- 30 Mayıs 2014
- 294
- 51
- 43
Allah mesut etsin.Eşimle evlenmek bir mucizeydi. Ve hala rüyadayım sanki. 6 aydır Evliyim bu arada
AmiiiinAllah mesut etsin.
Yok bence şans pek alakası yok. Yetenekli fakir bir insan aniden keşfedilir ünlü olur ona şans denir. Çünkü herkes öyle bir şansa sahip değil. Binlerce onun gibi yeteneğe sahip insanlar var fakat herkes onun gibi keşfedilmiyor. Fakat bence bu yine de o adam için bir mücize çünkü hayal edemediği bir şöhrete servete kavuşuyor. Fakat adam hemde şanslı çünkü böyle mücizeyi herkes yaşamıyor.Gerçekleşme ihtimali hic olmayan bir seyin gerceklesmesi mucizedir, gerceklesme ihtimali cok düşük olan bir şeyin gerçekleşmesi ise sanstir. Şans gördüm ama hic mucizeye tanık olmadim.
Ay ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH.AMİN.Eşimle evlenmek bir mucizeydi. Ve hala rüyadayım sanki. 6 aydır Evliyim bu arada
Tabiki :)) eşim benim ilk Aşkım. Onu lisede Arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Kuzen oluyorlar. Onu ilk gördüğümde dedim ki işte bu adam benim evleneceğim adam. Ama bunu ona hiç belli etmedim arkadaşıma da söylemedim. Onu hep içimde yaşadım. Yurtdışında eğitim görüyordu tam 4 sene hep onu severek yaşadım o bilmedi kimse bilmedi. Hep dua ettim Rabb'ime eğer hayırlısıysa o da beni sevsin diye. Ama hiç ilgisini bile çekememiştim bunu biliyorum. Tam umudumu kaybediyordum ki birgün telefonum çaldı. Arayan eşimin kuzeniydi yani arkadaşım. Buluşmak istediğini çok önemli birşey söyleyeceğini söyledi. Gittiğimde yanında eşim vardı. Elim Ayağım birbirine dolaştı bayılıverecek gibi oldum. Okulunu bitirmiş Türkiye ye dönmüştü. Neyse oturduk konuştuk. Oysa ki o da bana ilk görüşte vurulmuş. Beni düşünmüş onca sene. Birbirimizden habersiz kalmışız hep. eğer kabul edersem benimle evlenmek istediğini hemen oracıkta söyledi. Kalbim yerinden çıkacaktı sanki rüya görüyordum. Bende ona herşeyi anlattım o kadar mutlu oldu ki. Şimdi 6 aylık evliyiz Avustralya Sidney de yaşıyoruz. Elhamdülillah çok mutluyuz. Allah herkesin karşısına çok sevip sevileceği birini çıkarsın. ÂminAy ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH.AMİN.
Peki neden mücizeydi biraz anlatabilirmisin?
Tabiki :)) eşim benim ilk Aşkım. Onu lisede Arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Kuzen oluyorlar. Onu ilk gördüğümde dedim ki işte bu adam benim evleneceğim adam. Ama bunu ona hiç belli etmedim arkadaşıma da söylemedim. Onu hep içimde yaşadım. Yurtdışında eğitim görüyordu tam 4 sene hep onu severek yaşadım o bilmedi kimse bilmedi. Hep dua ettim Rabb'ime eğer hayırlısıysa o da beni sevsin diye. Ama hiç ilgisini bile çekememiştim bunu biliyorum. Tam umudumu kaybediyordum ki birgün telefonum çaldı. Arayan eşimin kuzeniydi yani arkadaşım. Buluşmak istediğini çok önemli birşey söyleyeceğini söyledi. Gittiğimde yanında eşim vardı. Elim Ayağım birbirine dolaştı bayılıverecek gibi oldum. Okulunu bitirmiş Türkiye ye dönmüştü. Neyse oturduk konuştuk. Oysa ki o da bana ilk görüşte vurulmuş. Beni düşünmüş onca sene. Birbirimizden habersiz kalmışız hep. eğer kabul edersem benimle evlenmek istediğini hemen oracıkta söyledi. Kalbim yerinden çıkacaktı sanki rüya görüyordum. Bende ona herşeyi anlattım o kadar mutlu oldu ki. Şimdi 6 aylık evliyiz Avustralya Sidney de yaşıyoruz. Elhamdülillah çok mutluyuz. Allah herkesin karşısına çok sevip sevileceği birini çıkarsın. Âmin
