Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parfüm çok önemli. Benim de rahatsız olduğum bir marka var. Bir ara herkes ondan kullanıyordu ölüyordum, aynı iş yerinde çalışanlardan biri kullansaydı söylerdim kesinlikle.kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım
peki dedim sadece bu ne şimdi ya
dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..
hahaha yuh ya sen nedin peki?Parfüm çok önemli. Benim de rahatsız olduğum bir marka var. Bir ara herkes ondan kullanıyordu ölüyordum, aynı iş yerinde çalışanlardan biri kullansaydı söylerdim kesinlikle.
Müdürünüz biraz patavatsızmış. Ama daha beterleri var emin ol.
Bizim burada biri var. Bir arkadaşa demiş ki: saçların çok yağlı bir yıka istersen.
Birine de ben de aynı ortamdaydım. Dedi ki: saçında kepek mi var senin?
O da “yok ya bende kepek olmaz” dedi.
Bana dedi ki: ipek hanım bakar mısınız bu kepek mi ben mi yanlış görüyorum?
Parfüm çok önemli. Benim de rahatsız olduğum bir marka var. Bir ara herkes ondan kullanıyordu ölüyordum, aynı iş yerinde çalışanlardan biri kullansaydı söylerdim kesinlikle.
Bizim burada biri var. Bir arkadaşa demiş ki: saçların çok yağlı bir yıka istersen.
bu arada merak ettim nedir kokunuz?
Canım bana demedi ama bu adam benim çalışma partnerim beni dişi olarak değil erkek olarak görüyor.hahaha yuh ya sen nedin peki?
Nedense bu tür durumlarda insanlar biraz kızarıyor. Yani utanıyor mu ne?kepek değil o köpek yaklaşma ısırır deseydi keşke kafası polemik konusu olan arkadaş
patronun kadınların takıp takıştırdığı sürüp sürüştürdüğü şeylere karşı hassas..iş dışında çokda dikkatli bir adam..desene daha çok var bu patrondan kurtulmanıza..kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım
peki dedim sadece bu ne şimdi ya
dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..
öyle fazla sıkmadım sabah 7 de sıktım .. bide erkek bu ya evli barklı kadına sanane be adam .. ama yanlış anlaşılmasın kötü niyetli biri değil ama salak işte. eşim bi duysa onu o parfüm şişesine sokar :)Parfüm çok önemli. Benim de rahatsız olduğum bir marka var. Bir ara herkes ondan kullanıyordu ölüyordum, aynı iş yerinde çalışanlardan biri kullansaydı söylerdim kesinlikle.
anladım canım. ne değişik insanlar var bana denk gelmedi böyle tipler :) gelse zaten ne yapar nasıl cevap verirdim bilmiyorumCanım bana demedi ama bu adam benim çalışma partnerim beni dişi olarak değil erkek olarak görüyor.
Yanımızda stajer bir kız vardı. Ona demiş ki: benim kolumda senin kadar kıl yok. Erkek gibisin.
Kız çok içerlemiş geldi bana söyledi.
Öbür gün aldırmış kollarını..
Buna benzer çok şey var.
Ben tarzına alıştım 10 yıldır.
Nedense bu tür durumlarda insanlar biraz kızarıyor. Yani utanıyor mu ne?
Bunu söylemeye utanmayan adama cevap verse ne olacak ki..
Bana da demiştir bir sürü şey de ben normal tarzı olarak kabul ettiğim önemsemiyorum.
Ben bitki çaylarına çok meraklıyım. Hayatımıza bu kadar girmediği dönemlerden beri aktardan açık alıp içerdim.
Bir gün rezene ve anason aldım. Uykumu getirdi bunlar.
Odaya girdi. Dedi hayırdır anason mu içtiniz?
Hayır noldu dedim de..
Ne biliyim normal halinizde şu işçiyi anasından doğduğuna pişman etmeniz lazımdı. Gayet sakinsiniz.
Canım bana demedi ama bu adam benim çalışma partnerim beni dişi olarak değil erkek olarak görüyor.
Yanımızda stajer bir kız vardı. Ona demiş ki: benim kolumda senin kadar kıl yok. Erkek gibisin.
Kız çok içerlemiş geldi bana söyledi.
Öbür gün aldırmış kollarını..
Buna benzer çok şey var.
Ben tarzına alıştım 10 yıldır.