How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

müdürüm ve parfümüm :(

Ben olsam hee der yine kullanirdim parfumumu ama daha az sikardim. Belki gerçekten rahatsızlık vericidir kokusu

cnm bir kere doldurma parfumler benım başımı ınanılmaz agrıtıyor..orjınalliğin verdıgı ferahlıgı tazeliği vermıyor bellı bır muddet sonra bayıyor gerçekten.müdürünün kötu nıyetlı oldugunu sanmıyorum..adam uyarmasına ragmen surersen sana da zıt gıdebılır boşver .ustelık yaz mevsımındeyız o tarz kokular yerıne daha fresh deodorantlar kullanabılırsın..benımde 3 4 tane orjınal parfumum var ama sadece kışın veya yaz akşamları gece kullanabılırıyorum..düşün yanı orjınal olmasına ragmen yaz ayında gunduz kullanınca ben bıle bayıyorum..iş ortamında zıt gitmenın anlamı yok biz türk ınsanları ne kadar zıt ,ters müdaheleci olmuşuz ayrıca yorumlara bakıyorumda

Ya dışardan bakınca komik bi patron gibi görünüyor yaşarken diildir tabi:))
gerçekten komik biri ama bazen valla çok saçmalıyor bildiğin gibi değil.. herşeyi beklerdim de bunu ne bilim hiç yakıştırmadım bi erkeğe.. eski sevgilisinin parfümümü acaba :)

hahaha patavatsızlıkta bir dünya markasıymış o :KK53:
Sorma ya bir kere dedim ki buna ramazanda.. saat 3 gibi falan.

“şimdi su böreği olsa yer misin?” hani ramazanda çok konuşulur ya böyle şeyler.

Ne dese beğenirsin: yok be ipek hanım iftar vaktini beklerim…

Ben aynen böyle:KK57:, sanki gel bozalım dedim.

Buna benzer milyonlarca şey…yeni tanıyanlar garipsiyor da ben alıştım tarzına.

Size Avon'un Little Black Dress'ini önerebilirim. Avon'u sevmem ama arkadaşım satıyordu aldım. Tam bir yaz kokusu. Doldurma parfüm de kullanmamış olursunuz.

kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım :KK57::KK57:
peki dedim sadece :KK57: bu ne şimdi ya

dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..

neresiburası benide alırmı dip boyam röflem alış verişim geldi:KK48: üni mezunuyum haa sen adres ver ben cv yollıyım hem hiç takıntı yapmam ne derse yaparım:KK70:

cnm bir kere doldurma parfumler benım başımı ınanılmaz agrıtıyor..orjınalliğin verdıgı ferahlıgı tazeliği vermıyor bellı bır muddet sonra bayıyor gerçekten.müdürünün kötu nıyetlı oldugunu sanmıyorum..adam uyarmasına ragmen surersen sana da zıt gıdebılır boşver .ustelık yaz mevsımındeyız o tarz kokular yerıne daha fresece deodorantlar kullanabılırsın..benımde 3 4 tane orjınal parfumum var ama sadece kışın veya yaz akşamları gece kullanabılırıyorum..düşün yanı orjınal olmasına ragmen yaz ayında gunduz kullanınca ben bıle bayıyorum..iş ortamında zıt gitmenın anlamı yok biz türk ınsanları ne kadar zıt ,ters müdaheleci olmuşuz ayrıca yorumlara bakıyorumda
valla çok sıkmadım ya.. anlıyorum ne demek istediğinizi ama onun dışında kimse almamış kokuyu ne burun varmış be.. kendide çok keskin koku alırım falan diyor... hey allam ya..

Burberry... ben kullanmamıştım daha önce geçen eşim kendine alırken bana da almış bende kullandım.. biliyorum herkeste var ama hadi dedim kırmayayım eşimi..

Back