Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh çok tebrik ederim. Allah evladınızla birlikte çok güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel yüreğinizden öperim ❤Kuzenimin eşi 3.denemesini yaptı malesf bebek tutunamıyor yani tüp bebek olumlu fakat gelişmeden düşüyor ya kurtaj okuyor
ilk kendılıgınden hamile kalmıştı.
Kayseride tedavi gordu son tedavi İzmire
de gittiler oda olmadı okadr stres okadr psikolojileri bozuldu tabi bunun altında yatan neden ıcın tedavi gördümü goruyormu ayrıntı bilmiyorum bizimde doğal yoldan olmuyordu biz tedavi olmadan koruyucu aıle olduk iykide oyle oldu tabiki tavsiye ederim ama herkes bu fikre yanaşmıyor annem teyzeme önerdi fakat şuan için yanasmıyorlar umudunuz yoksa bile kendinizden dogmus gibi bir bebeğiniz olması size gelmesi bir mucize şimdi diyorlar Allah sanada verir bu vesiyle benim evladım var zaten diyorum bende böyle sahip oldum leylekler sayesinde
Benimde mucizem böyle
Herşeyin bir zamanı var emin olun ve asla umutsuzluğa kapılmayın.Benim kardeşimin torunu olacak.Arkadaşlarimın çocukları evlendi vs...Ama benim zamanım şimdiymiş. Umarım tez zamanda hayırlısı ile bir evlat sahibi olursunuz inşallah ❤Merhabalar oncelıkle evladınızı kucagınıza almanıza cok sevındım sizin hayalınıze benzer bir hayalle buyudum sanırım. Ben büyüyeceğim ve 5 6 tane cocuk yapacağim hepsını ayrı ayrı sevecegım onlarla buyuyecegım gibi bıseylerdı. 31 yasındayım bende geç evlılık yaptım yani en azından kuzenlerıme gore onlar 20 21 demeden evlendıler. Sımdı hepsının 2 ser cocugu var. Neyse 1.5 yıl oldu hemen cocuk ıstedım halıyle ama malesef olmadı. Once esımde sorun oldugunu öğrendım sonra benım hormonlarımda fsh da sorun oldugunu oğrendım sımdı beklıyoruz doktorumuzdan bir tedavı Allah buyuktur dıyorum ama ınsanın en cok istediği sey hep sınavınolurmus dedınız ya cok haklısınız
Sıkıntılı ,zor sınavlardan geçmişiniz, üzüldüm. Ama son bir kez daha deneyin. Ben inanıyorum 1 altın yumurtanız mutlaka vardır. Umarım sizinki de bulunur. Bülent hocamla mutlaka görüşün bir kez. Ben size özelden yardımcısı Neslihan Hanımın numarasını gönderirim. Dualarım canı gönülden sizinle..İsabelcim öncelikle senin adına çok mutlu oldum. Tabbim sana ve evladına sağlıklı uzun ömür versin. Geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım ve tüp bebek transferi yapılan 6. gün embiryolarımı kaybettim. Evlenmeden önce 13 yumurtamı dondurmuştum. Kısmet olmadı 45 yaşında evlendim. Eşimle sevgili iken bir tane çocuğumuz olması hususunda anlaşmıştık. Ancak nişanlanınca çocuk istemediğini açıkladı. Dünyalar başıma yıkılmıştı. O gün nişanı attım. Ertesi gün çok pişman oldum acele karar verdiğimi düşündüm. Araya ailem girdi eşimle barıştım ve evlendim. Evliliğimin 4. yılına geldiğimize kadar hep bir ümit eşimi ikna ederim diye mücadele verdim. Çok sıkıntılı geçti. Anne olmak için evliliğimle kumar oynadım. Çocuk konusunu açtığım bir gün eşimle tartıştıktan sonra eşim evi terk etti. Pandemi zamanı, 3 aydan fazla