Ne güzel. Çok duygulandım.Tabiki :)) eşim benim ilk Aşkım. Onu lisede Arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Kuzen oluyorlar. Onu ilk gördüğümde dedim ki işte bu adam benim evleneceğim adam. Ama bunu ona hiç belli etmedim arkadaşıma da söylemedim. Onu hep içimde yaşadım. Yurtdışında eğitim görüyordu tam 4 sene hep onu severek yaşadım o bilmedi kimse bilmedi. Hep dua ettim Rabb'ime eğer hayırlısıysa o da beni sevsin diye. Ama hiç ilgisini bile çekememiştim bunu biliyorum. Tam umudumu kaybediyordum ki birgün telefonum çaldı. Arayan eşimin kuzeniydi yani arkadaşım. Buluşmak istediğini çok önemli birşey söyleyeceğini söyledi. Gittiğimde yanında eşim vardı. Elim Ayağım birbirine dolaştı bayılıverecek gibi oldum. Okulunu bitirmiş Türkiye ye dönmüştü. Neyse oturduk konuştuk. Oysa ki o da bana ilk görüşte vurulmuş. Beni düşünmüş onca sene. Birbirimizden habersiz kalmışız hep. eğer kabul edersem benimle evlenmek istediğini hemen oracıkta söyledi. Kalbim yerinden çıkacaktı sanki rüya görüyordum. Bende ona herşeyi anlattım o kadar mutlu oldu ki. Şimdi 6 aylık evliyiz Avustralya Sidney de yaşıyoruz. Elhamdülillah çok mutluyuz. Allah herkesin karşısına çok sevip sevileceği birini çıkarsın. Âmin
Aynen canım aynen öyle. Dualarım sayesinde. Elhamdülillah. Çok şükür bin şükür onu bana verene.Elhamdullilah. Ben aşkı için savaşan insanları takdir ediyorum böyle hikayeleri duyunca da çok mutlu oluyorum. Fakat ben gerçek aşkları kastediyorum. Kimse kusura bakmasın bazen bazılarının hikayelerini okuyarken pek fazla aşk göremiyorum. Bence aşk uzun süren yıllarca savaşılan gerçekten aşktır. Yani şöyleki diyorsun ki ondan vazgeçemeyip onun için 4 yıl dua etmişsin helal olsun, oysa o gittikten sonra vazgeçip birşey yapmayada bilirdin. Diyorsun ya hiç ilgisini bile çekmemiştim bunu biliyorum diye, sen yıllar sonra onunla buluştuğunda onun yıllardır sana aşık olmasını söylemesi bu gerçekten de mücizedir çünkü bu aslında senin ettiğin duaların kabulunu gösteriyor. Sizin adınıza çok sevindim, ALLAH bir ömür boyu beraber yaşamayı nasip etsin.AMİN.
Allah bu dünyada da ahirette de sizi mutlu etsinAynen canım aynen öyle. Dualarım sayesinde. Elhamdülillah. Çok şükür bin şükür onu bana verene.
Âmin kardeşim Allah sizleri de sevdiklerinizle mutlu Mesut etsinAllah bu dünyada da ahirette de sizi mutlu etsin
AminÂmin kardeşim Allah sizleri de sevdiklerinizle mutlu Mesut etsin
Evet çok şükür çok iyi kurtulmuş eşinizevet esim gunduz baska iste calisiyordu bundan birkac yil once gecede guvenlik yapiyordu gece kluplerinde sirf aldigimiz araba kredisini cabuk bitirmek icin esim gunden gune uykusuzluk bide dogru duzgun beslenmiyordu incecik ciliz kucuk cocuk gibi olmustu bir gece fena halde ateslendim titriyorum gece saat 12 esimi aradim ne olur gel oluyorum diye esim geldi hastaneye gittik serum falan derken sabah 6 alti hastaneden cikmamiz ertesi gun ogleyi buldu esim gunduz isine gidemedi bari gece isine gdeyim dedi ne olur gitme eve gidecez ama hic iyi degilim diye yalvardim aslinda iyiydim ama icimdeki sIkInti oyle dedirtti bana esimde kizarak iyi tamam nazlimmmm benim dedi patronunu aradi o aksam ise gitmedi gece 1 siralari birkac grup birbirine girip kavga cikmis esimin yerine guvenlik tutan adamcigaz iri yapili fijili beyi oldurusiye dovmusler esimin patronu aradi birkac hafta isi durduruyoruz dedi sende tatil yap esimde olaylari bilmiyoruz hadi denize gidelim bariiii tatil aradan ciksin dedik deniz kenarinda kolu bacagi kirilmis birini gordukkk esim yanina yaklastiiii adami taniyormus onceden soookkkk adam anlatinca o gun esim gitseydi daha beter olurdu o iri yapili dalyan gibi adam o haldeyse esim nasil olurdu kim bilirrr esim hem hem isden hemde ayni zamanda o adamla karsilasmamiz bir mucizeydi esim geri donusumu olmadan birakdi guvenlik isini asla yapmiyor
Kesinlikle inanıyorum. Çok istediğim şeylerin zamanla gerceklestıgını farkettıgımden beri inanıyorum. Bazıları hemen bazılarıda uzun vadede gerceklesıyor. Belkide zamanı geldıgınde bir bir gerceklesıyorlar...
Mesela, şuanki işim.. Böyle bir işim olucagını tahmın edemezdım cok umutsuzdum. Bu kadar rahat bır meslekle ve bu kadar rahat bir ortamda çalışacagımı dusunmezdım ama hep de bunu hayal edip dua ederdim.
Aynı hayallerımdekı gıbı dualarımdakı gıbı oldu. Mucizegibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?