- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz cok sevindim ya ne kadar kibar yara bandi olmani istemem gibi seyler soylemis![]()
Okuyormuymuş peki?
Bu güzel işte:) Allah hakkınızda hayırlısını versinEvet okuyormuş :)
Çocuğun adını nereden buldun? Kartta falan mı yazıyordu?
Bu güzel işte:) Allah hakkınızda hayırlısını versin
Oğlan ne okuyomuş?
Kaç yasındaymiş?
Nereliymiş?
Anasi babasi kardesi var miymis?
5 yil sonra kendini nerede goruyormus...
Biraz daha aydinlatin bizi plz
Pukikoo
Yaaaa çoookk romantiikkk aşk romanı okur gibi oldum, çok heyecanlıbende dün eşime azıcık sevgili gibimi olsak acaba gizli gizli bi yerlerde buluşsak mı heyecan olur dedim karnım burnumda halimle
heyecanla bekliyorum sık sık gelişme yaz ama herşey için çok acele etme emin ol aceleyle yaşanan herşey çabuk bitiyor heyecanı kalmayıp yeter ayrılalıma geliyor tadında yaşa her anı her günü. Bence süpeerrr bir sevgililik seni bekliyor
çok sevindim adına fındık kurdu
![]()
Oğlan ne okuyomuş?
Kaç yasındaymiş?
Nereliymiş?
Anasi babasi kardesi var miymis?
5 yil sonra kendini nerede goruyormus...
Biraz daha aydinlatin bizi plz
Pukikoo
Yaaa
Herkes heyecanlandı bu konuda
![]()
![]()
Hadi inşallah çok sevindim senin adına hem okuyup hemde gocunmadan parasını kazanan bir genç demekki tuttuğunu koparan birisi kolay kolay bırakmaz bence bu işin peşiniYa seni severim ben ablaların güzeli :) Dedim sana doğum yapmadan halledicem bu işi diye
Neden olmasın hamile oluşun da heyecan katabilir olaya bak
Çok teşekkür ediyorum ablacım, amin inşallah herşey çok guzel olur..![]()
Hadi inşallah çok sevindim senin adına hem okuyup hemde gocunmadan parasını kazanan bir genç demekki tuttuğunu koparan birisi kolay kolay bırakmaz bence bu işin peşini![]()
Nolmuş banada anlatın?![]()
"Yaaaaa" derken yana doğru sandalyeden düşesim var ama işyerindeyim rezil olurumİş yerinde 3 gündür saçma saçma gülüşlerimle dikkat çekiyorum zaten, sizin yazdıklarınız da iyice eritiyor beni
Umarım öyle olur, hayırlısı budur inşallah.. Ne diyelim kısmet![]()
Çocuk buradaki teşkilatı bir görse neye uğradığını şaşırır![]()
"Yaaaaa" derken yana doğru sandalyeden düşesim var ama işyerindeyim rezil olurumçookk etkilendim en sevdiğim romantik aşk şeyleri
![]()