Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Kizlar asla ümidinizi yitirmeyin ve pes etmeyin.
7 yıl sonra 9. Transferim de 2019 yılında kavuştuk kizimiza.
8 Transfer negatif ti.
Asilamalari saymıyorum.
Sonra bir mucize daha bize geldi. Hic haberim olmadan. Menopoza girdigimi düsünürken nerdeyse 3 aylık hamile olduğumu ögrenmistim
Rabbim yapılan duaları duyar.
Ikinci kızımda 7 aylık oldu.

Heyecanla okudum sonunda aglattin Rabbim evladini sana senide evladina bagislasin

Ama dediğim gibi beklide bir kerelik olacak iş ve onda da sorun olabilir hiç baktırmadı ve ikna edemiyorum yoruldum artık tek başıma gitmekten vazgeçmiyorum asla anne olmaktan ve ilk defa 5 gün geçmeli adet süreçim oldu bugün de adetimin 3 günü keşke test yapsaydım olmadan önce belki bir şeyler görürdüm hiç yapmadım 2 sene boyunca test hep adetimin olmamasını bekledim ama oldu

Tebrikler sizin adınıza cok sevimdim.Umarim sağlicakla kavuşursunuz.Bende ayni seyleri yasamış biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.Evet insanı yaşatan umut ve inançtır.

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Bizim embriyolar 5 yıl boyunca saklandı. Belkide artık en son transfer edilebilir ihtimali için tutuyorlardır..Ayrıca mozaikliği konusundada hiç bir fikrim yok. Bir şey söylenmedi bu konuda..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gerçekten mucize, maşallah canım çok şükür
Sağlıkla büyüsün inşallah
Çok şükür canım. Amin,inşallah
Rabbim evladınızla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.

Darısı başıma.
Amin inşallah canım..
Canı gönülden diliyorum, umarım sanada nasip olsun inşallah
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyüsün inşallah oğlunuz çok şanslı sizin gibi güçlü bir annesi var
Çoook teşekkür ederim Amin inşallah
Sağlıkla, huzurla büyüsün
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Saglikla buyutmeye devam edin guzel yavrunuzu. Tüm isteyen annelik görevini hakkiyla yerine getirebilecek kadınlarimizada Rabbim anneliği nasip etsin
Çok teşekkür ederim.Duanıza canı gönülden..Amin inşallah
Umudunuzu hic yitirmeden yürümüşsünüz ve kavusmussunuz ALLAH cok büyük size bir imtihan uygulamış kazanmissiniz, Gözünüz hep aydın olsun ...

Çook teşekkür ederim.

Allah razı olsun canım, amin.

Nerde tedavi oluyorsunux

Evet canım bu yollardan geçen herkes anlar birbirini. 5 yıl diyorum ama öyle kötü günler,duygular ki yaşadıklarımız. O duygusal boyut,yıpranmışlık kelimelerle ifade edilemez..
Birde transfer yapıldı bitti diyemiyorsun ki her aşaması ayrı stres..
Rabbim evladını sana bağışlasın. Çok güzel günleriniz olsun inşallah.
Bencede kimse vazgeçmesin. Bizlerin olduysa hep kadının olur,inanıyorum..
Amiin, inşallah
Maşallah. Bazen neyin iyi geldiğini bilmiyoruz bir yazı bir cümle nokta atışı yapıyor kalbimize. Sağlıkla büyütün evladınızı.
İsabelcim bebeğin sağlıkla huzurla büyüsün darısı tüm kdınlarımıza olsun.
Çok şanslı bir bebek,sizler gibi bir aileye sahip olduğu için,güle güle büyütün.
Çook teşekkür ederiz Ablacığım..Amin inşallah
Resmen gözlerim doldu...iyi ki vazgeçmediniz ...hayat daha ne güzellikler sunacak eminim
İyi ki..
Umudunuz hiç bitmesin. Denemekten hiç vazgeçmeyin. Rabbim nasip etsin inşallah
Amin inşallah, teşekkür ederim.
Lütfen üzülmeyin ve vazgeçmeyin..Şuan bu duygularda olmanız normal ama geçecek ve siz sağlıklı bir bebek sahibi olacaksınız inşallah.
Çook teşekkür ederim
neden 40 yaşına kadar beklediniz ve doktorunuz neden 5 yıl önce o teklifte bulunmadı. ben bunlara takıldım açıkçası.
bu arada sağlıkla büyütün bebişinizi
40 ımda evlendim
Çünkü hep sağlıklı embriyo bulmaya çalıştık. İlk birkaç deneme başarısız sonuçlanınca evet doktorum genetiği bozuk embriyolardan transfer istermisiniz diye sordu. Ama eşimde bende o riski almak istemedik. Sağlıklı embriyo bulana kadar deneyelim dedik. Hiç bir şekilde sağlıklı embriyo bulunmayınca kabul etmek zorunda kaldım..
Teşekkür ederim
Gözlerimde yaşla okudum, hikayeniz bu yolda emek verenlere umut olsun ... Rabbim sağlıkla evladinizi büyütmeyi nasip etsin ins
Herkese umut olmak istiyorum gerçektende..

