Mudurumle olanlar

Ya adam 42 yasinda bu arada .... Kesinlikle katiliyorum. Ne sacma bir hareket bana foto atmak ve sonrada begendigi kiz tipini soylemek.. Aptal midir nedir.. Hayir ben o ozelliklere benzer olsam bir nevi anlayacagim, belki beni benimde onun tipi oldugumu ima etmeye calisiyor diyecegim ama yok..
Belki bulustuklarinda o eski yakinlasmalari anilari akillarina gelmiyordur, -sadece empati yapiyorum- ben bir ex imi bir yerde gorsem bir yerde otursak konussak, konusurum zevkte alirim belki muhabbetten ama cekicilik manasinda gibi hissederim. Onlar icinde bu belki boyledir ve arkadaslik muhabbeti bir sekilde ayakta tutabilmisler diye dusunmustum.

Ama o cumle hic olmadi.... Cidden dalga gecer gibi ve bu kadar acik olmasinin nedeni dediginiz gibi 'eski sevgiliyi kabul edeceksen devam' gibi hissettiriyor

Ilk mesajinizi cok heyecanla okudum sonra en son sayfaya bakinca butun sevincim gitti dogrusu. Ben de bu ex konularina cok takinilmayan bir kulture sahip bir ulkedeyim. Burda da normal sayilir ex ile bulusup icmek eglenmek. Ama siz bu durumdan rahatsiz oldugunuzu bence direk dogrudan soylemelisiniz. Siz o hatasini anlar mi falan diye bekledikce sonu gelmez. Ex varsa farkli bir yola giremeyiz diyeceksiniz lafi dolandirmadan. O da derse ki o is bana ters o zaman arkadas kalmamiz daha iyi olacak dersiniz. En azindan duygular derinlesmeden bunu belirtmelisiniz. Kultur farkini da unutmayin. Daha bu ex durumu gibi nice konular karsiniza cikacaktir.

Heyecanınızı okurken ben içimde hissettim umarım bu pozitifliğiniz daim olur :) böyle tatlı heyecanlrın tadını çıktın insan bu zamanda bir enerjik oluyor ışık saçıyor etrafına , hakkınızda hayırlısı olsun anın tadını çıkarın ..

Ben olsam bir daha görüşmezdim. 42 yaşında adamın ettiği laflara bak ya neden bekar olduğu anlaşılıyor. Bazen işteki konum ve dil bariyeri bazı şeyleri görmeyi geciktiriyor ama aslında karşıdaki kişi de amerikanin salağı barzosu olabiliyor. Öyle gevşek konuşmuş ki güldüm yani okurken, insan hiç mi lafı nereye gider bakmaz ya da sizinle ilişki düşünmüyor olabilir flört sonrası kararı değişmiş olabilir. Bilemiyorum ya falso her türlü

Aynen oyle! Ben acik kumral sacliyim beyaz tenliyim, renkli gozlu olmayan biriyim. Yani o renklerin tanimina uysaydim, bir nebze anlasilabilir 'aa hep ayni tarz kizlardan etkileniyormus' denebilirdi. Ama simdi bambaska.. Onu tarif etti
Ağzının üstüne vurasım geldi yaptığı olmamış kültür farkınızdan dolayı senin de önemsemeyecegini düşünmüştür açık ca konuş ben rahatsız oldum de

Yani bu flort durumunu acmasaydi ben onun is teklifini kabul etmistim bile. Buna ne gerek olabilir ki. Is teklifinden sonra bana duygularini acti, sonrada 'aslinda beraber calismasak bu durumda' gibi birsey oldu.
Yani bilemiyorum siz yine de temkinli ölüm bence.Oyle bir cümle kurması çok da normla değil ağzından kaçırıp boş boş konuşmuş da olabilir,oyleyse de hala 8 yıllık flörtünü beğeniyor ilgisi var gibi

Klavyem yüzünden çok doğru yazamadim

Millette ne müdürler var benimkiler yüzüme baktığında iğrendiğimi nasıl belli etmem lafı nasıl daha kısa kesebiliriz diye düşünüyordum.
benimki de bana asilinca siz müdürsünüz ben çalışan filan diye geveledim adam işten çıkardı saolsun artık çalışan değilim, yetmez gibi davalığız

konu sahibinin durumu ise çok tatlı geldi. forumda böyle güzel konular görmeyeli çok oldu

yaaa son sayfalara baktım bu adamın da falsosu cikmis.kiskandirmak mi istedi diyenlere katılıyorum. Bazen böyle aptalca çabalara girebiliyolar

Son düzenleme:
Bence exi unutamamış bile olabilir. Bazı erkekler unutamadığı sevgilisinin yanında olabilmek için arkadaş ayağına yatıyor. Belki unuturum diye sevgili yapıyor. Umarım öyle değildir ama dikkatli olmak lazım. Yara bandı değiliz neticede

Yani onu kıskanman hoşuna gidebilir belki gerçekten ciddi şeyler hissediyorsa ne biliyim erkekler bi garip malesef. Konuşmayı düşünüyor musun?
Bilemedimki ne denir sonradan sonraya. O an bir sey deseydim iyi olurmus aslinda. Dusunmeden konusmayi sevmeyen biriyim, anlik tepkiden zarar gorurmuyum diye, sessiz kaliyorum bazen, sonrada is isten gecmis oluyor:) O yuzden bu durumda bilemedim. Belki tekrar benzer birsey olursa o zaman daha iyi konusurum. Sizce?

Yani ben olsam asla eskisi gibi olamam içim içimi yer ve o yüzden tavırlarım değişirdi. Adam da bunu bir noktada farkeder ve problemi sorardı. Ben de o zaman konuşurdum diye düşünüyorum. Asla susup oturup bişey olmamış gibi davranamam hep çenemden kaybediyorum.

Yani, bu ex bile olsa sanirim hayatimdaki herhangi birine, herhangi birini hayatindan cikarmasi direktifini vermezdim. Sadece hangi leveldeler, ve nasil bir arkadaslik icindeler nedir sebebi bilmek isterdim, ve bana cidden uymuyorsa o zaman bu bana uygun degil kendi yolumuza bakalim derdim.

Buarada, birkac hafta once aramizda bir konusma gecti; cok calistigim icin 'Mimoza bunu yapmani istemiyorum, lutfen daha az calis, gece yarilarina kadar duruyorsun. Ki seni cok iyi anliyorum, bende calismayi seviyorum ve sorumluluk duygum, is etigim seninki ile ayni. Ben gecen yila kadar ayni sendim. Ama daha sonra bu benim son iliskimi mahfetti. Bunun sana olmasini istemiyorum, sosyal hayatina daha fazla vakit ayir -tabi yinede hayatinda biri olmamasindan cok mutluyum, bu senin cok calisip sosyallesememenden kaynakli olsa bile- ama bundan sonra lutfen kendine oncelik ver. Bu arada ben eski iliskimde cok fazla genclik hatasi da yaptim. Ve bu benim icin iyi bir ders oldu. Artik o hatalari yapmayacagim, ve seninle herzaman cok acik konusacagim ve sana cok fazla saygi duyuyorum. Neyse gorusunce bu konu hakkinda daha detayli konusuruz zaten' falan dedi.

Belki gorusunce biseyler konusuruz bu konu hakkinda, bende hazirlikli gitmis olurum gorusmeye.

Sadece, kizin fotosunu atmasi ve o cumlesi cok cok baska bir level

Benimde aslinda:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…