Yarın doktordan dönünce muhakkak yaz tamam mı? Hiçbir testini, tahlilini aksatma. Akdeniz anemisi için de evlenirken tahlil yapıyorlar aslında, sana yapılmamış mıydı?
Canım doktordan geldım şimdi malesef haberler kotu bebegım sanırım gelişmemiş 5+5 hala doktor salıya kadar zaman tanıdı eger o zamanda aynı dırumda olursa gebeliği sonlandıracagım dedı cok kötuyum sabahtan berı aglıyorum ben basıl dayanıcam buna allahtan sabır dılıyorum hakkımda hayırlısı neyse onu versın dıyorum
Gerçekten de mi canım yaaa?Hemen üzme, yıpratma kendini nolur. Dur bakalım belki başka bir şeydir. Kendini yıpratırsan zarar verirsin ona da kendine de... Hem gerekirse başka doktora da görün
Ne yazık ki cok kotu bır durumdayım ama elimden bırsey gelmiyor pazartesi baska doktora gıdecegım
Git canım yaaa, hem bekle biraz daha
Yarın gıdıcem baska doktora oda aynı seyı soylerse karar verıcem artık cnm ne yapayım elımden bırsey gelmıyor hakkımda hayırlısı
Merhaba arkadaşlar.
Şu an bir mucize yaşıyorum ve belki siz hamilelik düşünenlere de faydam olur diye durumumu sizlerle de paylaşmak istedim. Size umut olurum belki :)
3 ağustosta, tam da Kadir Gecesinde 8+3 günlük meleğimi aldılar benden; kalbi durmuştu çünkü. Daha 1 hafta öncesine kesesini doldurmuş olan, kalbi pıt pıt atan meleğim büzüşüvermişti kesesinin içindeDünya başıma yıkıldı öğrendiğimde... Çok az hamilelik belirtim vardı benim. Kalbi durduğu gün belirtiler büyük ölçüde azalıvermişti. O gün çok yormuştum kendimi, iftara 3 aile misafir almıştım. Bütün gün ayaktaydım tabi... Üstelik 5. haftadan itibaren başlayan kahverengi lekelenme şeklinde kanamam vardı. Progestan vermişti doktorum bebeği tutmak için. Ama o kanama hiç kesilmedi... O ay ruh gibi yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın, o kadar büyük acı ki... Kimseye anlatılmıyor... O ay her gün ağladım. Her bebek gördüğümde ağladım, her bebek fotoğrafı gördüğümde, bebeği olan bir arkadaşımı gördüğümde hep ağladım... Çok belirtim olmadığı için hamileliği pek hissedemediğimi düşünüyordum oysa. Meğer ona o kadar bağlanmışımki... Hele ki kalp atışlarını duyduktan sonra... Ben düzenli adet gören biriyim. Kürtaj sonrası ilk adetim de 28. gün geldi. Adetime 1 hafta kala kasıklarıma şiddetli bir kramp girmişti, kendimi doğrultamadığım derecede şiddetli bir kramp. Sonrasında yüzümde sivilcelenme başladı ve adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim. Kendimi o kadar yıpratmışım ki, her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş. Hemde küçük de değiller... Normalde doktorum 2 ay korunmamı istemişti ama kistleri görünce korunmayı bırakabileceğimi söyledi. O gün hemen o meşhur soğan kürüne başladım. Çünkü bir an önce yeni hamilelik istiyordum ve bunun için doğum kontrol hapı kullanmamam gerekiyordu. Küre başladıktan 1 hafta sonra kahverengi şekilde kanamam başladı ve 4 gün sürdü. Hemen doktoruma koşturdum. Çok sakindi, muayene bile etmedi ve 'Kistlerin olduğu için ara kanama normal, adetinin 2. günü gel' dedi. Bunun üzerine adetimi beklemeye başladım ama yok... Adetimi 13 gün geçince yine gittim doktorum, 'Siz beni adet olunca çağırdınız ama hala olmadım' dedim. Bu kez kontrol etti ve bir baktık ki büyük kist yok olmuş, küçük kist ise daha da küçülmüş. Bana adet söktürücü(tarlusal) verdi adet olmam için. Bir güzel bunu kullandım. Nasıl olsa hamilelik yok, hap da içiyorum diye soğuk algınlığı hapı ve burun spreyi de kullandım. Üstüne üstlük grip aşısı da oldum ben... Neyse adet söktürücü biteli 3 gün oldu ama bende hala adet madet yok, göğüslerimin acısı da iyice artmıştı, yürürken bile acıyordu. Dur dedim, evdeki ovulasyon testini bir yapayım. Yapar yapmaz kopkoyu 2 çizgi çıkmaz mı! Arkasından gebelik testi yaptım, o da pozitif! Allahım bu bir mucize! Kistler yüzünden hamile kalamazdım. Hadi kaldım diyelim. Tehlikeli bir hap içmiştim; adet söktürücü... İnanır mısınız sevinemedim bile. Hemen aradım doktorumu. Hamilelik çıktığını ama hem onun verdiği söktürücüyü hem de başka ilaçları kullandığımı belirttim. Doktorum çok sakindi yine, 'Panik yapma, onların bir zararı yok' dedi... Ve bugün nihayet doktoruma gittim, malum bayram tatilinde gidememiştim. Adet tarihim belli olmadığı için keseye göre haftasını belirledi doktorum; 4 haftalık meleğim... Allahım Ramazan bayramında meleğimi aldı, bu bayram da başka bir melek verdi. Hayırlısı buymuş inşallah... Allah inşallah bu kez koruyacak meleğimi.
