Ya adam 42 yasinda bu aradaAdam olgunlaşmamış gibi geldi bana. Ne demek flört ettigin birine eski sevgiliden durmadan bahsetmek ve oraya buraya gittik deyip, ikidebir ondan bahsetmek? Ne kadar saçma sapan bir durum. Hele eski sevgilisinin özelliklerine birebir uyumlu foto atıp, sevdiği tipin bu olduğunu yazmasi. Resmen sizinle dalga geçer gibi yazmış. Aptal mıdir nedir?
O kadar iyi anlasiyorlarsa, sık sık buluşup aktivite yapıyorlarsa ayrilmasalarmis. Hiç akıllarına gelmiyor mu yaşadıkları yakınlaşmalar vs. Size resmen eski sevgiliyi kabul edeceksen devam gibi bir durum yaratıyor. Ayrılmaz bunlar.
Ilk mesajinizi cok heyecanla okudum sonra en son sayfaya bakinca butun sevincim gitti dogrusu. Ben de bu ex konularina cok takinilmayan bir kulture sahip bir ulkedeyim. Burda da normal sayilir ex ile bulusup icmek eglenmek. Ama siz bu durumdan rahatsiz oldugunuzu bence direk dogrudan soylemelisiniz. Siz o hatasini anlar mi falan diye bekledikce sonu gelmez. Ex varsa farkli bir yola giremeyiz diyeceksiniz lafi dolandirmadan. O da derse ki o is bana ters o zaman arkadas kalmamiz daha iyi olacak dersiniz. En azindan duygular derinlesmeden bunu belirtmelisiniz. Kultur farkini da unutmayin. Daha bu ex durumu gibi nice konular karsiniza cikacaktir.Ya adam 42 yasinda bu arada.... Kesinlikle katiliyorum. Ne sacma bir hareket bana foto atmak ve sonrada begendigi kiz tipini soylemek.. Aptal midir nedir.. Hayir ben o ozelliklere benzer olsam bir nevi anlayacagim, belki beni benimde onun tipi oldugumu ima etmeye calisiyor diyecegim ama yok..
Belki bulustuklarinda o eski yakinlasmalari anilari akillarina gelmiyordur, -sadece empati yapiyorum- ben bir ex imi bir yerde gorsem bir yerde otursak konussak, konusurum zevkte alirim belki muhabbetten ama cekicilik manasindagibi hissederim. Onlar icinde bu belki boyledir ve arkadaslik muhabbeti bir sekilde ayakta tutabilmisler diye dusunmustum.
Ama o cumle hic olmadi.... Cidden dalga gecer gibi ve bu kadar acik olmasinin nedeni dediginiz gibi 'eski sevgiliyi kabul edeceksen devam' gibi hissettiriyor
Heyecanınızı okurken ben içimde hissettim umarım bu pozitifliğiniz daim olur :) böyle tatlı heyecanlrın tadını çıktın insan bu zamanda bir enerjik oluyor ışık saçıyor etrafına , hakkınızda hayırlısı olsun anın tadını çıkarın ..Selamlar,
Ben Avrupaya yasiyorum ve son iki yildir bir Amerikan sirketinde online olarak calisiyordum. Calisma arkadaslarim ve mudurlerim Amerikada ve ben avrupa saat diliminde destek veriyordum. 2 yildir her gun sonunda (onlar icin gun basi), mudurumle bi ne oldu ne bitti tolantisi yapiyorduk. Ben ayni zamanda onu cok hos biri olarak buluyordum. Tabi yinede is oncelikti ve begeni duygum hic agir basmadi bugune kadar. Bazen gergin zamanlar oluyordu, ama cok eglenceli ve samimi zamanlar olduguda oldu. O zamanlarda, biraz duygularim kabariyordu acikcasi:) ama bunu gosterdigimi dusunmuyorum. Zaten aklimdanda bir flortlesme yada hicbirsey gecmedi, hep sadece hayranlik (belkide isteki basarisi yuzunden) duydugum biri olarak gecirdim ve ise konstantreydim, zaten adam Amerika da nolcak allaskina.
Her ne ise gecen pazartesi bana mudurum 'seni bu aksam telden facetime arayacagim, merak etme bu seninle alakali degil, bu sirkette herkes seni cok seviyor, bu benimle alakali. Lutfen bu konusmadan kimseye bahsetme' dedi. Neyse arastik, ve cuma gunu isten ayrilmis olacagini, daha iyi bir firsat ciktigini ve o firsati degerlendirmek istedigini, orada kendine bir ekip kuracagini ve benim de orada bir pozisyona gecmekle iglilenip ilgilenmedigimi sordu. Bende gercekten gitmek isteyebilecegimi soyledim. Beni ilgililerle gorusturdu, cv mi attim ve begendilerde, beni istediler. Herne ise cuma gunu geldi. Ama tum hafta kendimi o gidecegi icin acayip kotu hissediyordum, cokca agladimda. O da birkac toplantida agladi, baskalarida agladitam bir sulu goz ekip olduk gecen hafta.