eşimi aramadım o da beni aramadı. Ailesi arıyordu, ailesine artık eşimle ayrılacağımı söyledim. En son kız kardeşime rica ettim o eşimle konuştu. Eşimi ikna etmiş, sonrasında eşim geldi konuştuk. Seni sevdiğim için tedaviyi kabul edeceğini söyledi. Biz geçen sene Ekim ayında önce testlere sonra tedaviye başladık. Muayenede rahmimdeki miyomların alınması gerektiğini doktor söyledi. Ancak eşime TESE ameliyatı yapıp sperm bulursak seni ameliyat edelim dedi doktor. Eşime TESE yapıldı ve sperm bulundu. 13 yımırtamdan 11 tanesi sağlıklı çözüldü ve 11 yumurtamdan 8 tanesi döllendi. Tüp bebek merkezi 5. güne kadar embiryoların gelişimini takip etti ve 1 tane embiryo 5. Günde gelişimini tamamladı ve 2 tane de 6. Gün embiryosu gelişimini tamamladı. İlk transferimde 5 günlük embiryomuzu transfer ettiler, olmadı tutmadı. En son 15 Eylül 2022 de son 2 6 günlük embiryoları transfer etti ancak kimyasal gebelikle onları da kaybettim. 50 yayıma girdim. Doktorum başka sansın yok dedi. Marmarisde yaşıyorum burda bir doktora göründüm o da bu degteri kapat dedi. Günlerdir ağlıyorum. Psikolojim çok kötü. Sizce ben mucizelere inanabilir miyim? Şansım varmıdır? Bülent hoca bana ümit verir mi? Onunla nasıl irtibata geçebilirim?
Teşekkür ederiz Sizde sağlıkla mutlulukla büyütün insallah nice güzel günleriniz olsun onların büyüdüğünü görmek bile büyük mucizeAhhhh çok tebrik ederim. Allah evladınızla birlikte çok güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel yüreğinizden öperim ❤
Evet çoook şükür bin şükür..Amin inşallah, çoook teşekkür ederim ❤Okurken boğazım düğümlendi. Rabbime bin şükür hayaliniz dualarınız gerçek oldu. Rabbim acısını göstermesin,kazen abi ve tüm sevdiklerinizle birlikte hayırla sağlıkla huzurla büyütün inşallah . Rabbim bakabilecek olan ve isteyen her kadına ve erkeğe Anne-Baba olabilmeyi nasip etsin inşallah. Sizin adınıza o kadar mutluyum ki.
Amin,inşallah. Çok teşekkür ederim ❤O kadar güzel yazmışsınız ki bir solukta okudum hikayeyi. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.Yazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütün inşallah. ❤Biz bir başarısız tüp bebek denemesi yaşadık. 4 embriyomuz var geriye kalan onların transferi olcak yakında inşallah bizimde yavrularımızdan biri hayata bize tutunur inşallah ❤
Böyle hikayeleri görünce bu ayet geliyor aklıma ,
"O ,göklerin ve yerin yaratıcısıdır. Bir şeyin varolmasını istediğinde, ona sadece “ol” der ve o şey de hemen oluverir."
Umutla bekleyen herkese ol desin Rabbim
Allah bağışlasın çok güzel bir bebek nazarlardan korusun
Amin inşallah canım ❤Yeminle çok duygulandım ya ne acılar ne umutlar tükendi derken bebeğiniz olmuş alllah sağlık sıhhat versin
Çok teşekkür ederim.Vallahi şaşkınım, güle güle büyütün yavrunuzu bizlere de tez zamanda hamilelik nasip olsun teşekkürler umut verdiniz
Asla umutsuz olmayın, pes etmeyinYazınız o kadar iyi geldi ki bugun 5. Aşılamamın da tutmadığını oğrendim ve sabahtan beri ölü gibiydim bu yazı ilaç gibi geldi...
