okurken tuylerım dıken dıken oldu cok gecmıs olsun.
gecmıs yıllarda 5 - 6 yıl olmustur belkı daha fazla tarıhı hatırlamıyorum . Msn de bı arkadasımla yazısıyorum kıs ayındayız ve kar yagıyor. arkadasım yarın okula donuyorum dedı . Tekırdag'da okuyo bızse Istanbul'dayız. o an gozumun onunde bırkac sanıyelık otobus devrılmesıne benzer bır goruntu belırdı ve sadece cıglıları duydum. dedım hava cok kotu nolur gıtme ıcımde kotu bı hıs var bak bole bole oldu sen soyleyınce dıye anlattım. Nasıpten ote koy yok dedı ve cok umursamadı soyledıklerımı. Elım ayagım buz kestı o bıkac sanıyelık goruntude. Ertesı gun telefonum caldı benı arıyodu . Telefonu acar acmaz sana bısey anlatıcam ama nolur sakın ol telas yapma ıyıyım dedı. Neler olup bıttıgını sordugumda senın anlattıklarından sonra gıtmedım bıletımıde fırmaya ıade ettım bıraz once ogrendım bınecegım otobus kaza yapmıs ve benım koltugumdakı kısı olmus dedı. Hıc unutmayacagım olaylardan bırıdır. Rabbım benı elcı kılmıstı arkadasım ıcın sanırım. cok sukur kı bınmemıs o otobuse.
doğru sizi elçi kılmış allah ne mutlu hissetmişsiniz ve arkadaşınızı uyarmışsınız . Allah korumuş ..okurken tuylerım dıken dıken oldu cok gecmıs olsun.
gecmıs yıllarda 5 - 6 yıl olmustur belkı daha fazla tarıhı hatırlamıyorum . Msn de bı arkadasımla yazısıyorum kıs ayındayız ve kar yagıyor. arkadasım yarın okula donuyorum dedı . Tekırdag'da okuyo bızse Istanbul'dayız. o an gozumun onunde bırkac sanıyelık otobus devrılmesıne benzer bır goruntu belırdı ve sadece cıglıları duydum. dedım hava cok kotu nolur gıtme ıcımde kotu bı hıs var bak bole bole oldu sen soyleyınce dıye anlattım. Nasıpten ote koy yok dedı ve cok umursamadı soyledıklerımı. Elım ayagım buz kestı o bıkac sanıyelık goruntude. Ertesı gun telefonum caldı benı arıyodu . Telefonu acar acmaz sana bısey anlatıcam ama nolur sakın ol telas yapma ıyıyım dedı. Neler olup bıttıgını sordugumda senın anlattıklarından sonra gıtmedım bıletımıde fırmaya ıade ettım bıraz once ogrendım bınecegım otobus kaza yapmıs ve benım koltugumdakı kısı olmus dedı. Hıc unutmayacagım olaylardan bırıdır. Rabbım benı elcı kılmıstı arkadasım ıcın sanırım. cok sukur kı bınmemıs o otobuse.
Bazen insanların kalp gözü açık olur hisseder o an size de malum olmuş. Bu bir ortamda veya birini gördüğünüzde aldığınız elektrik yada enerji gibi hani var ya birini görürsünüz sanki çok önceden tanırmışçasına içiniz ısınır yada tam tersi itici gelir bunun gibide bir çok örnek var. Ama o enerji hayatımız da var kabul etsek de etmesek de. Bazı hisler Allah ın ilahi ışığı olup uyarır korur hissettirir ...inanir misiniz cok benzerini yasadim ortaokulda .arkadasimla telefonda konusuyorum bi dk dedi babam cikcak simdi evden geliyorum ben de dedim cikmasin kaza olcak oyle bisry dedim ama bilerek degil sonra anlamadi ne dedi tekrar soyledim ama sonra ne sacmaliyorum diyr soylendim apandi konu o gun o kazada babasi vefat etti ama hic gercekten bilerek demedim sanki kelimeler agzimdan dokuldu kendim de anlam veremedim oyle enterasan bi durumdu...
15 sene oldu ama çok şey aldı benden...gerçekten ürpertici. rüyanızı birebir yaşamışsınız.
bence yeniden doğmuş gibi olmuşsunuzdur.
o günden sonra neler değişti hayatınıza peki?
amin..Bazı rüyalar çıkabiliyor. .
rüya ile amel etmeyiz. .
rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm versin hepimize..
inanir misiniz cok benzerini yasadim ortaokulda .arkadasimla telefonda konusuyorum bi dk dedi babam cikcak simdi evden geliyorum ben de dedim cikmasin kaza olcak oyle bisry dedim ama bilerek degil sonra anlamadi ne dedi tekrar soyledim ama sonra ne sacmaliyorum diyr soylendim apandi konu o gun o kazada babasi vefat etti ama hic gercekten bilerek demedim sanki kelimeler agzimdan dokuldu kendim de anlam veremedim oyle enterasan bi durumdu...