Ben daha erken başlamıştım :) Ama soğan kürünün zaten zararı olmadığı için pek de farketmiyor aslında
hadi ya nezaman başlamam gerekiyodu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha erken başlamıştım :) Ama soğan kürünün zaten zararı olmadığı için pek de farketmiyor aslında
hadi ya nezaman başlamam gerekiyodu canım
evet canım dünyalar güzelı kızım olacak İNŞALLAH, doğmasını o kadar sabırızlıkla beklıyorumki.... ALLAHIM sağ salım kucağım almayı nasip eder İNŞALLAH sende benim için dua et lütfen.... yarın kntrolden sonra haber ver
Canım çok şükür miniciğimi gördüm, dinledim. Tam 7 haftalığız ve boyumuz da 1 cm'yi geçmiş. Maşallah ona maşallah
41 kere MAŞALLAH çok ama çok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasıp etsın ama yinede kendine dikkat etmeyı ihmal etme bol bol şımarıklık yap :) ye yat uyu :)
Sağol tatlım, Allah razı olsun Yapıyorum valla. Hiç iş yaptığım yok Yiyip yiyip yatıyorum Uykumuz pek olmuyor ama. Bakıyorum da hamilelerin hep uykusu var. Bende yok
:) hadiya ben hala uyku deseler kendımden geçiyorum yastığı uzaktan görsem uyuya kalıyorum... her halde başlar senınde uykuya olan aşkın :) mide bulantıları kusmalar varmı?
Canım çok şükür miniciğimi gördüm, dinledim. Tam 7 haftalığız ve boyumuz da 1 cm'yi geçmiş. Maşallah ona maşallah
Hemen anlatayım canım. Çünkü hazırlama bir hata olursa yine de az çok işe yarıyor ama önemli olan tam verim almak. DIşı morumsu ya beyaz olan soğan olmayacak kesinlikle.Tam olarak şu soğan olacak :
Eki Görüntüle 835244
Her seferinde soğanın dış kabuğunu çıkarıp 4/1 ini haşlayacaksın. Günde iki kez; yemeklerden 10 dk önce içeceksin(öğle ve akşam olursa iyi olur). Soğanın bir parçasını 1,5 bardak kaynayan suya atıp kabın üzerini kapakla kapat ve 5 dk haşla. 5 dk sonunda ocaktan alıp kapağını aç ve ılımaya bırak. Çok sıcak zaten içemezsin ama soğuk içme, ılıktan az sıcak olursa iyi olur. Kürü bu şekilde hiç üşenmeden,aksatmadan 15 gün kullanmalısın. Eğer özellikle de pco varsa, yani küre devam edeceksen, bir dahaki tahmini adetine 10 gün kala yine küre başlayacaksın. Bu kez 10 gün kullanılacak. Sonra yine tahmini adetine 10 gün kala 10 gün uygulayacaksın ve kür bitecek. 3 kürden fazla kullanılmayacak. Eğer devam edilmek isteniyorsa da bir kaç ay ara verilmeli.
Son olarak teşekkür ederim canım, Allah isteyen, şu mucizeyi gönlünden geçiren hepinize yakın zamanda kistinizden kurtulmayı ve bebiş sahibi olmayı nasip etsin
canım öncelikle allahım sağ salim bebeeğini kucağına almayı nasip etsin bende de pko var gerçekten bu soğan kürü iyi gelirmi gerçi ben hiç tedavi olmadım doğum kontrol ilacımı bile daha yeni bıraktım yani normal yollarla hamile kalırmıyım onu bile bilmiyorum bu ay görücem eğer olmazsa bende denesem mi ki ? çok merak ettim ya
Allah nazarlardan saklasın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bakalım benim soğan suyu maceram nasıl olucak
Sağol canım Allah razı olsun. Darısı başına :) Küre başlayınca lekelenme falan olursa korkma sakın. Hatta o lekelenme adet günün olabiliyor. Benimki öyle oldu :)
canım bişey soruca ovulasyon testinde hala çift çizgiyi yakalayamadım ya kafayı yiycem bugün 18. gün :26::26::26::26:
Merhaba arkadaşlar.
