- Konu Sahibi ruyamelexgxim
ruyamelegim kac yumurtan toplandi kaci dollendi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruyamelegim kac yumurtan toplandi kaci dollendi???
canım benim dondurulmuşlarım var onları kullanacağız 4 tane 4 hücreli embryo
1 tane blast var
4 embryoyu kullanacağız blast yedekte kalacak
canım nedeni benim rahmim geçen ay ialaçsız 7.4 olmuştu şimdi ilaçlarla 7.0 doktorumda olurda bu ay olmazsa bidahakine ilaçsız doğal kalınlıkta balst kullanalım dedi çünki doğal ilaçsız haliyle aslında rahmimi daha iyi görmüş şuanda kötü değil ama yinede onu bekletmeyi uygun gördük
anladim canim hayirlisi olsun o zaman 4 embryodan 1-2 si mutlaka tutacak bence :))
Canım çok sağol yaa bizde eş kaynaklı problem vardı hatırlarsan yazmıştım 3-4 milyondu sperm sayısı bende bişe yok kanallarımda fena deilmiş işte yani tüp bebek heralde ben 1 defada aşılama olmuştum tutmadı tüp bebeğe bağladık umudu hayırlısı hidroskop laporoskopi ne için yapılyoki ya banada lazım olurmu bide o mu var puff[/QUOTE
Rahim filminde benim de tıkanıklık yoktu,eşimdede sorun olmayınca histeroskopi ve laporoskopi yapıldı. Ve hakketten rahim tıkanık diilmiş ama büklüm büklümmüş. Oda hamile kalmamı engelliyomuş. Histeroskopi alttan rahim içine kamerayla giriyolar, Laporoskopide Göbek ve kasıklardan giriyorlar ve rahim dışını inceliyorlar. Ağrısız bir ameliyat. Ama tabi tedavini 2 ay erteliyor. Seninde öyle olacak diye bişey yok tabi. Bence seni bu hafta içerisinde arayıp adetinin 2. günü gel derler.
canım hayırlsıı olsun inşallah güzel haberler alırız inşallah hayırlısı olur rüyacım senin için...
SAĞOLASIN CANIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM
a.s.
sen de sağol canım benim de test günüme çok az kaldı çok heyecanlıyım walla. Son 2 gün geçmek bilmiyor...
ruyamelegim ne oldu transferin gerceklestimi???
ben de merak ettim inşallah herşey yoluna gidiyodur ..
rüyameleğim canım sen şimdi yatıyorsundur eminim. Umarım herşey yolundadır. kendine dikkat et senin güzel habrlerini bekliyoruz canımm
rüyameleğim Allah yardımcın olsun,inşallah güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
rüyacımmm allahım hep dua ettim allahım sen onu meleğine kavuştur diye umarım iyisindir sımsıkı tutunurlar sana inşallah kocaman öptüm canım