Amin,Amin inşallah. Çok teşekkür ederim ❤MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına alıp doya doya öpüp koklamaya ve sağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun yavrunuzla.. Amin amin
Asla umutsuz olmayın. 1 kez kötü sonuçlandı diye bundan sonra öyle olacak diye bir şey yok. Hayırlısı ile kızınıza bir kardeş nasip olsun inşallah ❤1 hafta önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum 1 kızım var Rabbim kızıma sağlık versin inşallah tekrar hamile kalıp kızıma bir kardeş olsun istiyordum fakat kürtaj olunca bir daha sağlıklı hamilelik gecirmeyegim gibi geliyor
Çok üzüldüm. Ama dediğiniz gibi zamanı gelince gelecek yavrunuz.Siz yeterki umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin ❤Çok teşekkür ederim canım. Sizleri tanimasamda inanin yazdıklarınız cok destek oluyor. Benim hikayem maalesef iyi sonuclanmadi.bazi seyler evet nasip oldu onun varligini hissetmek bile mucizeydi benim için. Allah ol dedigi anda tekrar karnima gelecek kuzum biliyorum ve bu sefer burdayim diye pit pit bagiracak:))
İnşallah olursa yazacağım buraya bende ❤Amin inşallah, çok teşekkür ederim.
İnşallah güzel haberler alırız sizlerden de en kısa zamanda. Dualarımdasınız ❤
yani taa lisedeyken, 32 sene önce, akil baliğ degilken sahip oldugu masum düşünceleri paylaşmış bizimle. yani okadar cok cocuk sahibi olmak istiyormuş ki bunu vurgulamak icin soylediği abartılı bir söz sadece. bu kadar duygusal bir hikayeden böyle bir tartışma cıkarmayı başarmanız hayranlık vericiŞaka sizsiniz, evlenmeyeyim ama 5 çocuğum olsun kafası acaip bir kafa bana göre.
Sipariş üzerine yorum yapmıyorum, o zaman doğanların şu an 32 yaşında olmasının konu ile ne ilgisi var
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah evlat hasreti bambaşka birşey, çok uzun süre yaşamamış olsam da bir nebze anlayabiliyorum. yazınızı okuduktan sonra aklımdan, keşke o embriyoları bu kadar bekletmeden daha önce transfer etseymiş diye düşündüm ama Allah ın bir bildiği vardır, hayırlısı bu zamanmış demek ki. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim. Amin inşallah. Bizim embriyolar 5 yıl boyunca saklandı. Belkide artık en son transfer edilebilir ihtimali için tutuyorlardır..Ayrıca mozaikliği konusundada hiç bir fikrim yok. Bir şey söylenmedi bu konuda..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok şükür canım. Amin,inşallah
Amin inşallah canım..
Canı gönülden diliyorum, umarım sanada nasip olsun inşallah
Çoook teşekkür ederim Amin inşallah ❤
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Çok teşekkür ederim.Duanıza canı gönülden..Amin inşallah
Çook teşekkür ederim.❤
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah evlat hasreti bambaşka birşey, çok uzun süre yaşamamış olsam da bir nebze anlayabiliyorum. yazınızı okuduktan sonra aklımdan, keşke o embriyoları bu kadar bekletmeden daha önce transfer etseymiş diye düşündüm ama Allah ın bir bildiği vardır, hayırlısı bu zamanmış demek ki. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
❤❤❤❤Çoook teşekkür ederiz ❤
Amin inşallah, çook teşekkür ederim.
İşte hep sağlam embriyoyu bulmayı bekledik. 5 yıl hep bunun için uğraştık. Bulamayınca ne kaybederiz ki diye elimizde olan kötülerin iyisini transfer etmeyi kabul ettik. Ama Allah büyük İşte.. .Sonsuz minnettarım
Ne kadar güzel yazmışsınız okurken bıle duygulandım. Aynı sorunu bende yaşıyorum.17 senedir evlıyım bende 8 tüp bebek denedım tutmadı aynı sorunu bende yaşadım ve bana bırak yapma boşuna dedıler . Kıbrıs gıttım donasyon yaptırdım ıkı sefer hamıle kaldım ama bebegın kalbı durdu bu sefer . Suan halla denemekteyız.nasip kısmet oldumu oluyo tabıkı .Bu hayatta neyi çok istersen o senin sınavın olurmuş. Bende kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Lisedeyken teyzeme evlenmeyeyim ama 5 tane çocuğum olsun dediğimi hatırlıyorum. Benim hep çok çocuklu bir aile hayalim vardı. Ve ben hayatımın sınavını bu uğurda verdim..