Demem o ki, soğan kürü kist için de, yumurta üretmeniz için de son derece büyük bir mucize. Öyle ki, kistlerle kapanmış yumurtalıklarımdan kistleri söküp hemen yeni bir yumurta oluşturdu bana. Lütfen deneyin. Hiç bir zararı yok ne de olsa
canımmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına beni hatırladınmı ilk başta bir birimizi anlamadık sonra baya dertleşmıştık :) İNŞALLAH bebeğin bu defa sana sımsıkı tutunur... ama çncede dediğim gibi çok dikkatlı ol eşinle ilişkiye bu aralar sakın girme bol bol dinlen kimseyı düşünme şuanda en odaklanman gereken karnındakı minik yavrun...
Hatırlamaz olur muyum tatlım yaa. Ben arada takip ediyorum seni :)
Dediğin gibi inşallah sımsıkı tutunur bebeğim. Bu kez farklı olarak bulantılarım da var. Çok şükür lekelenme falan yok b ukez, inşallah olmaz da... Çok dikkat etmeye çalışıyorum. Risk görülmediği için doktorum yasak falan koymadı ama yine de ben yasak koydum. Eşim de sağolsun siz iyi olun da... diyor :)
Sen ne yaptın canım? Annenin yanında mısın? Ne kadar kaldı doğuma?
evet annemın yanındayım herşey çok güzel gidiyor doğuma 2 ay kaldı ALLAHIM sanada o güzel tekmelerı hissetmenı nasip etsın yazını görünce çok çok mutlu oldum ilk hüsranda neler yaşadığını ben çok iyi bilirim... o yüzden RABBİM bu defa yüzünü güldürür gönülden inanıyorum ama çok ama çok dikkat et özellıkle ilk 3 ay...
Çok sağol tatlım. Allah Ramazan bayramında aldı yavrumu, ama kurbanda yenisini nasip etti. Ve Allah izin verirse de önümüzdeki Ramazanda kucağımda olacak inşallahEv bile süpürmüyorum şimdi. Sağolsun eşim haftada 1 güncük olan izninde süpürüveriyor... Yarın da kontrolümüz var kısmetse. Geçen hafta minicik kalbini gördük ama dinleyemeyeceğimiz kadar minicikti. Yarın kısmetse dinleyeceğiz
Canım ben de senin adına çok sevindim. Çok iyi yaptın gitmekle. Yavrunu huzurla büyüt inşallah. Kız di mi cinsiyeti?
evet canım dünyalar güzelı kızım olacak İNŞALLAH, doğmasını o kadar sabırızlıkla beklıyorumki.... ALLAHIM sağ salım kucağım almayı nasip eder İNŞALLAH sende benim için dua et lütfen.... yarın kntrolden sonra haber ver
Canım doktordan geldım şimdi malesef haberler kotu bebegım sanırım gelişmemiş 5+5 hala doktor salıya kadar zaman tanıdı eger o zamanda aynı dırumda olursa gebeliği sonlandıracagım dedı cok kötuyum sabahtan berı aglıyorum ben basıl dayanıcam buna allahtan sabır dılıyorum hakkımda hayırlısı neyse onu versın dıyorum
Cooook üzüldüm canimmhakkinda hayirlisi olsun ... Üzülme demicem bos olucak illaki üzülür insan ne hayaller kuruyo insan bazen böle üzücü sonuclanabiliyo . rabbim birseyi bizden aliyorsa daha güzelini vermek icin aliyordur sikma o güzel canini ... Senin canin sagolsun yine olur 😘😘
Ümidini asla yitirme ... En zor gecelerimizin bile sabahi varda derdi veren rabbimin vardir bi bildiqi canim 😘😘 rabbim sabrini versinn insallahhh ...
Sagol canım ıyı dıleklerın için malesef bugun kanamam oldu azda olsa hafta sonu oldugu için gıtmedim yarın gıdıcem rabbım en ıyısını bılır yapacak bırsey yok sadece uzuntum buyuk sanki kolum kanadım kırıldı bu da normal cunku içimde hissettım onu bır kere
Tabiki zor olur ... Anliyorum canim hepimiz bi umutun pesindeyiz nasil hayallerle istiyoruz bebeklerimizi ... Ümidini asla yitirme ... Rabbim daha iyisini bilir ona göre verir datLim 😘😘😘 allahimm sana sabir ve hepimize hayirlisini nasIp etsinn 😘😘😘
İnşallah canım, inşallah tutturursun bu ay
Yarın doktora gıdıcem buyuk ıhtımal gun verır cunku bugunde leke leke kanamam oldu hersey yolunda gıtse olmazdı sanırım doktor demişti kanaman olabılır dıye vucut sorun oldugunda kabul etmez atarmıs sanırım oyle bırsey
inşallah canımm bugün soğan kürüne başladım sabah yaptım adetin 14. günü