Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Hiç bir dr ne yazık kı bana vitamin ismi vermedi. Ben araştırmalarımla alıp kullanıyorum. Çok değil 1 aydır kullanıyorum ama çok net yumurtlamayı hissettiğim ay diyebilirim
Ins sonuç aliriz hep beraber

Alt kasiklarnda ağrı hissediyor musun takviyeyi alınca bende iyle oluyor inş bi sonuç âlabilsek

tüp bebek için ilk görüşmeye gittiğimde doktor bana ve eşime agrifertil vermişti. ama ben kendim arı sütü, hayıt tohumu, incir kürü de yapmıştım.
Kaç ay kullandınız agifertili?
Hayıt tohumunuda her gün mü ictiniz adetli, adetsiz?

Tedaviden önce en az 3 ay. Erkek infertilesi olmasa bile erkeklere de en az 3 ay. 6 aya kadar kullanılabilir illaki faydası olur.
Eşim kullanmiyor zaten ben kullanıyorum hamileliğim 14.Haftasindayim kaçınca haftada biraktiriyor acaba yani benim hemen hemen doğuma yakın sanırım biraktiricak ikiz ondan galiba diye düşünüyorum ama

Eşim kullanmiyor zaten ben kullanıyorum hamileliğim 14.Haftasindayim kaçınca haftada biraktiriyor acaba yani benim hemen hemen doğuma yakın sanırım biraktiricak ikiz ondan galiba diye düşünüyorum ama
Canım benim Allah sağlıkla kavuştursun yavruna. Ben tüp bebek tedavisinden önceki süreyi söyledim. Ben hiç hamile kalmadım. Bulemiyorum hiç. O yüzden takip eden doktoruna sormalısın

Maxijuno ise yaramadi mi

Sizde mi cikolata kisti hastasisiniz son kullandiginiz takviyeler ise yaradi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…