40 yaşımda Bülent Tıraş hocama başvurma sebebim ileri yaşımdan dolayı sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı bir evlat sahibi olmaktı. Her şeyin kolay olacağından o kadar emindim ki beni bekleyen tatsız sürprizlerden habersiz. Oysa ki o gün başladı bizim 5 yıllık uzun, sancılı mücadelemiz, sınavımız.
Okuyanları sıkmamak adına özetle; Toplam 5 yıl, 8 tüp bebek tedavisi, 41 genetiğe gönderilmiş embriyo. Ve biz asla sağlıklı embriyo bulamadık. Hep trizomili ve monozomili embriyo sonucu aldık genetikten. Hiç unutmuyorum 2016 yılında başladığımız ilk tedavimizde genetiğe 10 embriyo gönderdik. Gelen sonuçta 2 monozomili, 7 trizomoli ve 1 tanede sinyal alınamayan embriyo notu düşülmüştü. Biz o kadar yıkıldık ki bu sonuç karşısında. Çünkü asla böyle bir sonuç beklemiyorduk. Ama yumurtalarım yıllara yenilmişti. Genel olarak sorun benim ileri yaşıma bağlı kalitesiz, sağlıksız yumurtalara sahip olmamdı.
Hocam ilk tesellisini o gün şöyle verdi; Bu sonuç bir kriter değil, çünkü her ay sahip olduğun yumurtanın sayısı da, kalitesi de bir sonraki ay bambaşka olur. O yüzden üzülme önümüzdeki ay yumurtaların daha iyi olabilir..
Hiç daha iyi olmadı ve sonuç olarak 5 yıl boyunca hep o kaliteli tek bir embriyoyu aradık.
Yoruldum, yıprandım vazgeçtiğim zamanlar oldu fakat bu süre zarfında bana umudumu kaybettirmeyende, inancımı hep canlı tutmaya çalışandan hocam oldu. İlk tanıştığımız günden son tedaviye kadar bana hep "Seni anne yapacağız " dedi. Kötü gelen sonuçların hiçbirinde vazgeçelim demedi. Hep devam edelim diyerek yüreklendirdi beni. Öyle ki eşimin sonuçları gösterdiği bir doktor tanıdığı bile paranızı da, zamanınızı da boşa harcamayın demişti ama hocam bir gün bile vazgeçmeyi düşünmedi..
Hiç unutmuyorum yorucu geçen 5 yılın sonunda bende artık son tedavi için bu son dedim. Çünkü alınıp verilen kilolar, sürekli değişen ruh halleri, hayal kırıklıkları, hayatını her şeyini çocuk sahibi olmaya odaklı yaşayıp aslında hayatını yaşayamama, delik deşik olan göbek çevresi vs...gibi sebeplerden bende artık bu son dedim. Ve artık 45 yaşımdaydım. Son tedavide yine 10 yumurta toplandı. Sadece 3 tanesi 3.güne ulaştı. Bu kez farklı olarak genetiğe göndermeden transfer edelim diye karar verdi hocam. O güne kadar bana asla transfer yapılmadı çünkü sağlıklı embriyo bulamadık. Son tedavide genetiğe gönderilmeden transfer edilecekti. Çünkü çok çok iyi değildi embriyolarım ve genetiğe göndererek iyice bozmak istemedik yapısını. Zaten sağlıksız embriyo ile bir gebelik oluşmaya bilirdi. Oluşsa da vücut atabilirdi, yada ileriki zamanlarda alınan kan örnekleri ile kromozom bozuklukları tespit edilebilirdi. Birkaç ay zaman istedim transferden önce. Embriyolar 3.günde donduruldu. Transfer için ilaçlar kullandım, hazırlandım ve transfer günü hastaneye gittim. Ama benim embriyolar maalesef çözülürken bozuldu. Koca bir yumruk yemiş gibi oldum. Boğazım düğüm düğüm. Her şey bitmişti işte. Umudun bittiği yerde bitiyormuş insan. Her tedavide şunu söylerdim; Sonuçlar hep kötü geliyor olsa da deniyor olmak umut var demekti. Yaşım genç olsaydı daha da deneyebilirdim. Çünkü denememek her şey bitti demekti. Her şey bitti demeye gönlüm hiç razı gelmedi. Gönlüm razı gelseydi bile o umutsuzluğa hocam izin vermezdi. Ama o gün her şey bitti dedim.
