ovulasyon testini de geçen ay denedim 10. gün ile 18. güne kadar yaptım ama hiç çift çizgi yakalayamadım
İlk idrarınla ya da idrarını bekletmeden mi yaptın canım? Ovulasyon testinde net sonuç için en az 4 saat idrara çıkmamış olman gerekiyor. Bir de sabah ilk idrarınla uygulamamalısın testi. Sen nasıl uyguladın?
yok canım ilk idrarımla yapmadım ama 3-4 saatte bekletmedim çok sık lavaboya giden biriyim akşam 6.30 gibi yaptım :44::44::44:
Sonuç alabilmen için idrarını bekletirken çok sıvı almaman ve 4 saat idrarını bekletmen gerek. Yoksa koyu iki çizgiyi yakalayamazsın :)
8 gün kaldı bakalım :) bide 20 ilk dişim okadar agrıyor ki dişçiye gitmem lzm gidemiyorum neyapıcam yaHaha bence o sana özgü bir şey değil. Biz kadınlar böyleyiz, doğamızda varEşim çok kızıyor bana bu sabırsızlıklarımdan dolayı. Hatta o kadar kızıyorki, yanında hamilelik sevincimi konuşamıyorum artık. Bir sürü şey düşünüyor, bir sürü şey kuruyorum çünkü kafamda. Kendimi yıpratıyorum diye kızıyor ama napayım elimde değil Benim belirtilerim ortalama olarak adete 5-6 gün kala başladı canım. İlk olarak fazla gaz ve tuvalete çıkma ihtiyacı ile başladı
8 gün kaldı bakalım :) bide 20 ilk dişim okadar agrıyor ki dişçiye gitmem lzm gidemiyorum neyapıcam ya
anladım canım saolasın nümüzdeki ay o şekilde deneyim saat 3 gibi yapmak uygun olur mu ?
Saymadan yapamıyorum ki :) bide çıkmayacağını bile bile 2 tane test yaptım birgün aralıkla :) tabiki negatif ama içimde bazen var diyorum bazende yok diyorumGünleri sayma bakayımDiş ağrın için sabret canım yaa, yapacak bir şey yok şu an
Saymadan yapamıyorum ki :) bide çıkmayacağını bile bile 2 tane test yaptım birgün aralıkla :) tabiki negatif ama içimde bazen var diyorum bazende yok diyorum(
İlk idrarınla ya da idrarını bekletmeden mi yaptın canım? Ovulasyon testinde net sonuç için en az 4 saat idrara çıkmamış olman gerekiyor. Bir de sabah ilk idrarınla uygulamamalısın testi. Sen nasıl uyguladın?
bugün adetin 10. günü canım az önce yaptım ovulasyon testini ikinci çizgi yok henüz idrarımı 3.5 saat tuttum öyle yaptım
EVet hep böyle yap işte :)) silik çizgi çıkmaya başlayınca gün aşırı ilişkiyi unutma.
Rosalede selam canım nasıl gıdıyor hamilelik bebişin kalp atımlarını duydunmu kac haftalık oldu
tamam canım çok saol haber veririm sana
Selam canım. Pazartesi bebişimin miniminnacık kalbinin atışını gördük ama çok küçücüktü dinleyemedik. Kısmetse önümüzdeki pazartesi dinleyeceğiz. Her hafta doktordayızÇok şükür iyi gidiyor canım. 6+4 üz bugün. Gerçi benim tarihler net değil ama böyle görünüyor kuzucuk.
Sen ne yapıyorsun canım?
Bende her hafta gıdıyorum canım 5+5 bızde gorunmedı daha yarın tekrar gıdecegım kanım cok dusuk cıktı doktor kan aldı akdenız anemısı varmı dıye bakılacak annemde var cunki
Bekliyorum bak, unutma sakın. Önümüzdeki ay da senden bekliyorum bebiş haberini ona göre
ayyyy inşallah canım dua et bana