- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Amin ins sağ salim kucağına alırsınEvet malesef oyle maddi manevi fakat kucağımıza alırsak daha rahat edicez İnslalahyok yaşım genç 30 yaşındayım ben normal adet olamıyordum ilaçla adet oluyorum.Yumurtam yok gibi bişey çok az denecek kadar az o yüzden tüp bebek yada normal hamile kalmıyorum.Bizimde son çare donasyon oldu .Yok hayır hepsi gizli soylenmiyor.Kiz erkek seçimi oluyormuş fakat biz seçim yapmadık zaten onun için ekstra ücret aliniyormus .Saç göz kan grubunu aliyorlar .Amin inşallah
Amin canım saol inşallahAmin ins sağ salim kucağına alırsın
Amh, fsh kaçtı?
Ne kadara mal olldu totalde?
Hem maddi hem manevi yorucu Rabbim boşa çıkartmasın emekleriAmin canım saol inşallahHiç bilmiyorum ki canım kaçtı doktor ne dediyse yaptık kontrollere gittim değer olarak hiç bakmadim açıkçası doktorda söylemedi hiç ben yumurta Donasyonu yaptırdım o yüzden bıraz pahalıya mal oldu bu 3.transferimdi o yüzden biraz daha uyguna geldi her yerde zaten fiyat değişiyor 2000 bini buluyor toplam şimdi daha fazladır belkide
Evet canım zor süreç maddi manevi tabiki Amin inşallahHem maddi hem manevi yorucu Rabbim boşa çıkartmasın emekleri
Donasyonda zorlandın mı kararda?
Henuz tub bebek yaptirmadim adetimi bekliyorum. 36 bin odeyecegim ilaclar nekadar tutar bilmiyorum. Yasin gencse dert etme benim yaşım 43Benzeriz.
Banada Dr "beklentiye girme tüp zor" dedi.
Alttan muayenede kaç yumurta görüyordu Dr? Bende 1.
Totalde ne kadara mal oldu tüp tedavisi?
Merhaba;Merhaba ,inş bi dahakine kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Amh, fsh kaçtı sizde?
Dr hangi vitaminleri verdide iyyileşti yumurtaların durumu?
Alttan muayenede kaç yumurta görüyordu Dr?
Amh nın düşmemesi iyi olmuş adına.Merhaba;
Amh ilk 0.31 bir yıl sonra 0.42
Fsh 5 -6-7-8 değişiyor
Yumurta sayım pek değişmedi 20. Günü 2 tane adetin 2. Günü yine 2 tane. Toplanınca 6 tane toplandı 4 ü döllendi ama transfer aşamasına gelmedi.
Eşimin sperm sayısı az. Bugün ultrason u vardı tek taraflı varikösel olabilirmiş.
2 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Dr sadece biesteron ve quenzim q10 kullan dedi. Üniversite hastanesinde tedavi gördüm.
1. Tedavide yarısı boş çıkınca 2. Tedaviden önce mfk takviyelerini kullandım 4 aydan fazla. Regl döngüsü 24-25 güne düşmüştü. Mfk takviyelerinden sonra tam 28 günde bir regl oluyorum. Mfk 4 aydan sonra kullanmadım tekrar. Bu sefer farklı vitaminlere yöneldim. Tamamen araştırmalarıma göre:
Resvaratrol , antulus omega, q10, melatonin, d3 k2, b12, glutatyon, bitkisel suplementler, proceive nac 600 , nadh, biesteron şuan kullandığım takviyeler aynı şekilde eşim ile birlikte kullanıyoruz. Ve bütün bunlar bayağı maliyetli oluyor.
Akapuntur düşünüyorum en az 5-6 seans henüz başlamadım.
Genç olsa kim dert eder canım 46 ya girdim. Gerci bu yaştada olan oluyor.Henuz tub bebek yaptirmadim adetimi bekliyorum. 36 bin odeyecegim ilaclar nekadar tutar bilmiyorum. Yasin gencse dert etme benim yaşım 43
Amin isteyen herkeze inşallah. Benm hormonlarlada hiç bir sıkıntı cıkmadı hiç bi zaman . Cıkolata kıstındrn dolayı ıkı tüpüm alındı o yüzden tüp bebek yapıyoruz onun dısında başka bıse yoktu zaten. Negatif almamın sebebı ise cıkolata kıstındn dolayı yumurtalar kalıtesızlesıyor sanırımRabbim inş bekleyen herkesede nasip etsin
Seni o kadar iyi anliyorum ki, o yollar çok yıpratıcı yorucu.
Dr a göre sıkıntı neydi tüp tedavisine başlandı, amh, fsh kaçtı?
Fsh ı hayıt bitkisi düşürüyor. Nutraxın woman's var bitkisel içerikli takviye.Amh nın düşmemesi iyi olmuş adına.
Mfk sende stkili du mu?
Banada Dr pomacaps, maxijuno, Qenzim q 10, resveratrol d vitamini, balık yağı glifor verdi.
Ama 2 yılı gecti sonuç alamadik.
Takviyeleri kullanalı 1 yil oldu ara ara bıraktım.
benim fsh 16 idi aylar önce, senin avantajın daha düşük olması bu iyi.
