EvetÖzel hastane mi?
Bu iyi olmuş. İlk muayenemi devlette olmuştum gayet de ilerlemiş bi cinsel hayat sonrası hala hatırladıkça beddua ederim. Sanki insan değilmişim gibi davranmışlardı. Vajinal muayene iyidir. Alışınız. Hiç korkulacak bir şey yok.
Çok korkuyorum ben yaBu iyi olmuş. İlk muayenemi devlette olmuştum gayet de ilerlemiş bi cinsel hayat sonrası hala hatırladıkça beddua ederim. Sanki insan değilmişim gibi davranmışlardı. Vajinal muayene iyidir. Alışınız. Hiç korkulacak bir şey yok.
Ayy bende pazartesi gidecegim aynı korku bende var nasıl olacak bilmiyorumÇok korkuyorum ben ya
Abartı derecede korkuyorum
Ne kadar sürüyor muayeneler
Yat ve tavanı izle. Korkma hiç korkulacak bir şey değil. Korkuyorum de ekstra nazik davranırlar.Çok korkuyorum ben ya
Abartı derecede korkuyorum
Ne kadar sürüyor muayeneler
Ben de halt ettim alarak da ödüm kopuyor şimdi yerimde zor duruyorum bakalım yarını nasıl edeceğimAyy bende pazartesi gidecegim aynı korku bende var nasıl olacak bilmiyorum
Sakin ol hiç bisey yok cinsel iliskiden daha kolayBugün neyime güvendim bilmiyorum ama yarın sabaha muayene randevusu aldım. Korku ve heyecandan yerimde duramıyorum.
Jinekolojik muayene ne derece korkunçtur? Ne kadar sürer? Gebelik düşünenlere nasıl bir muayene yapıyorlar? Çok korkanlara ne yapıyorlar mesela kovulur muyum yoksa geçince mi gel diyecekler?
Beni cesaretlendirecek birileri var mı içimizde?
Amaaan artık hiç korkmuyorum 3 yılı geçti hangi doktoru bulsam gidiyorum artık ne utanma kaldı ne korku ayrıca ne yapıyor ki korkacaksın o kadar basit bir şey ki kafanda kurup durma bence özelde de devlette de çok kez muayene oldum çok şükür daha ölmedimBugün neyime güvendim bilmiyorum ama yarın sabaha muayene randevusu aldım. Korku ve heyecandan yerimde duramıyorum.
Jinekolojik muayene ne derece korkunçtur? Ne kadar sürer? Gebelik düşünenlere nasıl bir muayene yapıyorlar? Çok korkanlara ne yapıyorlar mesela kovulur muyum yoksa geçince mi gel diyecekler?
Cinsel ilişkiden kolay mı? Hiç çatı muayenesi oldunuz mu?Sakin ol hiç bisey yok cinsel iliskiden daha kolay
Spekulum muydu neydi onunla muayene mi oldunuz yoksa el ile mi yaptı muayene ben bi kez doğumdan önce muayene oldum el ile çatı darlığı için bakmıştı berbattı yatakta geri kaçmıştım dedim ben vajinal doğum yapamamAmaaan artık hiç korkmuyorum 3 yılı geçti hangi doktoru bulsam gidiyorum artık ne utanma kaldı ne korku ayrıca ne yapıyor ki korkacaksın o kadar basit bir şey ki kafanda kurup durma bence özelde de devlette de çok kez muayene oldum çok şükür daha ölmedimher yerim de sağlam canım da acımadı
Oldum evet canım acıdı ama ilk cinsel iliskide daha çok canm acımıştı çatı dediğiniz eğer benim bildigimse hamilelik icin gitmiştim kalmak istiyorum diyeCinsel ilişkiden kolay mı? Hiç çatı muayenesi oldunuz mu?
Çatı muayenesi doğumdan önce vajinal doğuma elverişli mi diye bakılıyor berbat bişeyOldum evet canım acıdı ama ilk cinsel iliskide daha çok canm acımıştı çatı dediğiniz eğer benim bildigimse hamilelik icin gitmiştim kalmak istiyorum diye
Kesinlikle hiç korkulacak bişey yok. Banada ilk alttan muayene etcez dedikleri zaman korkmuştum çünkü nasıl yapıyorlar canım acır mı diye bilmiyodum. Ama öyle korkulacak bişey değil kendini korkutma sakın. Özele gitmiştim bende gayet nazik davranmışlardı.Bugün neyime güvendim bilmiyorum ama yarın sabaha muayene randevusu aldım. Korku ve heyecandan yerimde duramıyorum.
Spekulumla muayene canım elle muayene heralde sadece çatı muayenesi içinSpekulum muydu neydi onunla muayene mi oldunuz yoksa el ile mi yaptı muayene ben bi kez doğumdan önce muayene oldum el ile çatı darlığı için bakmıştı berbattı yatakta geri kaçmıştım dedim ben vajinal doğum yapamam
Gebelikte spekulum kullanılıyor muMerbaba arkadaslar, oncelikle baskalarinin kotu deneyimlerinin sizi etkilemesine izin vermeyinhamilelik icin ilk doktora gittigimde once kan ve hormon testleri icin kan tahlili vermistim. Kan tahlillerim cikinca hormon ilaci kullandim daha dogrusu prolaktin yuksekligim vardi. O zamana kadar doktor hic muayene etmedi tetkik ve tedaviyle gecti. Ilacim bitmeye yakin adet oldum ve bittikten sonra yumurta takibi icin gel demisti. Adetin bitiminden sonra ki 3. Gun yumurta takibi icin gittim ve alttan usg ile bakildi. Kac yumurtam var buyumus mu gebelik icin yeterli olgunluga gelmis mi diye. Inanin abartilacak bir sey yok zaten ucuna kayganlastirici ve prezervatif takiyor doktor. Vajinal usg icin kullanilan alet hic can acitmiyor bunu ben yaklasik 4 kez yasadim temmuzdan beri ileri ki donemlerde bebek daha kucukken kalp atisi duyulmadiginda vs de kullaniliyor cunku. Spekulum deneyimini de yaklasik 15 gun once yasadim, gebelikte enfeksiyon var mi diye vajinal kultur ornegi alindi. Kendinizi kasmayin kesinlikle zor bir sey degil
Gebelikte spekulum kullanılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?