Ahhhh inşallah inşallah kalp atışını duyarsınız. Çok dua edeceğim size. Ama birde şöyle düşünün sağlıklı ise gelsin diyelim. Vardır herseyde bir hayr.Eğer sağlıksız olacaksa şimdiden bitmesi daha iyi. Umarım sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz inşallah
Evet genetiği bozuk embriyo transferini kabul ederken herşey olabilir diyoruz ama kötü ile karşılaşmak ne çok üzüp yıpratıyor insanı.
Aynen dediğiniz gibi oldu bizimkide.
Sağlıkla gelsin yavrunuz
Teşekkür ederim. Umarım Rabbim sizede nasip eder..Sigara varsa bırakın, kilo varsa verin..
Ankara da Dr.Kubilay Vicdan a gidebilirsiniz..
Mucize gerçekten sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah. Çok teşekkür ederim

İnşallah Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Allah kimseyi evlatları ile sınamasın ve silerim isteyen herkese Rabbim nasip etsin ve o sevinci nasip etsin inşallah sağlıklı ama benim sağlıksız olunca kaybedince anladım

Çok teşekkür ederim amin inşallah
Ahhh Rabbim sizinde evladınıza sağlıklı, güzel ömürler versin. Birlikte çok güzel günler göresiniz inşallah
Çok doğru yaşarken çok zor ama şimdi anlatırken ne kadarda kolay geliyor. Ama unutamıyorsun o zorlu günleri. Şimdi evladıma sarılıp öperken geliyor bazen aklıma gözyaşlarımı tutamıyorum.
Çok şükür sapasağlam oğlum. Şimdilik birşey yok çoook şükür..
Hamileykende 12.haftada Nipt yapılmıştı. Yani kan alınıp yurtdışına gönderilerek kromozom anomalileri yönünden inceleniyor. Çok şükür o zamandan temiz çıkmıştı..
Evet eş desteği çok önemli. Bozulmuş psikoloji ile birde yanlız olmak zor olur gerçekten.Polikistik over olup hamile kalan kadınlar var.Zor ama imkansız değil. Burda polikistik over hastalarının olduğu bir başlık mevcut oraya bir gözatın derim. Umarım zorunuz kolaylaşır
Yaa maşallah size isabel hanım cok duygulandım okurken Allah isteyen tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın bambaşka birşey gerçekten
Çok teşekkür ederim Oriana cığım. Amiin inşallah
Bir kez daha deneyip pes ederim derken bu yazınız çok iyi geldi bana. Sağlıkla büyüsün evladınız. Rabbim bize de tattırsın inşallah
Pes etmeyin,vazgeçmeyin inanın...Dualarımdasınız umarım isteyen herkese nasip olur..
Amin inşallah, teşekkür ederim
“Evlenmeyeyim ama 5 çocuğum olsun” mu?

Acaipmiş
PESSS !!!!
O zaman doğan çocuklar şimdi 32 yaşında. Şakamısınız ..

Ben hep şunu derdim ;bir bebeğe sahip olmak bu kadar zor olmamalı. Normali nedir;ilişkiye girersin, hamile kalırsın ve doğurursun. Ama bizlerde öyle olmadı işte.. Yıllarımızı verdik,maddi ,manevi yıprandık. Hepsi o çok istediğimiz bir evlat için..Buda bizim sınavımız.
Vazgeçmeyin, pes etmeyin.Dualarımdasınız.
Rabbim zorunuza kolay etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin,çok teşekkür ederim
Çook teşekkür ederim. Amin inşallah

Çook şükür, bin şükür..
Çok teşekkür ederiz. Amin inşallah

Mucize gibi inşallah bende bebeğime kavuşurum tam umutlarım bitmişken bu yoruma denk geldim üstelik benim ilk denemem şikayetci olmayı bırakıp yola devam etcem tekrar
İnşallah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize

İsteğim bu yolda umudunu kaybetmiş her kadına umut olmak. Bende böyle mucize gibi yaşanmışlıklar duyunca mutlu olurdum ,umut olurdu banada.
Ayyy hadi inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız . Sizin hikayenizde umut olur inşallah birilerine

