Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Büyük geçmiş olsun cennette kavuştursun vuslatınızı Rabbim.

Sıkıntı neydi amh, fsh kaçtı?

Kıbrısta totalde ne kadara mal oldu tedaviniz?
Teşekkür ederim canım. Kıbrıs la bir ilgim yok benim. Istanbul Acibadem Turgut Aydin da tup bebek yaptirdim. Kendisini tavsiye etmiyorum. Bu olumsuz sonuçtan sonra yaşım 43 olmustu ve tekrar denemek istediğimizi soyledigimizde ilgilenmedi. Genç ve hamile kalma potansiyeli olan hastalarla ilgileniyor. Ikinci denememi yakinda yapacağım ayni hastane ama başka sube ve dr

Amh, fsh kaç sizin?

EVET VE YAŞTA 39 DU İLERDE ŞANSIN ÇOK AZALIR DEDİ. ASLINDA YÖNELMESEYDİM DOĞAL GEBELİK OLUNCA ALDĞIM O İLAÇLARIDA ALSAYDIM UİNE TUTARDI. BOŞUNA PARA HARCADIM VE ZAMANIM SAĞLIĞIM GİTTİ.
O süreç çok zor yıpratıcı, hormon ilaçları mahf ediyor tüm bünyeyi di mi?
Kaca mal oldu totalde tüp?

4 transfer 200 bin hala kredi ödüyorum. Çok yorucu bir süreç
Olmaz mı, Rabbim kolaylaştırsın zorlukları
Bir kez tup tedavisi olup dondurulan yumyrtalarla mı oldu 4 transfe,r her defasında sil baştan mı tüp tedavisi oluyor?

Vitamin destek ürünler verdi mi Dr yumurta kalitesi için?

Maddi, manevi yıpratıcı süreçler çok.

Yaş kaynaklı donasyon diyor di mi Dr lar? Amh fsh kaçtı? Benim düşük değerler.
Dr tüp bile olmaz dedi.

Kimden alındığı belli mi yumurtanın yada seçme şansı oluyor mu milliyetine göre vs.?

Hayırlı olsun yavruların şimdiden, Rabbim kucağına aldırsın inş.

Evet malesef oyle maddi manevi fakat kucağımıza alırsak daha rahat edicez İnslalah yok yaşım genç 30 yaşındayım ben normal adet olamıyordum ilaçla adet oluyorum.Yumurtam yok gibi bişey çok az denecek kadar az o yüzden tüp bebek yada normal hamile kalmıyorum.Bizimde son çare donasyon oldu .Yok hayır hepsi gizli soylenmiyor.Kiz erkek seçimi oluyormuş fakat biz seçim yapmadık zaten onun için ekstra ücret aliniyormus .Saç göz kan grubunu aliyorlar .Amin inşallah

Benim takildigim nokta, 5 yil boyunca „kalitesiz“ bir embryo neden ve nasil saklaniyo? Cok merak ettim cidden aciklarsaniz cpk sevinirim ben imha ediliyo diye biliyorum

Embriyolar canlı oldukları için kalitesiz dahi olsa çiftlerin imzalı onayı olmadan asla imha edilmiyor.
Yaaa bilmiyordum. Aydinlattiginiz icin cok tsk ederim. Bizimda basimizdan ayni olay gectigi icin imha edilmistir diye düsündüm ve böyle bisey imzalamadik da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…