Şu an bir mucize yaşıyorum ve belki siz hamilelik düşünenlere de faydam olur diye durumumu sizlerle de paylaşmak istedim. Size umut olurum belki :)
3 ağustosta, tam da Kadir Gecesinde 8+3 günlük meleğimi aldılar benden; kalbi durmuştu çünkü. Daha 1 hafta öncesine kesesini doldurmuş olan, kalbi pıt pıt atan meleğim büzüşüvermişti kesesinin içinde Dünya başıma yıkıldı öğrendiğimde... Çok az hamilelik belirtim vardı benim. Kalbi durduğu gün belirtiler büyük ölçüde azalıvermişti. O gün çok yormuştum kendimi, iftara 3 aile misafir almıştım. Bütün gün ayaktaydım tabi... Üstelik 5. haftadan itibaren başlayan kahverengi lekelenme şeklinde kanamam vardı. Progestan vermişti doktorum bebeği tutmak için. Ama o kanama hiç kesilmedi... O ay ruh gibi yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın, o kadar büyük acı ki... Kimseye anlatılmıyor... O ay her gün ağladım. Her bebek gördüğümde ağladım, her bebek fotoğrafı gördüğümde, bebeği olan bir arkadaşımı gördüğümde hep ağladım... Çok belirtim olmadığı için hamileliği pek hissedemediğimi düşünüyordum oysa. Meğer ona o kadar bağlanmışımki... Hele ki kalp atışlarını duyduktan sonra... Ben düzenli adet gören biriyim. Kürtaj sonrası ilk adetim de 28. gün geldi. Adetime 1 hafta kala kasıklarıma şiddetli bir kramp girmişti, kendimi doğrultamadığım derecede şiddetli bir kramp. Sonrasında yüzümde sivilcelenme başladı ve adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim. Kendimi o kadar yıpratmışım ki, her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş. Hemde küçük de değiller... Normalde doktorum 2 ay korunmamı istemişti ama kistleri görünce korunmayı bırakabileceğimi söyledi. O gün hemen o meşhur soğan kürüne başladım. Çünkü bir an önce yeni hamilelik istiyordum ve bunun için doğum kontrol hapı kullanmamam gerekiyordu. Küre başladıktan 1 hafta sonra kahverengi şekilde kanamam başladı ve 4 gün sürdü. Hemen doktoruma koşturdum. Çok sakindi, muayene bile etmedi ve 'Kistlerin olduğu için ara kanama normal, adetinin 2. günü gel' dedi. Bunun üzerine adetimi beklemeye başladım ama yok... Adetimi 13 gün geçince yine gittim doktorum, 'Siz beni adet olunca çağırdınız ama hala olmadım' dedim. Bu kez kontrol etti ve bir baktık ki büyük kist yok olmuş, küçük kist ise daha da küçülmüş. Bana adet söktürücü(tarlusal) verdi adet olmam için. Bir güzel bunu kullandım. Nasıl olsa hamilelik yok, hap da içiyorum diye soğuk algınlığı hapı ve burun spreyi de kullandım. Üstüne üstlük grip aşısı da oldum ben... Neyse adet söktürücü biteli 3 gün oldu ama bende hala adet madet yok, göğüslerimin acısı da iyice artmıştı, yürürken bile acıyordu. Dur dedim, evdeki ovulasyon testini bir yapayım. Yapar yapmaz kopkoyu 2 çizgi çıkmaz mı! Arkasından gebelik testi yaptım, o da pozitif! Allahım bu bir mucize! Kistler yüzünden hamile kalamazdım. Hadi kaldım diyelim. Tehlikeli bir hap içmiştim; adet söktürücü... İnanır mısınız sevinemedim bile. Hemen aradım doktorumu. Hamilelik çıktığını ama hem onun verdiği söktürücüyü hem de başka ilaçları kullandığımı belirttim. Doktorum çok sakindi yine, 'Panik yapma, onların bir zararı yok' dedi... Ve bugün nihayet doktoruma gittim, malum bayram tatilinde gidememiştim. Adet tarihim belli olmadığı için keseye göre haftasını belirledi doktorum; 4 haftalık meleğim... Allahım Ramazan bayramında meleğimi aldı, bu bayram da başka bir melek verdi. Hayırlısı buymuş inşallah... Allah inşallah bu kez koruyacak meleğimi.
