- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
mucizelere inanmam ama bu aralar bir mücize istiyorumMucizelere inanıyormusunuz? İmkansız olduğunu düşündüğünüz, olursa bir mücize olur dediğiniz birşeyin gerçekleştiği oldu mu? Eğer olduysa anlatırsanız sevinirim
masallah :)Asik oldugum gunden bu yana mucizelerle yasıyorum :)
amin ecmainİnanmaz olurmuyum, Allah herkesin gönlüne göre versin
Çok Şükür,Bin ŞükürEhliyet sınavından gecmem bi mucizeydi sanki. Çünkü hatalarim olmuştu kullanırken ve komisyondakilerin suratı asikti. Ama ben çok dua etmiştim sınav öncesinde , 313 ayetel kürsi, hacet namazı , regaip kandilinde bol bol dua vs gibi birçok ibadet yapmıştım. Rabbim de kabul etti dualarimi bin şükür ve sonunda gecebildim.
Hayir hic yasamadim yaaMucizelere inanıyormusunuz? İmkansız olduğunu düşündüğünüz, olursa bir mücize olur dediğiniz birşeyin gerçekleştiği oldu mu? Eğer olduysa anlatırsanız sevinirim
Şuanda birlikte olduğum insanı 2 yıl karşılıksız bekledim naber yazıma bile cevap vermezdi ki uzun yazılarımı çöpe atardı asla olmaz umutlanmasın derdi.Şuanda uzun süredir cıkıyoruz birbirimizi seviyoruz bu bana imkansız diye bir şeyin olmadığını öğretmişti
Yaaa ne kadar güzel, birbirinizi rüyanızda görmüşsünüzTekrardan aşık olma umudum yokken rüyamda aşk yaşadığımı görüp bir hafta geçmeden birisiyle tanışmam ve sonrasında aşık olmamız=) dahada ilginci onunda beni seneler önce rüyasında görmüş olması=) nasıl hatırlıyor ki canım seneler geçmiş derseniz. Rüya gören birisi değil ve bu değişik rüyayı gördüğünde o zamanlar anlam verememiş biz tanışyıktan bir ay gibi bi zaman sonra bana anlatmıştı=) bende aylar farkına vardım ki, ben bunun rüyasını gördüm aynı şekilde bi aşk yaşadım ve rüyamdaki gibi kumral birisiydi=)
Fakat şimdi durumlar o kadar karışık ki, malesef geleceğimiz yok=(
O kariyeri ile yurt dışında bi hayat kurmayı tercih ediyor=(
Bende ufak bi umut ile tekrar bi mucize olsun diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?