Eveet
Ama ayni zamanda bu konuda beni rahatsiz eden bir konuyu sizle paylasmak istiyorum
Simdi daha once bunun uzun sureli bir iliskisi varmis ve yaklasik bir bucuk yil once ayrilmislar. Bu bizim flort baslangicindan con once, beraber calisirken bazi toplantilarda konusu soyle geciyordu 'Bu haftasonu ne yaptin Mimoza, guzel gecti mi? Dinlendin mi?' iste bende evet guzeldi sunu sunu yaptim diyordum. O da bir iki seferinde 'benimde iyiydi iste cumartesi eski kiz arkadasimla bulustuk - arada bulusuyoruz- pazar gunude sunu sunu yaptim' dedigi olmustu.
Neyse biz Kasimdan beri flort ediyoruz ve hergun konusuyoruz neler yaptigimizla alakali. Birkac hafta once, yine naptik ne ettik konusurken, o, eski kiz arkadasiyla - yeni arkadasiyla- bulustugunu, film izlemeye gittiklerini sonrada birseyler ictiklerini, simdide eve dondugunu soyledi. O gece araliksiz mesajlastik, o nedenle cok kafaya takmadim. Demekki oyle bir arkadaslik kurabilmisler, bir cekim yok, oturup aktivite yapip laklak yaptiktan sonra eve tek donecek kadar aralarinda artik cekim yok diye dusundum.
Dun bu ikinci kez oldu. Bunda biraz kendimi kotu hissettim acikcasi. Cunku, eski kiz arkadasi ve baska bir arkadasiyla disari ciktiklarini biseyler ictiklerini ve simdi eve dondugunu soyledi. Yine uzun uzun mesajlasiyorduk. 'Bugunki grup bizim 2014 den bir fotografimizi buldu, 2014 deki beni gormek ister misin?' dedi. Bende tabii ki dedim. Fotoyu atti, kendi, bir kiz (eski kiz arkadas) ve bi cocuk daha vardi. O kiz benim eski kiz arkadasim dedi. 'Aaa tatliymis, eski iliskiyle arakdas kalabilmek buyuk basari' dedim. 'Evet cok nadir olur biliyorum' dedi. Sonra bi kac dakika sonra 'koyu renk saclar, bronz ten, renkli gozler, ve tatli bir gulus.. Evet benim kesinlikle begendigim tip belli' dedi. Hepsi fotodaki kizin ozelligi. Sonra bende' ah ne guzel' dedim konuyu kapattim. Ama bende o renklerin hicbiri yooook??!!