- 9 Eylül 2008
- 449
- 0
-
- Konu Sahibi 29selvihan
merhaba canlarım..ECESEM ..SİDO..SELVİHAN..Hepimiz bebeklerimizi bir şekilde kaybettik ne yazık !!Şimdiyse neredeyse aynı zamanlarda ortak bir duyguda buluştuk..ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..Hepinizi tek tek tebrik ediyorum...Ben de hamileyim.. .benim dr.iğneyi haftaya pazartesi başlıyor yani keseyi ve kalp atışlarını görünce..endişe ediyorum bu yüzden ama...çok da takılmak canımı sıkmak istemiyorum bu duruma..Benim doktorum bu konuda rahat biraz ..corasprin kullanıyorum zaten ..keseyi ve kalp atışlarını görünce düşük düzey başlayacağız dedi..allah güzel günler göstersin inşallah herbirimize..
Ha bir de arkadaşlar iğne kullanıyorsunuz ya sizler hangi iğneyi, kaç doz kullanıyorsunuz bir de kanınıza bakılıp mı tayin ediliyor..bir de bu iğnelerin fiyatı nedir ortalama..ve devlet desteğiyle nasıl temin ederiz..
Herşey gönlünüzce olsun...
canım benim hayırlı olsn bebişin.inşallah rabbim hepimiz mutlu sona erdirir.canım benim ben fraxiparin 0.3mg günde bir kez kullanıyorum.iğnelere 4+0 da vurulmaya başladım.yani kalp atışlarını beklemedik.benimde dr.bekleyelim dedi ama biz onu dinlemedik.site bir çok kişi geç kaldığı için gene bebeklerini kaybettiklerini yazmıştıbende onları dinledim iyi kide dinlemişim.çünkü şu ana herşey çok şükür allahıma güzel gidiyor.kan tahliline gelince 3 ay aralıklarla bakılacakmış onuda ihmal etmemeliyiz.iğnenin dozu açısından.iğneleri devlet ödüyor.yani sosyal güvencen varsa hiç para vrmiyorsun.iğneleri bulmak biraz zor o yüzden önceden eczaneye haber ver ki bulsun getirsiner.
ayrca en hergün 80mg coraspirin ve becoziyme B12 vitamin ,haftada üç gün folbiol içiyorum.inşallah rabbim sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmemizi sağlar ve bebişlerimizi kucaklarız.dua edeim birbirimize.sevgilerle
canım sağolasın verdiğin tüm bilgiler için..Ben tedaviyle hamile kaldım..dr.uma ben de ısrarla daha önce yapılsa dedim ama kese ve kalp atışlarını izlediğimiz gün başlarız dedi..hayırlısı bakalım..ben daha önceki gebeliğimde 10.haftaya girerken kaybettim..5+5 ken bebeklerimin kalp atışlarını izlemiştik..bundan yaklaşık 4 hafta sonra kalp atımları durmuştu..yani gittiğimizde başlarsak inşallah geç olmaz..Bu arada mthfr olanlar için mi B12 VİTAMİNİ alınıyor..Reçetesiz alabilliyor muyuz ben de başlasam nasıl olur acaba...Benim dr.um bu vitamini vermedi..
selvihan msj okudukça sana gıpta ettim.senin adına da çok sevindim.su an durumun nasıl ?ne kadarlık oldu? 03 iğneye devam mı?
allah kucağınaalmak nasip etsin
gen mutasyon noktası normal bireyin sonucu
FV 1691 G/G G/A
PROTROMBİN 20210 G/G G/G
MTHFR 677 C/C C/C
SONUÇ:HASTANIN FVL SONUCU HETEROZİGOT OLARAK BULUNMUŞTUR.
ÖNCEKİLER KARIŞIKTI BU SEFER OLDU GALİBA
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.darısı tüm isteyelerin başına olsun.şimdilik çok şükür maşallah diyeyim durumum iyi gidiyor.inşallah rabbim sonuna kadar sağsalim devam ettirir.dua ediyorum burdaki isteyeen herkes ve kendim için.şu an onuncu haftadayız.evet fraxiparin 0.3mg iğneyi hergün günde bir kez kullanıyorum.bunun yanında günde bir kez coraspirin 80mg içiyorum.haftaya cumartesi randevum var.bakalım inşallah herşey iyi olur.sevgilerle
canım benim seninde kan pıhtılaşması sorunun var.bunun için tedavi olman gerekiyor.ben bu hastalık yüzünden üç arayla 5.5 haftalık iki düşük yaptım.genetik tahlile kan pıhtılaşması çıktı.5 ay tedavi gördüm.haftada 4 gü coraspirin iki gün folbiol ve haftada bir gün becozyme vitamin içtim.son ay ise her ilaçtan günde bir içmeye başladım.hamile kalırkalmazda 4+0 da hergün günde bir kez fraxiparin 0.3mg iğneye başladım.bence sende hamile kalınca iğne olman gerekecek.duruunu iyice araştır sonra hamile kal.hatta bir hematoloğada gittin.bazen kadın doğumcuların gözünden kaçan birşey olabilir.ayrıca kan pıhtılaşmasında PAP I denilen bir tahlil daha var.onuda mutlaka yaptır.ÇÜNKÜ BU TAHLİLİN SONUCUNA GÖRE DAHA YÜKSEK İĞNE KULLANMAK GEREKEBİLİYOR.
kimse yokmu.bütün yazılanları okudum.fv heterzigot olan bir kişi var galiba.bunun anlamı kan pıhtılaşmasımı.lütfen bişeyler yazın.beb bebeimi bu yüzdenmi kaybettim.birde hamile kalmayı zorlaştırırmı bu durum.çünkü uzun zamandır deniyoruz.düşükten sonra 7 ay korunmasıs denedik olmadı hala.
amin inşallah hep böyle devam eder iğneye ne zaman başlasdın tam olarak?