Ahhh tüylerim diken diken oldu. Rabbim evlatlarınızla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah..
Evet o genetik konusu biraz karışık.Önermeyen doktorlarda var.. Ama işte o riski alamıyoruz öncesinde ..Özellikle trizomi konusunda..Zaten hiçbirimize trizomili embriyo transfer edilmedi. Monozomide ise anne vücudunun bu genetik bozukluğu onarabildiği söyleniyor. Öyle oldu bizlerde..Ve en önemlisi o nasip,kısmet kısmı..❤
Arkadaşlar nasibinizde varsa er geç buluyor ben ağustos ayında transfer olmayı beklerken 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim hemde 5 seneden sonra. Umudunuzu taze tutun ve olacağına inanın ❤
Çoook sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Okurken resmen ağladım rabbim evladınızı size bağışlasın çok güzel anlatmışsınız asla umudumuzu kaybetmememiz lazım Allah herşeyin en iyisini en güzelini veriyor zamanı gelince
Çok teşekkür ederim, amin inşallah.
Asla umutsuzluğa düşmeyin, pesetmeyin. Birgün hepinizin buraya yazacak bir mucizesi olacak
Rabbim zorunuzu kolay eylesin
Tüylerim diken diken oldu .. rabbim size bağışlasın evladınızı inşallah bende birgün başarı hikayem diye yaşadıklarımı yazarım
Teşekkür ederim, amin inşallah
Canı gönülden amin diyorum ve duacınızım
Mâşâallah bârekallah Allah hayırlı ömürler versin hepinize
Teşekkür ederim, amin
Umarım Rabbim sizede nasip eder tez zamanda. Zorunuz kolaylaşır
Jmut olabildiysem ne güzel. Lütfen vazgeçmeyin ..Dualarımdasınız..
Teşekkür ederim, amin inşallah

Amiin,inşallah
Sağlıkla büyütün Bu hayali kuran ve hakeden herkes hayallerine kavuşur umarım
Çok teşekkür ederim.
Amin,inşallah
Ayyyy çook sevindim. Amin inşallah
Ne güzel anlatmissiniz .... Rabbim tüm çocuk hasreti cekenlere bu mutlulugu tattirsin inşallah
Amiiin,inşallah
Çook üzüldüm ablanız için. Geçmiş olsun.
Rabbim Öncelikle kendisine sağlık, şifa versin inşallah. Sonrasındada onada bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Ne güzel mucizeler bunlar.Ne umut dolu yaşanmışlıklar Çok sevindim sizin adınıza..Sağlıkla büyütün evlatlarınız inşallah
Heyecanla okudum sonunda aglattin Rabbim evladini sana senide evladina bagislasin
Çok teşekkür ederim, amin inşallah
Tebrikler sizin adınıza cok sevimdim.Umarim sağlicakla kavuşursunuz.Bende ayni seyleri yasamış biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.Evet insanı yaşatan umut ve inançtır.
Çok teşekkür ederim Çok şükür oğlum 8 aylık oldu
MasaALLAH ne guzel ALLAH size v esınıze bagıslasın saglıkla kucagınıza alırsınız İnseALLAH
Cok teşekkür ederim, amin inşallah

Mucizeyle sonuçlanan deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim Sağlıcakla huzurla yaşayın bebeğiniz ve sevdiklerinizle.

Helal olsun :) vallahi helal olsun. Cok duygulandım. Allah hayirli vefali eylesin evladinizi size. Hayır görün birbirinizsen insallah...inan ckk dogru söylüyorsunuz cok isteyenin imtihani oluyor bu durum. Umursamayan şak diye hamile kaliyo...kalbiyle isteyen her kadina Rabbim nasip ettsin

Kısmetiyle, şansıyla büyüsün evladınız, o size gelmeyi seçmiş sizi ne kadarda beklemişOkurken kalbim pır etti, Bülent hocanın bana dönüp “Seni bir kaç ay sonra anne yapacağız” dediği an geldi gözümün önüne, ona o kadar inanmıştım ki ilk seferde oğlum karnımda. Sağlıkla gelsin güzel bebeğim. Mucizelere inanın ve asla vazgeçmeyin. Herkesin mucizesine kavuşmasını dilerim.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sevgili isabel
Aynı yollardan geçmiş biri olarak yaşadığın acıları hayal kırıklıklarını o kadar iyi anlıyorum ki
Çok şükür rabbime benimde bir oğlum var Kasımda 7 yaşında olacak
Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

Şaka sizsiniz, evlenmeyeyim ama 5 çocuğum olsun kafası acaip bir kafa bana göre.
Sipariş üzerine yorum yapmıyorum, o zaman doğanların şu an 32 yaşında olmasının konu ile ne ilgisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…