• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizelere inanıyor musunuz?

Yaaa ne kadar güzel, birbirinizi rüyanızda görmüşsünüz❤❤❤Gerçekten çok güzelmiş, İNŞAALLAH yine güzel bir mucize yaşarsınız🙏🙏🙏
Aynen gerçekten çok ilginçti, bende bu yüzden sanırım vazgeçemiyorum=(
İnşaallah gerçekten bir mucize olur ve hep birlikte oluruz...
Bunun gibi iki arkadaşımda boşandıktan sonra hiç umutları yokken eşlerini rüyalarında gördüler üstelik birisi ismini bile görmüştü şuan yeni evliler, diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında=)

Bende mucizelere inanıyorum🙂Yıllar önce işsiz,umutsuz ve depresyondayken hiç umudumun kalmadığı bir anda annemin telefonu çaldı şuan çalıştığım yer için orada çalışan birinin akrabası eleman alınacağını söyledi gittim başvuru yaptım ve birkaç gün içinde oldu şuan yaklaşık altı yıldır orada çalışıyorum aynı yerde hoşlandığım biri vardı onun da benden hoşlandığını hissediyordum ama aramızda birşey olamadan o işten çıktı daha sonra tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve üç gün sonra ailesiyle tanışıyorum 😊onun dışında evimiz borçlardan dolayı satılığa çıkmıştı bir akrabamızın avukat tanıdığının araya girmesiyle satış durduruldu peşinat topladık şimdi bir yıl sonra borç bitecek inşallah 🙏🏻Şimdi bir mucizeye daha ihtiyacım var 😊

Bende mucizelere inanıyorum🙂Yıllar önce işsiz,umutsuz ve depresyondayken hiç umudumun kalmadığı bir anda annemin telefonu çaldı şuan çalıştığım yer için orada çalışan birinin akrabası eleman alınacağını söyledi gittim başvuru yaptım ve birkaç gün içinde oldu şuan yaklaşık altı yıldır orada çalışıyorum aynı yerde hoşlandığım biri vardı onun da benden hoşlandığını hissediyordum ama aramızda birşey olamadan o işten çıktı daha sonra tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve üç gün sonra ailesiyle tanışıyorum 😊onun dışında evimiz borçlardan dolayı satılığa çıkmıştı bir akrabamızın avukat tanıdığının araya girmesiyle satış durduruldu peşinat topladık şimdi bir yıl sonra borç bitecek inşallah 🙏🏻Şimdi bir mucizeye daha ihtiyacım var 😊
Yaaa ne kadar güzel, nerdeyse her konuda mucizeler yaşamışsınız MAŞAALLAH❤️ALLAH hep gönlünüze göre versin, size güzel mücizelerini yaşatsın İNŞAALLAH🙏🌹🙏

Mucizelere kesinlikle inaniyorum ve Benim icin en büyük mucize bir damlanin Anne rahminde can bulmasidir. Yoktan varolus. normal sartlarda yasanmasi imkansiz olan bir ortamda (Anne Karni) bir bebegin gelismesi buyumesi... bastan sona bir mucize. Ve Ben her dogum videosunda gozyaslarina boguluyorum. Benim icinde bu mucizenin gerceklesecegine inanmak istiyorum. bu Mubarek gecede dua ediyorum Allahim Beni ve isteyen herkesi bu Cennet Kokulu mucizene kavustur 🙏 soz Veriyorum iyi bir Anne olacagim...

Mucizelere kesinlikle inaniyorum ve Benim icin en büyük mucize bir damlanin Anne rahminde can bulmasidir. Yoktan varolus. normal sartlarda yasanmasi imkansiz olan bir ortamda (Anne Karni) bir bebegin gelismesi buyumesi... bastan sona bir mucize. Ve Ben her dogum videosunda gozyaslarina boguluyorum. Benim icinde bu mucizenin gerceklesecegine inanmak istiyorum. bu Mubarek gecede dua ediyorum Allahim Beni ve isteyen herkesi bu Cennet Kokulu mucizene kavustur 🙏 soz Veriyorum iyi bir Anne olacagim...
Yaaa ne güzel yazmışsınız. İnanıyorum kavuşacaksınız❤️❤️❤️Mücize inananlara verilir, size de mutlaka eninde sonunda verilicektir🌹🌹🌹ALLAH en tez zamanda HAYIRLISIYLA sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin İNŞAALLAH🙏🙏🙏

2 sene önceydi
Nişanlımı ilk görüşte aşık oldum
Kimseye demedim. Üniversite öğrencisiydim o zaman okulum vardı aşk istemiyordum
2 sene onu bekledim onu
Babamın arkadaşıydı instagramda ona babam adına yazdım onu izledim hep hep içimden keşke benim olsa derdim Rabbim duamı kabul etti elhamdulillah
10 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah
2 sene beklemem ve beklediğim kişinin olması mucize
Ben hep onun resimlerine bakar ağlardım 2 yıl önce
Rabbime çok şükürler olsun onu verdiği için🥰🥰