Demem o ki, soğan kürü kist için de, yumurta üretmeniz için de son derece büyük bir mucize. Öyle ki, kistlerle kapanmış yumurtalıklarımdan kistleri söküp hemen yeni bir yumurta oluşturdu bana. Lütfen deneyin. Hiç bir zararı yok ne de olsa
Canımmmm hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini İlk satırlarını okuyunca o kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım resmen eşimde anlamadı ne olduğunu birden ağlamaya başlayınca Ama son satırlarında çok sevindimmm Allah nazarlardan korusunnn 41,5 kere maşallahh sanada meleğinede Şu soğan kürünü bende denemek istiyorum bende hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum artık bıktım resmen Nasıl yapıcaz bu soğan kürünü ne zamanlarda kullanıcaz ne kadar kullanıcaz anlatabilir misin zahmet olmazsa :18:
Canım Allah kimseye vermesin o acıyı. Gerçekten sadece yaşayan bilir, hiç tesellisi yok Çok şükür Allah bana kısa sürede bir mucize verdi ve her ne kadar kaybetme kaygılarım devam etse de çok mutluyum şu an... Malum, aklından çıkmıyor o kötü hatıralar insanın...
Canım ilk sayfada ilgili soğanın fotoğrafını koymuştum; yemeklik, dışı sarı soğanlardan olacak. Mor ya da beyaz soğan değil yani. Adetin bittikten sonra başla kullanmaya. Mesela adetinin 7. ya da 8. günü. 1 soğanı 4e böleceksin ve her bir parçasıyla öğlen-akşam yemekten 10-15 dk önce ılık bir şekilde içeceksin. Hep taze hazırlayacaksın. Haşlama püf noktası şu: 1/4'lük parçayı kaynayan 1,5 bardak suya atıp, kabın ağzını kapatacaksın ve 5 dk kadar kaynayacak. İlk başlarda tadı pek hoş gelmedi ve midemde biraz yanma yapmıştı ama sonra alıştım. Bu kürü 15 gün kullanacaksın. Adet olduktan sonra diğer adetine 10 gün kala yine küre başlayacaksın, ama bu kez 10 gün kullanılacak sadece. Adet olduktan sonra yine beklenen adete 10 gün kala 3. küre başlayacaksın ve bu da 10 gün kullanılacak. Toplamda 3 kür uyguluyorsun. Ben ilk kürde kistimin tekini attım, ikinci kürü kullanırken ise hamile kalmışım Soğan kürü ile rahmini, yumurtalıklarını iyice temziledikten sonra da havuç-incir kürüne başlayabilirsin. Bu kür de yumurtlamanı kolaylaştırıyor ve oluşan yumurtanın çatlamasını sağlıyor. Yani hamile kalma şansını artırıyor biraz. Ama önce soğan kürüne bir başla, bakarsın diğer küre gerek bile kalmaz... Allahım inşallah sana da hemen bir melek verir
Canım benim öncelikle çok teşekkür ediyorum sağol Rabbim bir daha yüzünden gülücükleri hayatından mutluluğu, huzuru eksik etmesin inşallah Meleğini sağlıkla kucağına alırsın o cennet kokusunu bol bol ciğerlerine çekersin 11 kasımda adet olmam gerekiyor dün kan testi yaptırdım beta Hcg sonucum 0,001 çıktı yani negatif Ama bugün adet olacakmışım gibi sancılarım oldu hatta bi ara oldum sandım ama yok sebebini anlamadım daha adetime 2 gün var daha önce hiç böyle olmazdı acaba kan testini erkenmi yaptırdım :44: Vermiş olduğun kür tarifini bu ay kısmetse uygulıycam çok sağol tatlım tekrar çok teşekkür ederimmm :90:
Sağol canım Allah razı olsun. Darısı başına :) Küre başlayınca lekelenme falan olursa korkma sakın. Hatta o lekelenme adet günün olabiliyor. Benimki öyle oldu :)