Dr lar "amh 0 karda ise tüp bile zor" diyorlar.yoruldum ve yıprandım artık.
Canım inş hep beraber iyi sonuçlar alırızFsh ı hayıt bitkisi düşürüyor. Nutraxın woman's var bitkisel içerikli takviye.
Fsh dan ziyade kaç tane folikül var ve kaç tane gelişiyor.5. Güne geliyor mu?
Amh 1 yıldır baktırmıyorum. Farklı yerlerde bakıldı belki labaratuar farklıdır belki de yanlış ölçülmüştür.
Mfk etkisi oldu mu bilmiyorum ama regl kanamam azalmıştı arttı. Döngü günü 24.25 idi. 27-28 oldu. Öncesinde 4 yumurtadan 2 tane yumurtam boş çıkmıştı. Sonrasında boş hiç çıkmadı. Ancak yine de sonuç olmadı. Belki de bana anca bu kadar etki edebildi.
Moralinizi bozmayın durmadan denemeye devam edin. Allah ol derse olur. Bir çok örnek var.
İnsülin direnciniz varsa ona yoğunlaşın bu bile tek başına gebe kalamamak da etkili diyorlar
Inş kolaylaşır zorluklar tüm bekleyenlerle beraberAmin isteyen herkeze inşallah. Benm hormonlarlada hiç bir sıkıntı cıkmadı hiç bi zaman . Cıkolata kıstındrn dolayı ıkı tüpüm alındı o yüzden tüp bebek yapıyoruz onun dısında başka bıse yoktu zaten. Negatif almamın sebebı ise cıkolata kıstındn dolayı yumurtalar kalıtesızlesıyor sanırım
Nutraxin womens canım fsh düşmesi için miydi hayıt gibi, Dr mu vermişti?Fsh ı hayıt bitkisi düşürüyor. Nutraxın woman's var bitkisel içerikli takviye.
Fsh dan ziyade kaç tane folikül var ve kaç tane gelişiyor.5. Güne geliyor mu?
Amh 1 yıldır baktırmıyorum. Farklı yerlerde bakıldı belki labaratuar farklıdır belki de yanlış ölçülmüştür.
Mfk etkisi oldu mu bilmiyorum ama regl kanamam azalmıştı arttı. Döngü günü 24.25 idi. 27-28 oldu. Öncesinde 4 yumurtadan 2 tane yumurtam boş çıkmıştı. Sonrasında boş hiç çıkmadı. Ancak yine de sonuç olmadı. Belki de bana anca bu kadar etki edebildi.
Moralinizi bozmayın durmadan denemeye devam edin. Allah ol derse olur. Bir çok örnek var.
İnsülin direnciniz varsa ona yoğunlaşın bu bile tek başına gebe kalamamak da etkili diyorlar
Bu arada ben akapunkturda yaptırmıştım.Merhaba;
Amh ilk 0.31 bir yıl sonra 0.42
Fsh 5 -6-7-8 değişiyor
Yumurta sayım pek değişmedi 20. Günü 2 tane adetin 2. Günü yine 2 tane. Toplanınca 6 tane toplandı 4 ü döllendi ama transfer aşamasına gelmedi.
Eşimin sperm sayısı az. Bugün ultrason u vardı tek taraflı varikösel olabilirmiş.
2 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Dr sadece biesteron ve quenzim q10 kullan dedi. Üniversite hastanesinde tedavi gördüm.
1. Tedavide yarısı boş çıkınca 2. Tedaviden önce mfk takviyelerini kullandım 4 aydan fazla. Regl döngüsü 24-25 güne düşmüştü. Mfk takviyelerinden sonra tam 28 günde bir regl oluyorum. Mfk 4 aydan sonra kullanmadım tekrar. Bu sefer farklı vitaminlere yöneldim. Tamamen araştırmalarıma göre:
Resvaratrol , antulus omega, q10, melatonin, d3 k2, b12, glutatyon, bitkisel suplementler, proceive nac 600 , nadh, biesteron şuan kullandığım takviyeler aynı şekilde eşim ile birlikte kullanıyoruz. Ve bütün bunlar bayağı maliyetli oluyor.
Akapuntur düşünüyorum en az 5-6 seans henüz başlamadım.
Peki yumurta sayı ve kalitesine etki etti mi?Bu arada ben akapunkturda yaptırmıştım.
Hiç bir dr ne yazık kı bana vitamin ismi vermedi. Ben araştırmalarımla alıp kullanıyorum. Çok değil 1 aydır kullanıyorum ama çok net yumurtlamayı hissettiğim ay diyebilirimNutraxin womens canım fsh düşmesi için miydi hayıt gibi, Dr mu vermişti?
Sen kaç ay kullandın etkisi oldu mu?
değeri hatırlamıyorum ama sonucu doktor yüksek diye yorumlamıştı.43 yaşa göre amh iyiymiş.
Fsh kaçtı?
Yumurtanızın çok olmasıda iyiymiş.değeri hatırlamıyorum ama sonucu doktor yüksek diye yorumlamıştı.