- 27 Şubat 2015
- 143
- 47
- 18
Tabiki :)) eşim benim ilk Aşkım. Onu lisede Arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Kuzen oluyorlar. Onu ilk gördüğümde dedim ki işte bu adam benim evleneceğim adam. Ama bunu ona hiç belli etmedim arkadaşıma da söylemedim. Onu hep içimde yaşadım. Yurtdışında eğitim görüyordu tam 4 sene hep onu severek yaşadım o bilmedi kimse bilmedi. Hep dua ettim Rabb'ime eğer hayırlısıysa o da beni sevsin diye. Ama hiç ilgisini bile çekememiştim bunu biliyorum. Tam umudumu kaybediyordum ki birgün telefonum çaldı. Arayan eşimin kuzeniydi yani arkadaşım. Buluşmak istediğini çok önemli birşey söyleyeceğini söyledi. Gittiğimde yanında eşim vardı. Elim Ayağım birbirine dolaştı bayılıverecek gibi oldum. Okulunu bitirmiş Türkiye ye dönmüştü. Neyse oturduk konuştuk. Oysa ki o da bana ilk görüşte vurulmuş. Beni düşünmüş onca sene. Birbirimizden habersiz kalmışız hep. eğer kabul edersem benimle evlenmek istediğini hemen oracıkta söyledi. Kalbim yerinden çıkacaktı sanki rüya görüyordum. Bende ona herşeyi anlattım o kadar mutlu oldu ki. Şimdi 6 aylık evliyiz Avustralya Sidney de yaşıyoruz. Elhamdülillah çok mutluyuz. Allah herkesin karşısına çok sevip sevileceği birini çıkarsın. Âmin
çok iyi ya gerçekten bir mucize. Yoksa nerde deli gibi sevdiğin adamın sebi yıllarca sevmesi geri dönüp evlenmesi benim için rüya gibi bişi . Mutluluğun daim olsun cnm .