Müge Anlı-OSMAN !!

Benim porgram bitti şimdi en sondaki gelen mesaja osman bu kişinin cok sey bildigi ama konuşmadığı söyleniyor dedi. Acaba büşra gerçekten doğru mu söylüyor? Bu adam almış yoldan telefonu yanında yok . Neyse bakalim olay netlesir

Teorimi söylüyorum. Evde Büşra ile ilgili bir kavga oldu. Sevgili mevzusu olabilir. Annesi ya da babası bunu dövdü.( Kafadaki hafif darp bundan kaynaklı) sonra annesi Büşra ya bize bunu da mı yapacaktın kara köpek dedi. (evde Büşra ya kara derlermiş) sonra abi uğur sinirlenip ateş etti babaya. Betül elinden almaya çalıştığından onun elinde de swap izi çıktı. Sonra da annesini vurdu. Çok korkan Büşra camdan kaçtı. Sonra jandarma ile eve gelince de içeri giremedi, kendi neden olduğu için.

Suan Duygu sömürüsü izliyoruz
3 senedir neredeydin dana
Off resmen osmanı izlemiş. Onun gibi yapmaya çalışıyor. Ama yok yani cıks olmadı o duyguyu veremedi. Araya da kaşlarımı oynatıyorum tik oldu diye sıkıştırdı 👿

Off resmen osmanı izlemiş. Onun gibi yapmaya çalışıyor. Ama yok yani cıks olmadı o duyguyu veremedi. Araya da kaşlarımı oynatıyorum tik oldu diye sıkıştırdı 👿
onu ıyı benzetırler ınsallah sey pardon ıfadesını alırlar demek ıstedım :p

Büşraya yapmak istenilen şey😑😑
IMG_20210625_135824.jpg

X