• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürüm ve parfümüm :(

kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım :KK57::KK57:
peki dedim sadece :KK57: bu ne şimdi ya

dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..

Densiz adam ona ne kimin ne parfüm kullanacağına o mu karar veriyormuş üstelik ofisinizde çalışan insanlara yorumda bulunması daha da çirkin kendini ne sanıyor acaba çok kızdım :mad:

kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım :KK57::KK57:

dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..

canım ben başka bir şeye deyinicem.doldurma parfümler fazla yağlı ve alkollü olduğundan ağır bir koku oluşturuyor.hele bu sıcaklarda berbat kokuyorlar.bana kalırsa uygun fiyatlarda güzel orjinal prfümler var onlardan kullanabilirsin.

iyi yaptın sayende değişik insan profili tanıdık :)
anlatsam neler var daha neler. bigün bisürü imzalancak evrağı var koydum masasına.. dediki imzalarken fotoğrafımı çek face koyucam. iyi dedim çekiyorum imzalar gibi poz veriyor.. bana diyoki fotoğraf çeker gibi yapıp mesajlarıma bakma.. :KK57: inanın gülmekten yarıldım sonrasında allam tek derdim senin mesajlarındı :KK70:

canım ben başka bir şeye deyinicem.doldurma parfümler fazla yağlı ve alkollü olduğundan ağır bir koku oluşturuyor.hele bu sıcaklarda berbat kokuyorlar.bana kalırsa uygun fiyatlarda güzel orjinal prfümler var onlardan kullanabilirsin.
evet canım olabilir.. denicem saol. ama çok sıkmamıştım ya iki fıs :)

anlatsam neler var daha neler. bigün bisürü imzalancak evrağı var koydum masasına.. dediki imzalarken fotoğrafımı çek face koyucam. iyi dedim çekiyorum imzalar gibi poz veriyor.. bana diyoki fotoğraf çeker gibi yapıp mesajlarıma bakma.. :KK57: inanın gülmekten yarıldım sonrasında allam tek derdim senin mesajlarındı :KK70:
kaç yaşında bu amca bey :)

gorgusuz oldugu ispatlanmis oldu...tey Allahim yaaa...

sırf inat için yine değiştirmezdim parfümümü :KK12: aksine üstüme şişeyi boca eder öyle giderdim :KK14:

Adam resmen gorgusuz yahu:KK53:
Hani dese ki bu koku basimi agritiyor, migrenimi tetikliyor anlarim da, cok sikici bi parfum ne demek:KK45:

Tabii ki karışamaz ama eğer hypnotic poison ise haklı.

Gerçekten herkes onu boca ediyo o kadar nefret ediyorum ki o kokudan anlatamam.

Siz ne isterseniz onu sıkarsınız orası da ayrı konu.
Yok üstüne bişey al yok para veriym boyat.
Parası neyse toplayalım aramızda da adam ol diyemiyo insan işte:KK67: Ekmek parası için susunca millet sanıyo ki herkes beni çekmek zorunda:KK62: Karaktersiz pislik:KK67:

resmen girizikalı yaaa... ıyyy uyuzzz... çok çalış, onun üstü ol sen de ona bu tarz şeyler söyle :KK47:

Bence parfüm özgürlük falan değildir herkes istediği Parfümü kullanamaz birlikte yaşadığı ve tüm gün çalıştığı insanların görüşlerini almak zorundadır diyebilirim. Çünkü parfümün kokusu sahibine gelmez yanındaki insanlar koklamak zorunda kalır bütün gün. Bence yorumlara kulak ver çoğunluğun kararına uy çevrendeki herkese sor tabiki bunu adet haline getirmelerine izin verme yani onlara göre yaşama

öyle müdüre can kurban..

ayrıca bazı parfümler gerçekten rahatsız edıcı oluyor,bunu söylemeside bi sakınca gormedım..

hmm belki de o koku ile ilgili eski bir hatırası vardır. sevdiği bir kızın kokusudur. ya da sevmediği birinin kokusudur onunla özdeşleştirmiştir. O yüzden kullanma diyordur.

Back