Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Gerçekten çocukları çok seven ve kendimin olmayan çocuklara bile anne gibi bakmış bir insandım. Birgün benimde olmasını hep çok istedim aynı senin gibi abla 5 sene sizin kadar olmasada tedaviler gördüm. Ağladım, yıprandım, üzüldüm, kızdım. Ben artık kaldıramam pes bu son, bir daha iğne ilaç görmek istemiyorum dediğimde ikizlerim geldi çok şükür
Onlar bu yüzden mucize, hepimizin mucizeleri
Rabbim sağlıklı, mutlu, bizlerle upuzun ömür nasip etsin inşallah onlara

Mucizeyle sonuçlanan deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim Sağlıcakla huzurla yaşayın bebeğiniz ve sevdiklerinizle.
Çok teşekkür ederim Amin inşallah

Amiiiin,çok teşekkür ederim
Amin, inşallah. Çok teşekkür ederim
Yaaaa çok sevindim sağlıkla gelsin inşaallah mucizeniz
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Böyle güzel biten hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum. Evladınızla çok güzel yıllarınız olsun inşallah
Ayyyyyy harika. Sağlıkla büyütün evlatlarınızı.Çok sevindim

Rica ederim canım benim,sağlıcakla büyüsün evladın

Allahım Allahım doğdu da 8 aylık oldu bile badem gözlü bal dudaklı Kuzey Ege
Allah nazardan korusun, maşallah demeye geldim

Ve tabii evlat hasretiyle yanan kadınlara dua etmeye, Allah isteyen herkese bebek nasip etsin, hiçbirinin kucağını boş bırakmasın inşaallah

Allah bağışlasın.

Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına

Teşekkür ederim
Amiiin inşallah
Teşekkür ederiz halası Büyüdü gerçekten
Duana canı gönülden amiiiinn

Teşekkür ederim
Amiiin inşallah

Teşekkür ederiz halası Büyüdü gerçekten
Duana canı gönülden amiiiinn
Ay isabelll valla her baktığımda Allah nazardan saklasın diyorumçok tatlı oldu bu çocuk
Siması hala anne babasının karışımı, değişmemiş böyle de gidecek sanırım

Maşallah sübhanallah Allah Kuzey Ege’ninde tüm bebeklerinde bahtını kaderini kendileri güzel eylesin, sizlere bağışlasın inşaallah

Halasının yerine de ye onu annesi

Üçüncü negatıfımı yakın zamanda aldıktan sonra hıkayenız gerçekten tekrar umutlamdırdı. Yavrunuzu sağlıkla huzurla buyutun inşallah darısı isteyen herkese olsun

Üçüncü negatıfımı yakın zamanda aldıktan sonra hıkayenız gerçekten tekrar umutlamdırdı. Yavrunuzu sağlıkla huzurla buyutun inşallah darısı isteyen herkese olsun
Çok teşekkür ederim
Umarım sizde en kısa sürede bir evlat sahibi olursunuz

Baştan sona kadar okudum..çünkü bende anne olmak istiyorum.Sağ salim büyütün evladinizı..doya doya güzel günlerini görün İn şa Allah.Bana umut oldunuz

Okurken ağladım iyiki yazdın bizlere deumut oldun ne çileli yılların olmus neler çekmişsin ama yılmamışsın sen muhteşem bi kadinsin

Baştan sona kadar okudum..çünkü bende anne olmak istiyorum.Sağ salim büyütün evladinizı..doya doya güzel günlerini görün İn şa Allah.Bana umut oldunuz
Çok teşekkür ederim ,amin inşallah
Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Okurken ağladım iyiki yazdın bizlere deumut oldun ne çileli yılların olmus neler çekmişsin ama yılmamışsın sen muhteşem bi kadinsin
Çook teşekkür ederim. Zor bir sınavdı gerçekten. Yaşadıklarımız, hislerimiz burda yazıların kat kat fazlası. O yüzden diliyorum ki;Rabbim bu uğurda emek veren,bir evlat için yanıp tutuşan hiç bir kadının çabasını,emeğini boşa çıkarmasın.

Amin Allah canim

Kuzenimin eşi 3.denemesini yaptı malesf bebek tutunamıyor yani tüp bebek olumlu fakat gelişmeden düşüyor ya kurtaj okuyor
ilk kendılıgınden hamile kalmıştı.

Kayseride tedavi gordu son tedavi İzmire
de gittiler oda olmadı okadr stres okadr psikolojileri bozuldu tabi bunun altında yatan neden ıcın tedavi gördümü goruyormu ayrıntı bilmiyorum bizimde doğal yoldan olmuyordu biz tedavi olmadan koruyucu aıle olduk iykide oyle oldu tabiki tavsiye ederim ama herkes bu fikre yanaşmıyor annem teyzeme önerdi fakat şuan için yanasmıyorlar umudunuz yoksa bile kendinizden dogmus gibi bir bebeğiniz olması size gelmesi bir mucize şimdi diyorlar Allah sanada verir bu vesiyle benim evladım var zaten diyorum bende böyle sahip oldum leylekler sayesinde
Benimde mucizem böyle

Merhabalar oncelıkle evladınızı kucagınıza almanıza cok sevındım sizin hayalınıze benzer bir hayalle buyudum sanırım. Ben büyüyeceğim ve 5 6 tane cocuk yapacağim hepsını ayrı ayrı sevecegım onlarla buyuyecegım gibi bıseylerdı. 31 yasındayım bende geç evlılık yaptım yani en azından kuzenlerıme gore onlar 20 21 demeden evlendıler. Sımdı hepsının 2 ser cocugu var. Neyse 1.5 yıl oldu hemen cocuk ıstedım halıyle ama malesef olmadı. Once esımde sorun oldugunu öğrendım sonra benım hormonlarımda fsh da sorun oldugunu oğrendım sımdı beklıyoruz doktorumuzdan bir tedavı Allah buyuktur dıyorum ama ınsanın en cok istediği sey hep sınavınolurmus dedınız ya cok haklısınız

İlk defa duydum mozaik nasıl oluyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…