Gebeliğe Hazırlık Muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet kesinlikle hemen bitiyor, ama bende hic devlet hastanesine gitmedim bu islemler icin. Doktor gayet nazik cati muayenesi spekulum dan zor mu oluyor daha ona gelemedik ama bende normal dogum istiyorum bakalim her sey yolunda giderse

Evet kesinlikle hemen bitiyor, ama bende hic devlet hastanesine gitmedim bu islemler icin. Doktor gayet nazik cati muayenesi spekulum dan zor mu oluyor daha ona gelemedik ama bende normal dogum istiyorum bakalim her sey yolunda giderse
Canım spekulum bana daha kolay geldi
Sanırım o dönemler vajinismusum diye çatı daha zor gelmişti bilmiyorum.
Her ikisi de kendini kasmadigin zaman kolay oluyor. Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin bebeğin insallah❣

Insallah cok tesekkur ederim ❣

Evet vajinal kultur ornegi icin kullanildi ama plastik olandan kullandi doktorum. Belki ilk 3 ayi gectigim icin kullanmistir bilmiyorum ama bence bu da asiri agrili bir sey degil. Islem bitince hastaneden evime yuruyerek gittim yaklasik 2 km
Aynen ama işlem sırasında hafif acı oluyor sadece işlem bittikten sonra ağrı felan olmuyo. Bende öyle olmuştu yani

Aynen ama işlem sırasında hafif acı oluyor sadece işlem bittikten sonra ağrı felan olmuyo. Bende öyle olmuştu yani

Yani evet cok degil ama hafif bir agri muhtemelen yapilan islem rahatsiz edici bir sey gibi geldiginden ve kendimizi kastigimizdan oluyor bende de olmustu o an

Merhaba,
Jinekolojik muayeneden dolayı korkmuş ve endişeli hissediyorsanız hiç üzülmeyin çünkü sizin gibi düşünen binlerce kadın var.
Bu noktada en önemli şey doktor seçiminizdir. Doğru seçim yaptığınızda endişelerinizin ne denli yersiz olduğunu inanın anlayacaksınız.
Eğer Ankara’da yaşıyorsanız, size önerebileceğim tek bir doktor var ; Op. Dr. DİDEM KURBAN
inanın, anlamayacaksınız bile
Gönül rahatlığıyla ve şiddetle öneririm.

Sağ olun ankarada yaşamıyorum ama
Zaten şimdilik atlattım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…