- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten komik biri ama bazen valla çok saçmalıyor bildiğin gibi değil.. herşeyi beklerdim de bunu ne bilim hiç yakıştırmadım bi erkeğe.. eski sevgilisinin parfümümü acaba :)Ya dışardan bakınca komik bi patron gibi görünüyor yaşarken diildir tabi:))
Sorma ya bir kere dedim ki buna ramazanda.. saat 3 gibi falan.hahaha patavatsızlıkta bir dünya markasıymış o
kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım
peki dedim sadece bu ne şimdi ya
dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..
Neymiş sahi? Ben de merak ettimkonu sahibi söylesene markası ne?
valla çok sıkmadım ya.. anlıyorum ne demek istediğinizi ama onun dışında kimse almamış kokuyu ne burun varmış be.. kendide çok keskin koku alırım falan diyor... hey allam ya..cnm bir kere doldurma parfumler benım başımı ınanılmaz agrıtıyor..orjınalliğin verdıgı ferahlıgı tazeliği vermıyor bellı bır muddet sonra bayıyor gerçekten.müdürünün kötu nıyetlı oldugunu sanmıyorum..adam uyarmasına ragmen surersen sana da zıt gıdebılır boşver .ustelık yaz mevsımındeyız o tarz kokular yerıne daha fresece deodorantlar kullanabılırsın..benımde 3 4 tane orjınal parfumum var ama sadece kışın veya yaz akşamları gece kullanabılırıyorum..düşün yanı orjınal olmasına ragmen yaz ayında gunduz kullanınca ben bıle bayıyorum..iş ortamında zıt gitmenın anlamı yok biz türk ınsanları ne kadar zıt ,ters müdaheleci olmuşuz ayrıca yorumlara bakıyorumda
vay be 1 de 1konu sahibi söylememiş parfümü. ben tahmin hakkımı kullanıyorum. Burberry diyorum.
benimde aklıma ilk bu geldi. belediye dağıtmış gibi herkeste varkonu sahibi söylememiş parfümü. ben tahmin hakkımı kullanıyorum. Burberry diyorum.
bende aynen ok dedim ne kullancam arkamdan konuşur sonra.. evde sıkarım kocama o aldı çünkü :)Ben olsam hee der yine kullanirdim parfumumu ama daha az sikardim. Belki gerçekten rahatsızlık vericidir kokusu
burberry imiş canımkonu sahibi kendimizi pıçaklama seviyesine geldik söylesene adını
davidoff cool water bayanı hafif kokuyor bencebende aynen ok dedim ne kullancam arkamdan konuşur sonra.. evde sıkarım kocama o aldı çünkü :)
ilk söyleyince yüksek ihtimal bu dedim. ben de bu kokuyu hissedince kusura bakma ama kusma moduna geçiyorum. yıl 1998 den beri var bu koku. yeni şeyler çıktı çok daha güzel. bir de taklitleri böyle ele çok düştü vıcığı çıktı.vay be 1 de 1
olsun sonuçta hediye yani.Burberry... ben kullanmamıştım daha önce geçen eşim kendine alırken bana da almış bende kullandım.. biliyorum herkeste var ama hadi dedim kırmayayım eşimi..