- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
hihoyyythihoyyytayyyyy kısss valla geliyo bebiş bende uyumuştum hayatımda hiç gündüz uyumadım uyuyanlarada hayran olurdum valla fosur fosur uyudum inşallahh rüyacım bak gör seninkide olacak ben hissediyorum ve dualarımı sizden eksik etmiyorum...bencede 12 gün yaptır sen çıkar sonuç yoksa hepimiz çatlarız ortadan ikiyelaelaelaelaelae çok öptüm hadi sen uyuda büyüt bebişleriŞeniz
bebişkom nasılsın canım umarım herşey yolundadır?benim durumum pek iç açıcı değil bu bebekten hayır yok gibi.ben ona annelik yapmaya hazırdım ama o gelmek istemiyo sanırım üfff canım sıkkınsenağlama pazartesi son günüm hala bi gelişme yoksa alcaklar bebeği.amaaaannn alsınlarda kurtulayım bende.böyle beklenti içinde olmak çoook zor
ya bebiş hemen ertesi gün gösterirmi kendini belirtiler ben ertesi gün uyumaya başladım ama inşallah dediğin gibi gelir bebişler canım sen nezaman gircen ultrasona
iim bitanemmm şu an herşey yolunda gibi ama bakalım sıra kalp atışı ve keselerde ....neden hayır yok angelcım problem neydi ki neden oyyy çok üzüldüm ya anlatsana bakim merak ettim tatlım allahım sana bağışlasın bebeğini :çok üzgünüm:
e tabi ben ertesi günü sık idrara çıkmaya başladım uyumaya başladım vücut ani tepki veriyo gelcek bebiler gelcek....ben 12 kasımda giricem çok heyecanlıyım bakalım allahım inşallah bana onları gösterir kalbinin sesinide duyarım keseleride görürüm offf rüya pozitifle bitmiyo be tatlım çok öptüm senia.s.
iim bitanemmm şu an herşey yolunda gibi ama bakalım sıra kalp atışı ve keselerde ....neden hayır yok angelcım problem neydi ki neden oyyy çok üzüldüm ya anlatsana bakim merak ettim tatlım allahım sana bağışlasın bebeğini :çok üzgünüm:
canım ya sağol.. bebeğimin kalp atışını duyamadık malesef.allah sana ve diğer anne adaylarına inşallah böyle bişey yaşatmasın.son ana kadar olumlu sonuçlar elde edersiniz inşallah.
kusura bakma mehay umarım şimdi iyi hissediyosundur kendini
canım ya sağol.. bebeğimin kalp atışını duyamadık malesef.allah sana ve diğer anne adaylarına inşallah böyle bişey yaşatmasın.son ana kadar olumlu sonuçlar elde edersiniz inşallah.
Tabi bu tabloda bekleyen yanliz ben kaldiğim için topic güncelliğini kaybetti beni yanliz biraktiniz
canım benim olur mu hiç. Tek sen kaldın son hamiş sen olacaksın demek. Nasıl gidiyo belirtin falan var mı neler yapıyorsunn bakalımm?a.s.
Tabi bu tabloda bekleyen yanliz ben kaldiğim için topic güncelliğini kaybetti beni yanliz biraktiniz
Ay kizlar annem beni delirtecek kaldirmiyo yataktan evimede yollamiyor sonunda kaçicam anne evinden :)
zenancigimin adina cok sevindim....sitedede eskilerden hamile kalamayan bir ben kaldim bende buna uzuluyorum ruyacim(((((((
canım benim sağolasın inşallahaaa rüyacım bu tabloda en önce sen vardın ama şimdi jübileyi yapacaksın son hamilemiz olarak biz< yanlız bırakmadık seni sadece bekliyoruz beraber halay çekelim diye :teytey:
bu arad be zenanı test günü aradım ve sonuç 35 civarı çıktı dedi merak ettim ondan sonra ne oldu telefonunada ulaşamadım bilgin varsa sevinirim canım merak ettim çok öptüm
kacmak icin biraz gec kalmadinmi....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?