2 sene önceydi
Nişanlımı ilk görüşte aşık oldum
Kimseye demedim. Üniversite öğrencisiydim o zaman okulum vardı aşk istemiyordum
2 sene onu bekledim onu
Babamın arkadaşıydı instagramda ona babam adına yazdım onu izledim hep hep içimden keşke benim olsa derdim Rabbim duamı kabul etti elhamdulillah
10 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah
2 sene beklemem ve beklediğim kişinin olması mucize
Ben hep onun resimlerine bakar ağlardım 2 yıl önce
Rabbime çok şükürler olsun onu verdiği için🥰🥰

Yaaa arkadaşım var yaaa, ALLAH senden binlerce kez razı olsun🙏❤️🙏Birkaç gündür canım çok sıkılıyordu. Siteye giriyorum, bakıyorum konuların çoğu olumsuz konular. En son dedimki, bıktım sitelerden ve sosyal medyadan. Banane milletin dedikodusundan, bir süre girmicem dedim. Dün hiç girmedim. Sonuçta karantinadayız, insan hoş şeyler duymak istiyor.Şimdi el alışkanlığımı ne tesadüften bir baktım girmişim ve yeni bildirimler gelmiş. Baktım benim konuma cevap yazmışsın, çok mutlu oldum🌹🌹🌹 Ne güzel, İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA bir ömür boyu çok mutlu olursunuz🙏❤️🙏 Ama kusura bakma soruyorum, nişanlın nasıl babanın arkadaşı olabiliyor?

Yaaa arkadaşım var yaaa, ALLAH senden binlerce kez razı olsun🙏🙏Birkaç gündür canım çok sıkılıyordu. Siteye giriyorum, bakıyorum konuların çoğu olumsuz konular. En son dedimki, bıktım sitelerden ve sosyal medyadan. Banane milletin dedikodusundan, bir süre girmicem dedim. Dün hiç girmedim. Sonuçta karantinadayız, insan hoş şeyler duymak istiyor.Şimdi el alışkanlığımı ne tesadüften bir baktım girmişim ve yeni bildirimler gelmiş. Baktım benim konuma cevap yazmışsın, çok mutlu oldum🌹🌹🌹 Ne güzel, İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA bir ömür boyu çok mutlu olursunuz🙏🙏 Ama kusura bakma soruyorum, nişanlın nasıl babanın arkadaşı olabiliyor?

babam doktor
Nişanlım babamın hastasıydı
Birlikte spora gidiyorlardı
Spor arkadaşı desem daha doğru olur
Çünkü aralarında 25 yaş var☺️
ben arkadaş derken sosyal medyada arkadaş demek istedim onu unutmuşum demeyi❤️❤️
Babamın sosyal medyada arkadaşıydı ona yazdım onu gizli takip ettim😃 babamın şifresini öğrendim gizlice yazdım

babam doktor
Nişanlım babamın hastasıydı
Birlikte spora gidiyorlardı
Spor arkadaşı desem daha doğru olur
Çünkü aralarında 25 yaş var☺
ben arkadaş derken sosyal medyada arkadaş demek istedim onu unutmuşum demeyi❤❤
Babamın sosyal medyada arkadaşıydı ona yazdım onu gizli takip ettim😃 babamın şifresini öğrendim gizlice yazdım
Ne mutlu sana❤Sevmişsin, beklemişsin ve en önemlisi buna değmiş🌹Zaten en güzeli de budur, insanın emeklerinin karşılığını görmesidir. Bin kere MAŞAALLAH🙏 Peki sen onu beklerken, gizliden takip ederken olaylar nasıl gelişti? Özel değilse, biraz anlatır mısın?

Mucizerler sanırım sadece kalp gözünde sırlar dünyasında falan oluyor ☺
Mucizenin tanımı sizin için nedir acaba?Yani bence hayatta masallarda, dizilerde yada söylediğiniz dizilerdeki gibi mucizeler oluyor. Ama herkesin farklı hayatı olduğu için, yaşadıklarımız ve kendi gözlerimizle şahit olduğumuz şeylerde farklıdır.

Mucizenin tanımı sizin için nedir acaba?Yani bence hayatta masallarda, dizilerde yada söylediğiniz dizilerdeki gibi mucizeler oluyor. Ama herkesin farklı hayatı olduğu için, yaşadıklarımız ve kendi gözlerimizle şahit olduğumuz şeylerde farklıdır.
Bence mucizeler peygamberlere özgüydü ve bitti. Şahsen bir mucizeye tanık olmadım. Olmayı çok isterim :KK66:

Ne mutlu sana❤Sevmişsin, beklemişsin ve en önemlisi buna değmiş🌹Zaten en güzeli de budur, insanın emeklerinin karşılığını görmesidir. Bin kere MAŞAALLAH🙏 Peki sen onu beklerken, gizliden takip ederken olaylar nasıl gelişti? Özel değilse, biraz anlatır mısın?

