- 13 Ocak 2020
- 44.621
- 168.275
- 33
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Tamam yakın görünce anladım.Osman'ı yanındakini sormuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yakın görünce anladım.Osman'ı yanındakini sormuşlar
Tamam yakın görünce anladım.
Böyle bir sevimsizlik görmedim. Yolda görse yolunu değistirir insan.Adamın damarında kan yerine başka bir şey akıyor gibi değil mi ? Ben de sinir oluyorum ona. Ama bugün de çözülmez bu.
Şu meşhur kadın Zeynep Ergül ün öldürdüğü adamın kızıEvet,Büşra bu da
Göynek ZeynepŞu meşhur kadın Zeynep Ergül ün öldürdüğü adamın kızı
Heh o hehEvet anladım şimdi kim olduğunu Müge apla mevzusunun kızı
Çamaşır ben yıkamiyim makine yıkıyiGöynek Zeynep
SaykoÇamaşır ben yıkamiyim makine yıkıyi
Neyse ki sezon finali değilmişÇözülmez
Evet. Sevimsiz adam. İki can gitmiş bir oh demedikleri kaldı yayında.Böyle bir sevimsizlik görmedim. Yolda görse yolunu değistirir insan.
Son dk bir seyler dedi Muge insallah işe yarar şeylerdir.
Evet,çok sevindimNeyse ki sezon finali değilmiş
Evet. Sevimsiz adam. İki can gitmiş bir oh demedikleri kaldı yayında.
İzyelemedim inşallah ise yarar
Off resmen osmanı izlemiş. Onun gibi yapmaya çalışıyor. Ama yok yani cıks olmadı o duyguyu veremedi. Araya da kaşlarımı oynatıyorum tik oldu diye sıkıştırdıSuan Duygu sömürüsü izliyoruz
3 senedir neredeydin dana
onu ıyı benzetırler ınsallah sey pardon ıfadesını alırlar demek ıstedımOff resmen osmanı izlemiş. Onun gibi yapmaya çalışıyor. Ama yok yani cıks olmadı o duyguyu veremedi. Araya da kaşlarımı oynatıyorum tik oldu diye sıkıştırdı
Nezenin bağlantılı olduğu yeni konu işlemeye başlamıştı iki ay oldu sanırım,onun gibi öldürülen iki kadın varNezen de kaldı
Evet ,onları da birakti ilerlemeyinceNezenin bağlantılı olduğu yeni konu işlemeye başlamıştı iki ay oldu sanırım,onun gibi öldürülen iki kadın var