Her şey bitti derken bize şöyle bir teklifte bulundu canım hocam. 2016 yılındaki ilk tedaviden 2 monozomili ve sinyal alınamayan bu yüzden çalışılamayan 1 embriyo vardı. Bu monozomililerden birini ve sinyal alınamayan o bir embriyoyu transfer edelim. O kadar ilaç aldın, hazırlandın, gel deneyelim dedi. Ve denedik. Ve iyi ki denedik. Ve iyi ki hocam bizi bunun için yüreklendirdi. İyi ki..
İyi ki...
Tek bir tanesi tuttu. Hangisi olduğunu bilmiyoruz. Ama ben şuan hayalimi büyütmekle meşgulum. Benim mucizem bugün 8 aylık. Ben 46 yaşımda anne oldum..
Asla denemekten vazgeçmeyin. Her kadının 1 altın yumurtası mutlaka vardır. Sizi yüreklendiren, umutlandıran bir doktorla çıkın yola. Ben bugün bu mucizeyi yaşıyorsam önce Allah'ın izniyle, sonra Prof.Dr Bülent Tıraş sayesinde ...
Duam isteyen her kadının bir gün mutlaka anne olması...
Ahhh üzüldüm. Evet zor,evet yorucu çoook iyi biliyorum ama lütfen vazgeçmeyin. Allah büyük. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah. ❤Ne kadar güzel yazmışsınız okurken bıle duygulandım. Aynı sorunu bende yaşıyorum.17 senedir evlıyım bende 8 tüp bebek denedım tutmadı aynı sorunu bende yaşadım ve bana bırak yapma boşuna dedıler . Kıbrıs gıttım donasyon yaptırdım ıkı sefer hamıle kaldım ama bebegın kalbı durdu bu sefer . Suan halla denemekteyız.nasip kısmet oldumu oluyo tabıkı .
Amin insallah Ewet kolay degıl halla uğraşıyorum hıc pes etmedım . Sizin adinizada cok sevındım gerçektenAhhh üzüldüm. Evet zor,evet yorucu çoook iyi biliyorum ama lütfen vazgeçmeyin. Allah büyük. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah. ❤
Amh kaçtı acaba sizin? 41 embriyo elde etmek için bile iyi bir rezerv lazım. Sonunda bebeğinizi kucağınıza almanız müthişBu hayatta neyi çok istersen o senin sınavın olurmuş. Bende kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Lisedeyken teyzeme evlenmeyeyim ama 5 tane çocuğum olsun dediğimi hatırlıyorum. Benim hep çok çocuklu bir aile hayalim vardı. Ve ben hayatımın sınavını bu uğurda verdim..
40 yaşımda Bülent Tıraş hocama başvurma sebebim ileri yaşımdan dolayı sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı bir evlat sahibi olmaktı. Her şeyin kolay olacağından o kadar emindim ki beni bekleyen tatsız sürprizlerden habersiz. Oysa ki o gün başladı bizim 5 yıllık uzun, sancılı mücadelemiz, sınavımız.
Okuyanları sıkmamak adına özetle; Toplam 5 yıl, 8 tüp bebek tedavisi, 41 genetiğe gönderilmiş embriyo. Ve biz asla sağlıklı embriyo bulamadık. Hep trizomili ve monozomili embriyo sonucu aldık genetikten. Hiç unutmuyorum 2016 yılında başladığımız ilk tedavimizde genetiğe 10 embriyo gönderdik. Gelen sonuçta 2 monozomili, 7 trizomoli ve 1 tanede sinyal alınamayan embriyo notu düşülmüştü. Biz o kadar yıkıldık ki bu sonuç karşısında. Çünkü asla böyle bir sonuç beklemiyorduk. Ama yumurtalarım yıllara yenilmişti. Genel olarak sorun benim ileri yaşıma bağlı kalitesiz, sağlıksız yumurtalara sahip olmamdı.
Hocam ilk tesellisini o gün şöyle verdi; Bu sonuç bir kriter değil, çünkü her ay sahip olduğun yumurtanın sayısı da, kalitesi de bir sonraki ay bambaşka olur. O yüzden üzülme önümüzdeki ay yumurtaların daha iyi olabilir..
