Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Sizi cok iyi anliyorum eylul ayinda bende ikizlerimi kaybettim kalp atislari durdu kurtaj oldum allahim ins saglikli evlatlar nasip eder kayiplar yasatmaz cok gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir durum Allah'ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah En kısa zamanda nasip etsin

Mrhaba, o zamandan bugüne hayırlı bi gelişme var mı, yumurta kalitesi için ise yarayan takviye vs?

Bendede benzer durumlar sizle.

Hamile kaldığınızda amh, fsh değerleriniz neydi?
Alttan muayenede kaç yumurta görüyordu Dr?

Ins hayırlı bi gelişmeler var mı?
Amh, fsh kaçtı?

Genetiğe gitse muhtemelen o da diğerleri gibi cikacakti sonuç, ne kadsr belirleyici bunu düşündürüyor di mi?

Fsh, amh kaçtı, kac yumurta görüyordu alttan muayenede?

Arkadaşlar nasibinizde varsa er geç buluyor ben ağustos ayında transfer olmayı beklerken 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim hemde 5 seneden sonra. Umudunuzu taze tutun ve olacağına inanın ❤
Sizde sıkıntı neydi ki onca yıl olmamış?

Mrhba, hayırlı bi gelişme var mı?

1,2,3.. 9 kez nasıl o.morali bulup yaptırdınız tüp yılmadınız?

Maşallah size vazgecmemişsiniz.
Dr bu arada motove etmeye devam etti mi?

Değerlerin neydi amh, fsh?

Birde transfer olmadi mi şaşırmışsın meneloz sanıp?

Senon adına o kadar sevindim ki o süreçler nasil zor yasayan bilir.

O kadar yoruluyorki ruhu insanın.
Benimde 2,5 yıla yaklaşıyor.
Dr yaştan amh den dolayı tüp bile zor dedi.

Toplam 5 defa tüp bebek yapıldı. Dondurulmuş yumurta transferlerle birlikte 9 denemem oldu.
Hormon değerlerim hep iyidi. Hatta amh 6.2 ile baslamistim.
Tedaviye 2013 te başladık. Kizimiza 2019 da kavuştuk.
2022 de tekrar anne oldum elhamdülillah. Bu defa normal olarak tedavisiz.
Almanya da yaşıyorum ben. 3. Tüp bebekten ve 2 defa dondurulmuş yumurta transferinden sonra doktorum olmuyorsa zorlama dedi.
İstatistikler öyle diyor dedi.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik. Konya da novafertil Fuat ali hocaya. Eşim konyali o yüzden orayı seçtik.
Fuat hocam olur sizin bebeğiniz dedi. Pes etme dedi. Ben de etmem hocam dedim.
Rabbim dilerse taşa bile koyar. Ama buna kayıtsız şartsız inanmak lazım. Şüphe etmeden.
İlk deneme başarısız oldu.
Sonrasında hocam genetik yapalım dedi. Tamam olur dedik. Mart 2018 te yumurtalar toplandı.
Mayısta transfer olacakti.
O ara bize hacca gitmek nasip oldu.
Transferi erteledik.
Aralık 2018 te transfer oldu. Ama ben hac tan dönmenin maneviyatı ile çok rahat ve huzurluydum . İnanmıştım olacaktı inşallah.
31.12.2018 te konya kule sitenin terasında hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim herkese yaşatsın inşallah.

Meehaba, hayırlı olsun yavrunuz şimdiden
Senin amh, fsh değerlerin neydi? Sıkıntı neydi tüp oldu?

Ya ne güzel bi sonla biten süreç, hikayeniz var
Değerlerinizin iyi olmasında bunda büyük katkısı var.
Onca emek şükür ki ziyan olmamış.
O süreçteki yorgunluklarınızı, yılmışlıklarinizi anlayabiliyorum.
Hormonların nasıl olumsuz etkilerinide.
Zor süreçler.

Sanada çok mutlu oldum, gözün aydın
O kadar zor yorucuki o süreçler maddi manevi.
Hormonlarn zararları vücuda vs.

Sende sıkıntı neydi onca yıl uğraştırmış minikler?

Üçüncü negatıfımı yakın zamanda aldıktan sonra hıkayenız gerçekten tekrar umutlamdırdı. Yavrunuzu sağlıkla huzurla buyutun inşallah darısı isteyen herkese olsun
Rabbim inş bekleyen herkesede nasip etsin
Seni o kadar iyi anliyorum ki, o yollar çok yıpratıcı yorucu.
Dr a göre sıkıntı neydi tüp tedavisine başlandı, amh, fsh kaçtı?

Yazdığınız lafı size aynen iade ederek kib liyorum.
Sizden farklı düşünen ve farklı bakış açısında olan kimseye hakaret edemezsiniz, haddinizi bilin!
Bu farklı düşünme degil. Güzelliklere tahammul edememe.
Bu yazıdan eger bu cimle cimbizlaniyorsa k bakmayin bunda iyi niyet aranmaz. Bunca mucadelenin sonuna insan olan hayırlı olsun der cimbizla karşıdakinin enerjisini çekmez. Boyle sert olacaksa yazacaklar kendi ruhlarindakilerle muhatap olsunlarda insanin enerjisini cekmesinler.
Biraz sevgi, guzellik zor mu?

Merhba canım 45 yaşında ve şu an 50 yasinda amh, fsh degerlerin ne?
Ve Dr kaç yumurta görmüştü her iki yaşindada alttan muayenede?

Düzenli adet goruyor musun meneopoz durumu var mı yaş itibarı i ile?

Onca güzel seyden buna mi takıldın? Içiniz nasıl nefret sevgisizlik dolu.
Negatifleriniziz bu güzel topiğe yansitmadan kendi ruhunuzdakilere yazın bozmayın ortamı güzelikleri.

Hoşunuza gitmeyen bakış açısı olduğunda içiniz kötü, nefret sevgisizlik bla bla bla diye birilerini etiketlemekten vazgeçin.Herkes başınızı okşayan sempatik yorumlar yapmak zorunda da değil sizlere.Burası sizin arkadaş ortamınız değil, envai çeşit farklı fikir ve yorumun olduğu devasa platform.Hakaret yok, küfür yok.Saçma bir cümle yazılmış, aslında kendi içinde incelendiğinde, bireyin bu konuyu hastalıklı bir takıntı haline getirme potansiyelini de gözler önüne seriyor.Orada ve birkaç noktada aslında kendisine zarar veren işaretler görülüyor.Siz farkında olmayabilirsiniz, frekansınız düşük algılarınız kapalı da olabilir umrumda değilsiniz ama kimseyi de sırf algılayamıyorsunuz diye de eleştirip hele hele konudan kovmak gibi bir hadsizlikte bulunamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…