Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Hoşunuza gitmeyen bakış açısı olduğunda içiniz kötü, nefret sevgisizlik bla bla bla diye birilerini etiketlemekten vazgeçin.Herkes başınızı okşayan sempatik yorumlar yapmak zorunda da değil sizlere.Burası sizin arkadaş ortamınız değil, envai çeşit farklı fikir ve yorumun olduğu devasa platform.Hakaret yok, küfür yok.Saçma bir cümle yazılmış, aslında kendi içinde incelendiğinde, bireyin bu konuyu hastalıklı bir takıntı haline getirme potansiyelini de gözler önüne seriyor.Orada ve birkaç noktada aslında kendisine zarar veren işaretler görülüyor.Siz farkında olmayabilirsiniz, frekansınız düşük algılarınız kapalı da olabilir umrumda değilsiniz ama kimseyi de sırf algılayamıyorsunuz diye de eleştirip hele hele konudan kovmak gibi bir hadsizlikte bulunamazsınız.
Frekansı algıları açık biri olduğumdan bunu farklı fikir olarak degilenerji düşürme görüyorum.
Zarar veren işaretler yok orda bi metnin bağamına bakılır.
Hadsizlige gelince usluplariniza bakın orda görülüyor haadsiz olan taraf/ taraflar.
"algılarınız kapalı, Umrumda değilsiniz", diyen kisi mi bana had dersi vermeye kalkıyor?
Bu Ne.kibir, ego? Sıradan bi insansınız bu ekabirlik ne? Bu tarz ruhlularsizinle aynı tandanstalar oarla muhatap olursanız bulaşmamış olursunuz güzel insanlara.

Bu aynı fikirde olmamak değil üstten bakan sert bi üslup.
Bu uslupta birine empatik diyemeyiz.
Neyi degil nasıl söylediğin bazdır ve bu bağlamdan çıkacak sonuç o cumle değildir.

Evet yine ve tekrar ediyorum güzellikler olan bi yazıda çıkarılıyorsa o satır bende bunu derim net.

Son düzenleme:
Sıkıntılı ,zor sınavlardan geçmişiniz, üzüldüm. Ama son bir kez daha deneyin. Ben inanıyorum 1 altın yumurtanız mutlaka vardır. Umarım sizinki de bulunur. Bülent hocamla mutlaka görüşün bir kez. Ben size özelden yardımcısı Neslihan Hanımın numarasını gönderirim. Dualarım canı gönülden sizinle..
Toplam ne kadara mal oluyor tedavi?

Merhaba anniginiz hayırlı olsun.46 yaşında c.Ben de cok güzel Ben de 45 yaşındayım.Bir tane toplandı .Donduruldu o arada annem vefat etti.Bir toplama daha yaptıracağım .İstanbul dışında yaptıracağım ben.Vitamin kullanmaya başlayacağım bu ay.Sizce farklı ne olmuştu 2016 nin yumurtaları daha gençti ondan mı acaba?Vitaminler, drun yaptığı ilaç tedavisi önemlisi acaba?Size farklı ne yapıldı.Mesela o tedavide ne almıştınız başlarken.

Mezofili embriyo ve işleme alinmayan embriyo nasıl oluyor
Merhba yaşıtız senle.
Amh, fsh kaçtı? Alttan kaç yumurta görünüyordu muayenede Dr?

Yumurta kalitesi için ne önerdi Dr süreçte?

aslinda ne kadar cok insan ayni duygulari farkli zamanlarda ayni sekillerde yasiyor. bende 3 deneme en az 8 deneme . tek 1 tanesi 3 gun bile olsa mutlu etmisti beni pozitif sonucunda sonrasi kimyasal oldu. ve bende her ihtimali dusuuyorum yumjrta donasyon, tasiyici annelik belki tekrar bir kez daha deneme. 40 yasina giriyorum pazartesi gunu ve yeni bir karar ermek istiyorum. umut olduuz bana. sende vazgecme. .
Meehaba, sende sıkıntı neydi, amh, fsh kaçtı? Dr alttan muayenede kaç yumurta görüyordu?

Merhaba yaşınıza hiç takılmayın, olucaksa bi şekilde oluyor. Yeter ki rabbim nasip etsin. Ayrıca yumurta sayısı artmaz deniyordu hep ama sayısı da kalitesi de artıyor bence. Uyuyan yumurta folikülleri uyanıyormuş falan.

Burada yumurta kalitesini artıracak baya bi şey anlatmışlar: Yumurta Kalitesi Artar Mı?
Vaktiniz varsa deneyin bence. Uğraşan, çabalayan herkesin kucağı sağlıklı, hayırlı evlatlarla dolsun İnşallah :dua:
Siz yumurta sayısı ve kalitesini arttırmak için neler yaptınız, yediniz vs?
Uyuyan folikulü nasıl uyandırmalı:)

Amh, fsh kaçtı?

