Mucizeye inanın, umudunuzu asla kaybetmeyin. Soğan kürü mucizesi hepinize tavsiyem

Hmmm çok güzel, yumurtalama öncesi ve o gün olması büyük avantaj. Allah inşallah hayırlı haber aldırır sana da. Ama alırsan da hemen bana söylüyorsun tamam mı?
Söz hemde hemen haber vericem ya belirtin falan yok mu senin :) anlatsana bize

Son düzenleme:

Allah acısını yaşatmasın canım gözünüz aydın bende 6 aydır korunmuyorum bu tarz kür hiç denemedim ama sen okadar güzel anlatmışsın ki bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum

evet bendeki genetik...anneannem ,annem teyzem 36-37-38 yaşlarında girmişler...hepsi aşırı kilolu ve çeşitli hastalıkları var,sigara,kötü beslenme ne ararsan var...ben çok şükür sağlıklıyım,fazla kilolarımdan da kurtulmuştum,yürüyüşümü yaparım,sigarayı bıraktım,hani süreci belki bir kaç yıl uzatabilirim diye düşündüm... 40 yaşına kadar adet görürüm sanıyordum...bu kadar erkenini bende beklemiyordum doğrusu...

Söz hemde hemen haber vericem ya belirtin falan yok mu senin :) anlatsana bize

Benim çok belirtim olmuyor nedense. Ama şunları söyleyebilirim. Bebeğin yerleştiği gün beyaz, temiz bir akıntın oluyor. Ama her zamankinden farklı bir akıntı, ama bir kez ya da iki kez geliyor sadece. Göğüslerin adet döneminde olandan daha fazla acıyor ve günü geçtiğinde göğüslerdeki acı göğüs uçlarına da geçiyor. Zaten göğüs ucunda acı varsa hıh tamam diyorsun :) İlginçtir ki bende her iki hamilelikte de göz seğirmesi oldu. Çok komik bi durum bu yaa Geceleri tuvalete çıkmayan ya da 1 kez çıkan biriysen, geceleri tuvalete çıkmaya başlıyorsun. Sabah kazınmış bir mideyle uyanıyorsun... Bir de yine yeni oluştuğu dönemlerde mideden acı bir his geliyor genzine doğru. Yanma gibi bir şey. Bende bunlar oldu. Şimdilerde pek bir şey yok. Geçen hamileliğimde olmayan bir şey oldu bi de bu kez. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oldu adet olmam gereken günlerde. 3-4 gün kadar sürdü. Hiç bunlara benzer şeyler var mı sende?

Allah acısını yaşatmasın canım gözünüz aydın bende 6 aydır korunmuyorum bu tarz kür hiç denemedim ama sen okadar güzel anlatmışsın ki bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum

Amin tatlım inşallah. Sen de dene muhakkak, denemekten bir şey kaybetmezsin. Hatta bakarsın faydasını bile görebilirsin. Nasıl olsa zararı yok. Kürünü kullandıktan sonra ovulasyon testi kullanmadıysan hiç, onunla takip etmeni tavsiye ederim. En azından ihtimali yüksek günleri kaçırmıyor insan :)

Sağlık olsun. Bazı şeyleri değiştirmek elde değil tabi. İyiki vaktinde meleğini almışsın kucağına... Yalnız insan sağlığına o kadar dikkat ederken böyle şeylerle karşılaşınca üzülüyor tabi. Bazısına bakıyorsun dediğin gibi kötü bir sürü alışkanlığı var ama bir şeyi olmuyor, çok dikkat ettiğin halde senin başına gelebiliyor. Hayat işte... Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.

:) inanmıcaksın ama benimde sol gözüm seyiriyor :)) bende ara ara ya sag yada sol kasığında ağrı oluyor bazen boşluklara vuruyor 2 gün önce göğüsümü rllediğimde hafif bi acı oldu ama suan yok birde dün sanki boğazıma kadar geldi birden kusscakmısım gibi ama kusma olmadı hareket edince aniden sanki içimden birsey kopuyor ama bunların hepsi pskolojik gibi geliyor hayırlısı

Seğirme konusu iyi bir işaret gibi geldi bana, inşallah öyledir. Göğüslerinin acısı da adet günün geldiğinde artmalı. Bakalım 9 gün sonra ne göreceğiz. İnşallah geliyordur minik bir melek daha

Seğirme konusu iyi bir işaret gibi geldi bana, inşallah öyledir. Göğüslerinin acısı da adet günün geldiğinde artmalı. Bakalım 9 gün sonra ne göreceğiz. İnşallah geliyordur minik bir melek daha
Gözümde seyirme bayadır var :) inşallah öyledir birtanede meleğim olsun inş bide 4,5 yasında bi prensim var

Hakikaten bir mucize olmuş... Allah meleğinizi size bağışlasın

Hadi inşallah. Ne güzel tatmışsın o duyguyu. Allah güzel bir melek nasip etsin inşallah :)
Âmin inşallah ama sanki bi vardır diyorum bi yoktur diyorum kararsız kaldım of varsa biran önce belli olur inşallah cok sabırsızım yapım gereğide nasıl gecicek bu koca 9 gün

harikasın sen ya çok duygulandırdın beni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende hamile kalamıyorum ama sol tüp tıkalı sağ açık başkada bişi yok bu kürür bende kullansam bi faydası olurmu acaba ha tüpü açmaz biliyorum ama sağı dahada aktifleştirir belki nedersiniz

amin canim.bende adet olmadim diye devam etmiycektim.offf tahmini adet donemimi bilmiyorum ki yaklasik 4 aydir olmadim.neyi baz alip da basliycam...

Âmin inşallah ama sanki bi vardır diyorum bi yoktur diyorum kararsız kaldım of varsa biran önce belli olur inşallah cok sabırsızım yapım gereğide nasıl gecicek bu koca 9 gün

Haha bence o sana özgü bir şey değil. Biz kadınlar böyleyiz, doğamızda var Eşim çok kızıyor bana bu sabırsızlıklarımdan dolayı. Hatta o kadar kızıyorki, yanında hamilelik sevincimi konuşamıyorum artık. Bir sürü şey düşünüyor, bir sürü şey kuruyorum çünkü kafamda. Kendimi yıpratıyorum diye kızıyor ama napayım elimde değil Benim belirtilerim ortalama olarak adete 5-6 gün kala başladı canım. İlk olarak fazla gaz ve tuvalete çıkma ihtiyacı ile başladı

Amin canım aminnnn Allah hepinize nasip etsin Bence denemelisin. Ben de sol yumurtalık kistle kapalıyken sağ taraftan hamile kaldım. Yumurtalıkları harekete geçiriyor. Neden olmasın! Denemekten bir şey kaybetmezsin

ovulasyon testini de geçen ay denedim 10. gün ile 18. güne kadar yaptım ama hiç çift çizgi yakalayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…