Mucizeye inanın, umudunuzu asla kaybetmeyin. Soğan kürü mucizesi hepinize tavsiyem

ovulasyon testini de geçen ay denedim 10. gün ile 18. güne kadar yaptım ama hiç çift çizgi yakalayamadım

İlk idrarınla ya da idrarını bekletmeden mi yaptın canım? Ovulasyon testinde net sonuç için en az 4 saat idrara çıkmamış olman gerekiyor. Bir de sabah ilk idrarınla uygulamamalısın testi. Sen nasıl uyguladın?

canım benim bugün adetimin 3. günü bgn başlıyımmı nekadar kullanayım

yok canım ilk idrarımla yapmadım ama 3-4 saatte bekletmedim çok sık lavaboya giden biriyim akşam 6.30 gibi yaptım :44::44::44:

yok canım ilk idrarımla yapmadım ama 3-4 saatte bekletmedim çok sık lavaboya giden biriyim akşam 6.30 gibi yaptım :44::44::44:

Sonuç alabilmen için idrarını bekletirken çok sıvı almaman ve 4 saat idrarını bekletmen gerek. Yoksa koyu iki çizgiyi yakalayamazsın :)

8 gün kaldı bakalım :) bide 20 ilk dişim okadar agrıyor ki dişçiye gitmem lzm gidemiyorum neyapıcam ya

Günleri sayma bakayım Diş ağrın için sabret canım yaa, yapacak bir şey yok şu an
Saymadan yapamıyorum ki :) bide çıkmayacağını bile bile 2 tane test yaptım birgün aralıkla :) tabiki negatif ama içimde bazen var diyorum bazende yok diyorum (

bugün adetin 10. günü canım az önce yaptım ovulasyon testini ikinci çizgi yok henüz idrarımı 3.5 saat tuttum öyle yaptım

Rosalede selam canım nasıl gıdıyor hamilelik bebişin kalp atımlarını duydunmu kac haftalık oldu

Rosalede selam canım nasıl gıdıyor hamilelik bebişin kalp atımlarını duydunmu kac haftalık oldu

Selam canım. Pazartesi bebişimin miniminnacık kalbinin atışını gördük ama çok küçücüktü dinleyemedik. Kısmetse önümüzdeki pazartesi dinleyeceğiz. Her hafta doktordayız Çok şükür iyi gidiyor canım. 6+4 üz bugün. Gerçi benim tarihler net değil ama böyle görünüyor kuzucuk.

Sen ne yapıyorsun canım?

Bende her hafta gıdıyorum canım 5+5 bızde gorunmedı daha yarın tekrar gıdecegım kanım cok dusuk cıktı doktor kan aldı akdenız anemısı varmı dıye bakılacak annemde var cunki

Bende her hafta gıdıyorum canım 5+5 bızde gorunmedı daha yarın tekrar gıdecegım kanım cok dusuk cıktı doktor kan aldı akdenız anemısı varmı dıye bakılacak annemde var cunki

Yarın doktordan dönünce muhakkak yaz tamam mı? Hiçbir testini, tahlilini aksatma. Akdeniz anemisi için de evlenirken tahlil yapıyorlar aslında, sana yapılmamış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…