Bir süredir buraya bakmamıştım.Bildirimleri kontrol ederken bu konuya denk geldim.Uzun zamandır ara vermiştik tedaviye.Dün yeniden bir adım daha attık ve histereskopi ameliyatımı oldum(malum sebep yapışıklık).
Ve bu kez çok daha umutluyum çünkü doktorumuza güvenebiliyorum.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun doğru olan yoldan ayırmasın.💚
Inş hayırlı bi gelişme var mı?

Ne kadar güzel Yavrunuzu Allah bağışlasın Ben de 20 senedir bekliyorum o kadar yoruldum ki anlatamam Benim de dualarımda gerçekden isteyen kadınların kucagını Allah boş brakmasın Ağlayarak okudum yazınızı
Sizin yaş kaçtı, sıkıntı neydi? amh, fsh kaçtı?
Öyle yorucu, yıpratıcıki süreçler maddi manevi...

Maalesef mucizemi kaybettim. Kalp atışları duyulmadı beklemeyi düşünüyordum ama çok kanamam oldu ve düşükle sonuçlandı kurtaj oldum.
Büyük geçmiş olsun cennette kavuştursun vuslatınızı Rabbim.

Sıkıntı neydi amh, fsh kaçtı?

Kıbrısta totalde ne kadara mal oldu tedaviniz?

Ankara Aygül Demirol çok iyi diyorlar. Düşünürseniz eğer 3 ay tüm vitamin ve takviyeleri eşiniz ile kullanıp öyle başlayınız. Daha önce yarısı boş yarısı dolu çıkan yumurtalarım 8 ay vitamin ve takviyelerle dolu çıktı ama bu sefer de erkek faktörlü 5. Günü gelişimini durdurdu.
Merhaba ,inş bi dahakine kucağınıza alırsınız bebeğinizi🤲

Amh, fsh kaçtı sizde?
Dr hangi vitaminleri verdide iyyileşti yumurtaların durumu?
Alttan muayenede kaç yumurta görüyordu Dr?

HIkayeniz beni o kadarduygulandirdi ve umutlandirdiki ifade etmekte zorlaniyorum ben 44 yasindayim benim yumurtalarimdada yasa bagli kalite dusuklugu sorunuyla karsi karsiyayim allahim bizlerede annelikduygusunu yasatsin insallah
sizin icin cok sevindim allahimsaglikla buyutsun ins 🙏
Bende aynı durumdayım.
Amh, Fsh kaçtı senin?
Dr alttan muayenede kaç yumurta görüyordu?
Vitamon vs aldıysan işe yaradı mı?

Amin ins cumle isteyenletede🤲
5 deneme,nasil yorucu yıpratıcı süreçler maddi manevi.

Sıkıntı neydi sizdeamh, fsh kaçtı?
BENİM DOĞAL GEBELİĞİMDE OLDU 3 TANE 2 TANEDEDE TÜP BEBEK OLDU KİMYASALA DÖNÜYOR. BU EN SONKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE PREDNOL 16 MG TRANSFERDEN 2 GÜN ÖNCE BAŞLADIM BEBEĞİ GÖRENE KADAR 7 HAFTAYA KADAR KULLANDIM. BU SEFER TUTTU. AMH 1,03 FSH 6 LARDAYDI.

Ins kalbine göre olur🤲
Amh, fsh kaçtı bu tedavi oldu?
Başlangıcından sonuna kadar orda mı kalınıyor tedavinin ve ne kadara mal oluyor totalde?
Amin canım inşallah 🙏♥️ Vala bilmiyorum tam olarak doktor ilaçlar verdi estrofem progestan iğneler onunda rahim kalınlığına ulaştı rahim kalinligim 8.9 falandı o yüzden tedavinin başından sonuna kadar hatta şu an hamileyim ikizlere 13 haftalık o zamana kadar hep ilaç kullandım devam ettim.Ben Kıbrıs'ta tedavi gördüm yumurta Donasyonu yaptırdım.Bastan sona kadar orada kalmıyorsunuz ben hep İstanbul'dan devam ettirdim ki zaten oraya da tedavinin başından beri gitmiyorsun herşey yapılıyor tamamlanıyor ondan sonra doktor gelebilirsiniz diyor 2 günde işiniz bitiyor zaten.ilaclsr iğneler otel doktor masrafları uçak masrafları toplamda 200 bini buldu ama benim bu üçüncü transferim uyguna geldi son ödedigim fiyat 150 bin falan .Euro bazlı çalışıyor orası

BENİM DOĞAL GEBELİĞİMDE OLDU 3 TANE 2 TANEDEDE TÜP BEBEK OLDU KİMYASALA DÖNÜYOR. BU EN SONKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE PREDNOL 16 MG TRANSFERDEN 2 GÜN ÖNCE BAŞLADIM BEBEĞİ GÖRENE KADAR 7 HAFTAYA KADAR KULLANDIM. BU SEFER TUTTU. AMH 1,03 FSH 6 LARDAYDI.
Kayıplar olduğundan mı tüpe yönlendirdi Dr?

X