Ben gizlice babamın Instagramına giriyordum
Nişanlım beni görsün fark etsin diye babamdan ona hikayelerine cevap YAZIYORDUM
O o Zamanlar baya hastaydı babamın yanına gidip geldi sık sık
Bende babamı ziyarete gidiyordum onu gördüm içimden geçti ne yakışıklı çocuk dedim onu nasıl etkilerim diye düşündüm
Babam üniversite okurken kimseyle görüşmemi istemiyordu önce dersin mesleğin diyordu
Bende üniversite 3. Sınıftım
Bekledim onu babamdan gizli takip ettim
Babam adına ona yazdım hayırlı cumalar hayırlı bayramlar gibi😊
En sonunda mezun oldum olur olmaz ilk işim onu eklemek oldu. Ekledim
Bir baktım hikayelerime bakıyor cevap atıyor
Doktoruma selamlar yazdı babamla ilgili konuştuk
Sonra telefon numarasını verdi ben ona bir çay kahve içelim dedim ilk teklifi ben yaptım
Sizinle tanışmak isterdim dedim o da tanışalım dedi
Gittik konuştuk 9. Ayda nişanlandık düğün seneye 28 Ocakta nasipse
Son 9 ay kaldı inşaAllah
Kısacası onu ekledim o bana hikayelerime cevap verdi konuşmaya başladık
Bu arada 2 senede babam adına onunla konuştum sırf babamla samimi olsunlar beni görür beğenir diye onun dikkatini çekmek için konuştum
Şimdi yüksek lisans yapıyorum ders çalışıyorum akademisyen olmaya çalışıyorum
Babama söz vermeseydim 2 yıl önce eklerdim konuşurduk ama babam için eklemedim sabrettim
İlk yemeye gittiğimizde ben belli ettim ondan hoşlandığı mı sizin gibi biriyle beraber olmak isterdim sizin gibi biriyle birlikte olan çok şanslı gibi şeyler söyledim çocuk anladı.
sonra o da evlenmeyi istiyormuş kız bulamamış kafasına göre
Ailen düzgün mesleğin güzel (anaokulu öğretmeniyim) dini yönden iyisin dedi sizinle ciddi bir şey yaşamak istiyorum dedi tamam dedim öyle gelişti
Rabbim önce kendinden sonra birbirimizden ayırmasın
Bu arada 2 sene boyunca onu bekledim sadece sevgilin var mı diyenlere sevdiğim biri var diyordum herkes imkansız diyordu
Az önce şükür namazı kıldım Rabbime çok şükürler olsun hayalimi yaşatıyor
Hatta ben onu ekleyince şöyle bir durum oldu
Sırf bana hikayeme cevap atsın diye babamın resimlerini paylaşıyordum en sonda bir tane resme cevap yazdı

Birşeye mucize diyebilmemiz için çok uçuk yani imkansız ötesi birşey olması lazım.
Daha önce bu konuya yorum yazmışım, sınavdan geçtiğimi mucize olarak görmüşüm. Evet aslında kalacağımı düşünmüştüm, sınavı geçmem sürpriz oldu bana ama şuan ki fikrim bu yönde değil.
Bana göre peygamberler zamanında olan şeyler tam bir mucize. Olabilitesi olmayan şeyler yani..

Yıllarca atama bekledim.Kendi branşımdan çok az alım oluyordu ve artık umudum kalmamıştı..Sonra eğitim sistemi değişti bildiğiniz gibi 4+4+4 sistemi geldi.Branş öğretmenliklerinin bazılarında çok iyi bi alım yapıldı o sene.Ve branşım ilk defa en çok atanan ilk 10 branştan biri olmuştu.Benim için gerçekten mucizeydi.O yıl atandım şükürler olsun...

Birşeye mucize diyebilmemiz için çok uçuk yani imkansız ötesi birşey olması lazım.
Daha önce bu konuya yorum yazmışım, sınavdan geçtiğimi mucize olarak görmüşüm. Evet aslında kalacağımı düşünmüştüm, sınavı geçmem sürpriz oldu bana ama şuan ki fikrim bu yönde değil.
Bana göre peygamberler zamanında olan şeyler tam bir mucize. Olabilitesi olmayan şeyler yani..

Evet haklısınız. Ama öyle mucizeler çok az rastlanıyor. Bazen yaşanan olayları mucize bile değilse mucize olarak görmek ve algılamak insana çok iyi hissettiriyor. Hayatta yaşama sevinci veriyor. Herşeye sıradan bakmak olayları değersizleştiriyor.

Yıllarca atama bekledim.Kendi branşımdan çok az alım oluyordu ve artık umudum kalmamıştı..Sonra eğitim sistemi değişti bildiğiniz gibi 4+4+4 sistemi geldi.Branş öğretmenliklerinin bazılarında çok iyi bi alım yapıldı o sene.Ve branşım ilk defa en çok atanan ilk 10 branştan biri olmuştu.Benim için gerçekten mucizeydi.O yıl atandım şükürler olsun...
Yaaa çok güzel😍😍😍ALLAH emeklerinizi karşılıksız bırakmamış. Sizin adınıza çok sevindim❤️❤️❤️ Başarılarınız daim olsun İNŞAALLAH🙏🙏🙏

Back
X