Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

O kadar güzel yazmışsınız ki bir solukta okudum hikayeyi. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Yazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütün inşallah. ❤Biz bir başarısız tüp bebek denemesi yaşadık. 4 embriyomuz var geriye kalan onların transferi olcak yakında inşallah bizimde yavrularımızdan biri hayata bize tutunur inşallah ❤

Ahhhh çok tebrik ederim. Allah evladınızla birlikte çok güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel yüreğinizden öperim

Herşeyin bir zamanı var emin olun ve asla umutsuzluğa kapılmayın.Benim kardeşimin torunu olacak.Arkadaşlarimın çocukları evlendi vs...Ama benim zamanım şimdiymiş. Umarım tez zamanda hayırlısı ile bir evlat sahibi olursunuz inşallah

Sıkıntılı ,zor sınavlardan geçmişiniz, üzüldüm. Ama son bir kez daha deneyin. Ben inanıyorum 1 altın yumurtanız mutlaka vardır. Umarım sizinki de bulunur. Bülent hocamla mutlaka görüşün bir kez. Ben size özelden yardımcısı Neslihan Hanımın numarasını gönderirim. Dualarım canı gönülden sizinle..

Ahhhh çok tebrik ederim. Allah evladınızla birlikte çok güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel yüreğinizden öperim
Teşekkür ederiz Sizde sağlıkla mutlulukla büyütün insallah nice güzel günleriniz olsun onların büyüdüğünü görmek bile büyük mucize

Evet çoook şükür bin şükür..Amin inşallah, çoook teşekkür ederim

Amin inşallah, çok teşekkür ederim.
İnşallah güzel haberler alırız sizlerden de en kısa zamanda. Dualarımdasınız

Kün fe yekün
Amin inşallah, çok teşekkür ederim
Yeminle çok duygulandım ya ne acılar ne umutlar tükendi derken bebeğiniz olmuş alllah sağlık sıhhat versin
Amin inşallah canım
Vallahi şaşkınım, güle güle büyütün yavrunuzu bizlere de tez zamanda hamilelik nasip olsun teşekkürler umut verdiniz
Çok teşekkür ederim.
Canı gönülden amiiiinn
Yazınız o kadar iyi geldi ki bugun 5. Aşılamamın da tutmadığını oğrendim ve sabahtan beri ölü gibiydim bu yazı ilaç gibi geldi...
Asla umutsuz olmayın, pes etmeyin
MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına alıp doya doya öpüp koklamaya ve sağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun yavrunuzla.. Amin amin
Amin,Amin inşallah. Çok teşekkür ederim
Asla umutsuz olmayın. 1 kez kötü sonuçlandı diye bundan sonra öyle olacak diye bir şey yok. Hayırlısı ile kızınıza bir kardeş nasip olsun inşallah
Çok üzüldüm. Ama dediğiniz gibi zamanı gelince gelecek yavrunuz.Siz yeterki umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin

Şaka sizsiniz, evlenmeyeyim ama 5 çocuğum olsun kafası acaip bir kafa bana göre.
Sipariş üzerine yorum yapmıyorum, o zaman doğanların şu an 32 yaşında olmasının konu ile ne ilgisi var
yani taa lisedeyken, 32 sene önce, akil baliğ degilken sahip oldugu masum düşünceleri paylaşmış bizimle. yani okadar cok cocuk sahibi olmak istiyormuş ki bunu vurgulamak icin soylediği abartılı bir söz sadece. bu kadar duygusal bir hikayeden böyle bir tartışma cıkarmayı başarmanız hayranlık verici

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah evlat hasreti bambaşka birşey, çok uzun süre yaşamamış olsam da bir nebze anlayabiliyorum. yazınızı okuduktan sonra aklımdan, keşke o embriyoları bu kadar bekletmeden daha önce transfer etseymiş diye düşündüm ama Allah ın bir bildiği vardır, hayırlısı bu zamanmış demek ki. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Okurken gözlerim doldu K Kazen bey isabel hanim omur boyu mutluluklar dilerim.
Bebeğinizle birlikte

Çoook teşekkür ederiz

Amin inşallah, çook teşekkür ederim.
İşte hep sağlam embriyoyu bulmayı bekledik. 5 yıl hep bunun için uğraştık. Bulamayınca ne kaybederiz ki diye elimizde olan kötülerin iyisini transfer etmeyi kabul ettik. Ama Allah büyük İşte.. .Sonsuz minnettarım

❤❤❤❤

Ne kadar güzel yazmışsınız okurken bıle duygulandım. Aynı sorunu bende yaşıyorum.17 senedir evlıyım bende 8 tüp bebek denedım tutmadı aynı sorunu bende yaşadım ve bana bırak yapma boşuna dedıler . Kıbrıs gıttım donasyon yaptırdım ıkı sefer hamıle kaldım ama bebegın kalbı durdu bu sefer . Suan halla denemekteyız.nasip kısmet oldumu oluyo tabıkı .

Ahhh üzüldüm. Evet zor,evet yorucu çoook iyi biliyorum ama lütfen vazgeçmeyin. Allah büyük. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah.

Ahhh üzüldüm. Evet zor,evet yorucu çoook iyi biliyorum ama lütfen vazgeçmeyin. Allah büyük. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah.
Amin insallah Ewet kolay degıl halla uğraşıyorum hıc pes etmedım . Sizin adinizada cok sevındım gerçekten

Amh kaçtı acaba sizin? 41 embriyo elde etmek için bile iyi bir rezerv lazım. Sonunda bebeğinizi kucağınıza almanız müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…