Son gunu cuma; Amerika da bulunan ekip arkadaslari ile partiye gitmisler. Onun gece cok gec saatleri benim cumartesi sabahim bana whatsapp tan mesaj atti. 'Sanirim artik senin patronun degilim, bu cok garip hissettiriyor, hergun birbirimizi goremeyecegiz. Ve artik is duygulari yok, sadece gercek duygular' yazmis. Benim kafam biraz karisti ama yinede konduramadim, bide sabah mahmurlugu ustumde hahha ve 'hahah evet bende garip hissediyorum, seni cok ozleyecegiz' dedim. Sonra 'Evet mi?' dedi. Bende 'evet :)' dedim. Sonra 'nasil devam etmek istiyorsun?' dedi. Bende' Nasil yani?' dedim. (hala konduramiyorum burada) 'hala patron calisan iliskisine devam mi etmek istersin, yoksa birbirimize durust olup gercek duygularimizi mi paylasalim?' dedi. Bende 'tabiki durust olalim' dedim. Sonrada 'peki harika, sana katiliyorum. Ben seni cok dusunuyorum, yani cok cok fazla' dedi. Orda azcik artik kondur be kizim falan dedim kendime. 'artik benim mudurum olmadigin icin mi?' dedim ve o da 'belki evet, ama bence daha fazlasi' dedi. Ve aslinda heyecandan o konusmanin devamini gecistirdim, ben bir duygudan bahsedemedim yani.
Simdi bir haftadir, napiyosun gunun, nasil gecti, geldinmi gittinmi, ben suradaydim bak fotolara, uyudun mu neden uyumadin, 'seni asla dusunmuyorum zaten suan ben haha' falan filan gibi sikca mesajlasiyoruz, ama daha fazla derin bir konusma gecmedi aramizda, sadece boyle siradan. Buarada subat ayinda benim bulundugum ulkeye 1 ayligina gelecek. Nedenini tam bilmiyorum, o basladigi sirketin burada ofisi var o olabilir.
Ya bilmiyorum, anlatacak birilerini bulamadim, kac gundur mesajlasmalar icin uykusuzluktan ve de heyecandan kalp krizi gecirmek uzereymisim , ve her an altima iseyebilir misim (haha bu duyguyu bilen var mi?) gibi geliyor. Dogru mu yanlis mi anladim onu, onuda bilemedim. Asla beklemiyordum boyle bir konusma. Cok saskin, mutlu ve tedirginim (yanlis anliyorsam ve sazan gibi atlarsam diye). Oyle paylasmak istedim burada. Pozitif enerjilerinizle, siz ne dusunuyorsunuz?
Ben olsam bir daha görüşmezdim. 42 yaşında adamın ettiği laflara bak ya neden bekar olduğu anlaşılıyor. Bazen işteki konum ve dil bariyeri bazı şeyleri görmeyi geciktiriyor ama aslında karşıdaki kişi de amerikanin salağı barzosu olabiliyor. Öyle gevşek konuşmuş ki güldüm yani okurken, insan hiç mi lafı nereye gider bakmazYa adam 42 yasinda bu arada.... Kesinlikle katiliyorum. Ne sacma bir hareket bana foto atmak ve sonrada begendigi kiz tipini soylemek.. Aptal midir nedir.. Hayir ben o ozelliklere benzer olsam bir nevi anlayacagim, belki beni benimde onun tipi oldugumu ima etmeye calisiyor diyecegim ama yok..
Belki bulustuklarinda o eski yakinlasmalari anilari akillarina gelmiyordur, -sadece empati yapiyorum- ben bir ex imi bir yerde gorsem bir yerde otursak konussak, konusurum zevkte alirim belki muhabbetten ama cekicilik manasindagibi hissederim. Onlar icinde bu belki boyledir ve arkadaslik muhabbeti bir sekilde ayakta tutabilmisler diye dusunmustum.