Hiç daha iyi olmadı ve sonuç olarak 5 yıl boyunca hep o kaliteli tek bir embriyoyu aradık.
Yoruldum, yıprandım vazgeçtiğim zamanlar oldu fakat bu süre zarfında bana umudumu kaybettirmeyende, inancımı hep canlı tutmaya çalışandan hocam oldu. İlk tanıştığımız günden son tedaviye kadar bana hep "Seni anne yapacağız " dedi. Kötü gelen sonuçların hiçbirinde vazgeçelim demedi. Hep devam edelim diyerek yüreklendirdi beni. Öyle ki eşimin sonuçları gösterdiği bir doktor tanıdığı bile paranızı da, zamanınızı da boşa harcamayın demişti ama hocam bir gün bile vazgeçmeyi düşünmedi..
Hiç unutmuyorum yorucu geçen 5 yılın sonunda bende artık son tedavi için bu son dedim. Çünkü alınıp verilen kilolar, sürekli değişen ruh halleri, hayal kırıklıkları, hayatını her şeyini çocuk sahibi olmaya odaklı yaşayıp aslında hayatını yaşayamama, delik deşik olan göbek çevresi vs...gibi sebeplerden bende artık bu son dedim. Ve artık 45 yaşımdaydım. Son tedavide yine 10 yumurta toplandı. Sadece 3 tanesi 3.güne ulaştı. Bu kez farklı olarak genetiğe göndermeden transfer edelim diye karar verdi hocam. O güne kadar bana asla transfer yapılmadı çünkü sağlıklı embriyo bulamadık. Son tedavide genetiğe gönderilmeden transfer edilecekti. Çünkü çok çok iyi değildi embriyolarım ve genetiğe göndererek iyice bozmak istemedik yapısını. Zaten sağlıksız embriyo ile bir gebelik oluşmaya bilirdi. Oluşsa da vücut atabilirdi, yada ileriki zamanlarda alınan kan örnekleri ile kromozom bozuklukları tespit edilebilirdi. Birkaç ay zaman istedim transferden önce. Embriyolar 3.günde donduruldu. Transfer için ilaçlar kullandım, hazırlandım ve transfer günü hastaneye gittim. Ama benim embriyolar maalesef çözülürken bozuldu. Koca bir yumruk yemiş gibi oldum. Boğazım düğüm düğüm. Her şey bitmişti işte. Umudun bittiği yerde bitiyormuş insan. Her tedavide şunu söylerdim; Sonuçlar hep kötü geliyor olsa da deniyor olmak umut var demekti. Yaşım genç olsaydı daha da deneyebilirdim. Çünkü denememek her şey bitti demekti. Her şey bitti demeye gönlüm hiç razı gelmedi. Gönlüm razı gelseydi bile o umutsuzluğa hocam izin vermezdi. Ama o gün her şey bitti dedim.
Her şey bitti derken bize şöyle bir teklifte bulundu canım hocam. 2016 yılındaki ilk tedaviden 2 monozomili ve sinyal alınamayan bu yüzden çalışılamayan 1 embriyo vardı. Bu monozomililerden birini ve sinyal alınamayan o bir embriyoyu transfer edelim. O kadar ilaç aldın, hazırlandın, gel deneyelim dedi. Ve denedik. Ve iyi ki denedik. Ve iyi ki hocam bizi bunun için yüreklendirdi. İyi ki..
İyi ki...
Tek bir tanesi tuttu. Hangisi olduğunu bilmiyoruz. Ama ben şuan hayalimi büyütmekle meşgulum. Benim mucizem bugün 8 aylık. Ben 46 yaşımda anne oldum..
Asla denemekten vazgeçmeyin. Her kadının 1 altın yumurtası mutlaka vardır. Sizi yüreklendiren, umutlandıran bir doktorla çıkın yola. Ben bugün bu mucizeyi yaşıyorsam önce Allah'ın izniyle, sonra Prof.Dr Bülent Tıraş sayesinde ...
Duam isteyen her kadının bir gün mutlaka anne olması...