamış yüzü lekelenmiş. O kadar saçma şeyler atılıyor ki bazen diyenlerde cok inanıyor. Yok çene , burun goz alti torbaları estetiği olmus olsa bile aile biliyordur. Bu insanlar cok garip.

İnşallah bir şey çıkar
Ay çok şükür. 🙏🏻 En azından Emniyet artık soruşturuyor. adalet inşAllah en tez vakitte tecelli eder.

Ay çok şükür. 🙏🏻 En azından Emniyet artık soruşturuyor. adalet inşAllah en tez vakitte tecelli eder.
Ben çok umutlandım,kuvvetli şüphe olmasa bence gözaltı olmazdı

X