Ama o cumle hic olmadi.... Cidden dalga gecer gibi ve bu kadar acik olmasinin nedeni dediginiz gibi 'eski sevgiliyi kabul edeceksen devam' gibi hissettiriyor
Ağzının üstüne vurasım geldi yaptığı olmamış kültür farkınızdan dolayı senin de önemsemeyecegini düşünmüştür açık ca konuş ben rahatsız oldum deAynen oyle!Ben acik kumral sacliyim beyaz tenliyim, renkli gozlu olmayan biriyim. Yani o renklerin tanimina uysaydim, bir nebze anlasilabilir 'aa hep ayni tarz kizlardan etkileniyormus' denebilirdi. Ama simdi bambaska.. Onu tarif etti
bunun icin sebep ne olabilir ki?Acaba kıskandırmaya mı çalıştı ya
Yani bilemiyorum siz yine de temkinli ölüm bence.Oyle bir cümle kurması çok da normla değil ağzından kaçırıp boş boş konuşmuş da olabilir,oyleyse de hala 8 yıllık flörtünü beğeniyor ilgisi var gibiYani bu flort durumunu acmasaydi ben onun is teklifini kabul etmistim bile. Buna ne gerek olabilir ki. Is teklifinden sonra bana duygularini acti, sonrada 'aslinda beraber calismasak bu durumda' gibi birsey oldu.
KlavyemYani bilemiyorum siz yine de temkinli ölüm bence.Oyle bir cümle kurması çok da normla değil ağzından kaçırıp boş boş konuşmuş da olabilir,oyleyse de hala 8 yıllık flörtünü beğeniyor ilgisi var gibi
benimki de bana asilinca siz müdürsünüz ben çalışan filan diye geveledim adam işten çıkardıMillette ne müdürler var benimkiler yüzüme baktığında iğrendiğimi nasıl belli etmem lafı nasıl daha kısa kesebiliriz diye düşünüyordum.
Yani onu kıskanman hoşuna gidebilir belki gerçekten ciddi şeyler hissediyorsa ne biliyim erkekler bi garip malesef. Konuşmayı düşünüyor musun?bunun icin sebep ne olabilir ki?
Bilemedimki ne denir sonradan sonraya. O an bir sey deseydim iyi olurmus aslinda. Dusunmeden konusmayi sevmeyen biriyim, anlik tepkiden zarar gorurmuyum diye, sessiz kaliyorum bazen, sonrada is isten gecmis oluyor:) O yuzden bu durumda bilemedim. Belki tekrar benzer birsey olursa o zaman daha iyi konusurum. Sizce?Yani onu kıskanman hoşuna gidebilir belki gerçekten ciddi şeyler hissediyorsa ne biliyim erkekler bi garip malesef. Konuşmayı düşünüyor musun?
Hahah aynen ya, cenemi tutmayi beceremiyorum bazen. Simdi 2 ay kadar hersey cok guzel gidince heyecanim kabardi biraz, tum cevreme ve anneme bile anlattim ortada fol yok yumurta yokkenAdama nazar değdirdik .
Yani ben olsam asla eskisi gibi olamam içim içimi yer ve o yüzden tavırlarım değişirdi. Adam da bunu bir noktada farkeder ve problemi sorardı. Ben de o zaman konuşurdum diye düşünüyorum. Asla susup oturup bişey olmamış gibi davranamam hep çenemden kaybediyorum.Bilemedimki ne denir sonradan sonraya. O an bir sey deseydim iyi olurmus aslinda. Dusunmeden konusmayi sevmeyen biriyim, anlik tepkiden zarar gorurmuyum diye, sessiz kaliyorum bazen, sonrada is isten gecmis oluyor:) O yuzden bu durumda bilemedim. Belki tekrar benzer birsey olursa o zaman daha iyi konusurum. Sizce?
Yani, bu ex bile olsa sanirim hayatimdaki herhangi birine, herhangi birini hayatindan cikarmasi direktifini vermezdim. Sadece hangi leveldeler, ve nasil bir arkadaslik icindeler nedir sebebi bilmek isterdim, ve bana cidden uymuyorsa o zaman bu bana uygun degil kendi yolumuza bakalim derdim.Ilk mesajinizi cok heyecanla okudum sonra en son sayfaya bakinca butun sevincim gitti dogrusu. Ben de bu ex konularina cok takinilmayan bir kulture sahip bir ulkedeyim. Burda da normal sayilir ex ile bulusup icmek eglenmek. Ama siz bu durumdan rahatsiz oldugunuzu bence direk dogrudan soylemelisiniz. Siz o hatasini anlar mi falan diye bekledikce sonu gelmez. Ex varsa farkli bir yola giremeyiz diyeceksiniz lafi dolandirmadan. O da derse ki o is bana ters o zaman arkadas kalmamiz daha iyi olacak dersiniz. En azindan duygular derinlesmeden bunu belirtmelisiniz. Kultur farkini da unutmayin. Daha bu ex durumu gibi nice konular karsiniza cikacaktir.
Benimde aslinda:/Yani ben olsam asla eskisi gibi olamam içim içimi yer ve o yüzden tavırlarım değişirdi. Adam da bunu bir noktada farkeder ve problemi sorardı. Ben de o zaman konuşurdum diye düşünüyorum. Asla susup oturup bişey olmamış gibi davranamam hep çenemden kaybediyorum.