Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

İsabelcim öncelikle senin adına çok mutlu oldum. Tabbim sana ve evladına sağlıklı uzun ömür versin. Geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım ve tüp bebek transferi yapılan 6. gün embiryolarımı kaybettim. Evlenmeden önce 13 yumurtamı dondurmuştum. Kısmet olmadı 45 yaşında evlendim. Eşimle sevgili iken bir tane çocuğumuz olması hususunda anlaşmıştık. Ancak nişanlanınca çocuk istemediğini açıkladı. Dünyalar başıma yıkılmıştı. O gün nişanı attım. Ertesi gün çok pişman oldum acele karar verdiğimi düşündüm. Araya ailem girdi eşimle barıştım ve evlendim. Evliliğimin 4. yılına geldiğimize kadar hep bir ümit eşimi ikna ederim diye mücadele verdim. Çok sıkıntılı geçti. Anne olmak için evliliğimle kumar oynadım. Çocuk konusunu açtığım bir gün eşimle tartıştıktan sonra eşim evi terk etti. Pandemi zamanı, 3 aydan fazla eşimi aramadım o da beni aramadı. Ailesi arıyordu, ailesine artık eşimle ayrılacağımı söyledim. En son kız kardeşime rica ettim o eşimle konuştu. Eşimi ikna etmiş, sonrasında eşim geldi konuştuk. Seni sevdiğim için tedaviyi kabul edeceğini söyledi. Biz geçen sene Ekim ayında önce testlere sonra tedaviye başladık. Muayenede rahmimdeki miyomların alınması gerektiğini doktor söyledi. Ancak eşime TESE ameliyatı yapıp sperm bulursak seni ameliyat edelim dedi doktor. Eşime TESE yapıldı ve sperm bulundu. 13 yımırtamdan 11 tanesi sağlıklı çözüldü ve 11 yumurtamdan 8 tanesi döllendi. Tüp bebek merkezi 5. güne kadar embiryoların gelişimini takip etti ve 1 tane embiryo 5. Günde gelişimini tamamladı ve 2 tane de 6. Gün embiryosu gelişimini tamamladı. İlk transferimde 5 günlük embiryomuzu transfer ettiler, olmadı tutmadı. En son 15 Eylül 2022 de son 2 6 günlük embiryoları transfer etti ancak kimyasal gebelikle onları da kaybettim. 50 yayıma girdim. Doktorum başka sansın yok dedi. Marmarisde yaşıyorum burda bir doktora göründüm o da bu degteri kapat dedi. Günlerdir ağlıyorum. Psikolojim çok kötü. Sizce ben mucizelere inanabilir miyim? Şansım varmıdır? Bülent hoca bana ümit verir mi? Onunla nasıl irtibata geçebilirim?

O oneyesen konu sahibi ben değilim yanlışlıkla alıntıladınız sanırım Siz elinizden geleni yapmışsınız Ben bu süreçte daha önce yumurta toplatmadığıma pişman olmuştum Benim tek şansım ilk evliliğimden bir çocuğum olmasaydı Aynı sizinkisi gibi eşim çocuk istemiyordu Bu yüzden çok zorlandım Sırf ben çok istiyorum diye kabul etti Öncesinde büyük bir myom ameliyatı sonra histeroskopi oldum Ama trasfer sonrası evde test yaptım negatif çıkınca benden çok üzüldü Şimdi dört gözle bekliyor Şu an eşinizde kabul ettiyse bence bir mucize için tekrar deneyin Dileklleriniz gerçek olsun inşallah

Anladim canım geçmiş olsun tekrar bende ilk defa duyunca sormak istedim

Okurken boğazım düğümlendi. Rabbime bin şükür hayaliniz dualarınız gerçek oldu. Rabbim acısını göstermesin,kazen abi ve tüm sevdiklerinizle birlikte hayırla sağlıkla huzurla büyütün inşallah . Rabbim bakabilecek olan ve isteyen her kadına ve erkeğe Anne-Baba olabilmeyi nasip etsin inşallah. Sizin adınıza o kadar mutluyum ki.

Böyle hikayeleri görünce bu ayet geliyor aklıma ,

"O ,göklerin ve yerin yaratıcısıdır. Bir şeyin varolmasını istediğinde, ona sadece “ol” der ve o şey de hemen oluverir."

Umutla bekleyen herkese ol desin Rabbim
Allah bağışlasın çok güzel bir bebek nazarlardan korusun

Yeminle çok duygulandım ya ne acılar ne umutlar tükendi derken bebeğiniz olmuş alllah sağlık sıhhat versin

Yazdığınız lafı size aynen iade ederek kib liyorum.
Sizden farklı düşünen ve farklı bakış açısında olan kimseye hakaret edemezsiniz, haddinizi bilin!
senin yazdığın farklı bakış açısı değil. direkt yargı dağıtmaktı. koskocaman hikayede kadının yaşadıklarına rağmen nasıl dik durup pozitif sonucu almasını kutlayacağına, minik bir düşüncesini çekip alarak yargılıyorsun. sonrada vay efendim farklı düşünce savunması. hayır farklı düşünmüyorsun sen! yargılıyorsun!

Vallahi şaşkınım, güle güle büyütün yavrunuzu bizlere de tez zamanda hamilelik nasip olsun teşekkürler umut verdiniz

Sağolun, Allahım sizin kalbinize göre hayırlısını nasip etsin.

Yazınız o kadar iyi geldi ki bugun 5. Aşılamamın da tutmadığını oğrendim ve sabahtan beri ölü gibiydim bu yazı ilaç gibi geldi...

Gözyaşları ile okudum

Ayyy açıkçası sizin hikayenizde çok kalbime dokundu. Bu kadar uğraşlar sonrası sevinç yaşa ve sonra kalp atışı duyamamak çok zor... Bu durum transferin tutmamasundan daha zor... Rabbim nefes versin yaşama hakkı versin inşallah kardeşim..

MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına alıp doya doya öpüp koklamaya ve sağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun yavrunuzla.. Amin amin

1 hafta önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum 1 kızım var Rabbim kızıma sağlık versin inşallah tekrar hamile kalıp kızıma bir kardeş olsun istiyordum fakat kürtaj olunca bir daha sağlıklı hamilelik gecirmeyegim gibi geliyor

Çok teşekkür ederim canım. Sizleri tanimasamda inanin yazdıklarınız cok destek oluyor. Benim hikayem maalesef iyi sonuclanmadi.bazi seyler evet nasip oldu onun varligini hissetmek bile mucizeydi benim için. Allah ol dedigi anda tekrar karnima gelecek kuzum biliyorum ve bu sefer burdayim diye pit pit bagiracak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…